merhaba,
ben 17.08.2020 de meme ve burun ucu estetiği oldum, açıkcası pandemi falan da umrumda olmadı; zaten gerekli önlemlerin alınmış olacağını düşündüğüm için de çok kafaya takmadım.
uzun yıllardır aklımda olanı cuma günü netleştirip pazartesi için doktorumdan gün aldım ve ameliyat oldum, iyikide kısa sürede ameliyata girmişim ki pazar akşamı bir türlü pazartesi olmamıştı. yapı olarak beklemekten hiç hoşlanmam. şimdi 4 hafta oldu bile, ama ben size söylim kızlar:
1. ameliyat sonrası yanınızda muhakkak birisi olsun, bedenen ihtiyacınız olacağından değil ruhsal olarak ihtiyacınız olacak! Tabi bu arada kas altımı, kas üstümü olacak buda önemli...
2. ameliyat ve ameliyat sonrası yaşananlar hiç bir şey değil ki benim ağrı eşiğim baya yüksek belki ondandır; asıl sonrasında ki süreç sıkıcı; insan sonucu merak ediyor, helede benim gibi 2 ameliyat birden olunca... iyileşme sürecindeki masaj, bakım, kısıtlı hareketler benim gibi hareketli birini zorluyor ki ben 3. gün işimin başına döndüm; ama asıl üzüldüğüm konu küçük oğlum, sarılmak , kucaklaşmak sıkıntılı oluyor, 2 ayrı yere dikkat etmem gerektiği için...
umarım dileyen ve arzu eden herkes bu süreci en hafif ve gönlüne göre atlatır.