- 18 Ağustos 2020
- 123
- 79
-
- Konu Sahibi sedakara81
Nerde okudun canım ben gercekten anlayamıyorum butun bu yazan seyleri bızde mi gariplik var onlarda mı sansızlık var cok ciddi bırsey nefes alamamak boyle bir sonucu nasıl olur yanı bilemiyorum cok sukur bende yok oyle bisey olanlara da gecmıs olsun diyorum ınsallah gecıcı bıseydırKızlar şimdi de meme büyütmeden dolayı nefes alamayanlar olduğunu okuyorum. Doğru mu bu?
ya aynen bende oyleyim ni yaptirsam kafamdan ciksa cozulse her sey normale.donecekbeni tarif etmişsin. Yüzüm gülmüyor sanki meme.herseyim
yok henüz,2 haftaya bir görüşmem olacak,netleşecekdoktorunuza karar verdiniz mi
Sinem iyisin değil mi. Hareketlerin daha da iyileşti mi.uyurken oturarak mı uyuyorsun direkt yatabiliyor musun.Nerde okudun canım ben gercekten anlayamıyorum butun bu yazan seyleri bızde mi gariplik var onlarda mı sansızlık var cok ciddi bırsey nefes alamamak boyle bir sonucu nasıl olur yanı bilemiyorum cok sukur bende yok oyle bisey olanlara da gecmıs olsun diyorum ınsallah gecıcı bıseydır
Bir cesaretle gireceğiz bu işe ve bakmışız bitmiş olacakya aynen bende oyleyim ni yaptirsam kafamdan ciksa cozulse her sey normale.donecek
bazen bu kadar detaylı dusunmeden giriversem diyorum ameliyata sonrasisi zaten kendiiginden geleekBir cesaretle gireceğiz bu işe ve bakmışız bitmiş olacak
İyiyim canım cok sagol ben Bayadır yan yatabılıyorum. Bugun dıkıslerim alındı hersey Yolunda. Hareketlerim baya ıyı sadece kollarını yukarı kaldırma diye sıkı sıkı tembıhledı doktor onu yapmıyorumSinem iyisin değil mi. Hareketlerin daha da iyileşti mi.uyurken oturarak mı uyuyorsun direkt yatabiliyor musun.
Canım bu forumda başlık açılmış. Vallaha ilk defa bukadar yakınım ameliyat olmaya her taraftan olumsuz yazı denk geliyor. Şuan sen nasilsin durumunu özetler misin? Dokunmak hissiyat nasıl bir sey? Memnun musun? Esin ne diyorNerde okudun canım ben gercekten anlayamıyorum butun bu yazan seyleri bızde mi gariplik var onlarda mı sansızlık var cok ciddi bırsey nefes alamamak boyle bir sonucu nasıl olur yanı bilemiyorum cok sukur bende yok oyle bisey olanlara da gecmıs olsun diyorum ınsallah gecıcı bıseydır
insallahhhBir cesaretle gireceğiz bu işe ve bakmışız bitmiş olacak
Seni okudukça süper bir rahatlama geliyor SinemKızlar valla nazar degecek dıye korkuyorum ben baya iyiyim elim kolum normal kalkıyor memelerim de yumusamaya basladı bende mi tuhaflık var yoksa anlamadım
Canım senin dokun var miydi ? Acaba gerginlik az mi oldu buyuzden? Buarada ben kasliyim kaslilarda daha agrili mi oluyor acaba?Kızlar valla nazar degecek dıye korkuyorum ben baya iyiyim elim kolum normal kalkıyor memelerim de yumusamaya basladı bende mi tuhaflık var yoksa anlamadım
InsallahSeni okudukça süper bir rahatlama geliyor SinemÇok olumsuz yorumlar okudum bunlar iyi geliyor ve umarım benim de öyle geçer
Tabı biraz dokum vardı kızımı emzirdim ıkı bucuk sene onun etkisi olmusturCanım senin dokun var miydi ? Acaba gerginlik az mi oldu buyuzden? Buarada ben kasliyim kaslilarda daha agrili mi oluyor acaba?
masallah allahim.nazarlardan korusun surec zor insallah cabucak iyilesirsiniz. benxe doktorun ve yöntemin ve tabi ki sizin rolunuz cok buyuk bubiyilesme surecindeKızlar valla nazar degecek dıye korkuyorum ben baya iyiyim elim kolum normal kalkıyor memelerim de yumusamaya basladı bende mi tuhaflık var yoksa anlamadım
Bende yağ doku değil de deri dokusu var sanirim emzirmedenInsallah
Tabı biraz dokum vardı kızımı emzirdim ıkı bucuk sene onun etkisi olmustur
Merhaba ben olacağım Ankara da. Bugün de izmirde bir arkadaş oluyor bu forumda. Olan da çok var. Tedbirleri alıyorlardır mutlaka yoksa yapmazlar. Bu en çok onları etkiler çünkü. Ben bi ara çok taktım korona virüs de var nasıl olacak sürecini ama artık nedense korkmuyorum . Gözümü karartıp olacağım. Vakalar artıyor . Gerçi dün dustu. Tekrar ameliyat yasakları gelirse kafayı yerim. Çünkü bidaha bu cesareti toplayamayabilirim. Çok düşünmeden olacağım
izmirde olsam bende buna gidicem bu doktoru çok duyar oldum,işin ehli bence :)Ben fatih uygur a oldum kesinlikle öneririm çok memnunum
Kesinlikle oyle doktorum cok iyiydi gercekten eli de cok hafif kendi de cok sakın cok rahatlatıyor insanıizmirde olsam bende buna gidicem bu doktoru çok duyar oldum,işin ehli bence :)