arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

Kızlar şimdi de meme büyütmeden dolayı nefes alamayanlar olduğunu okuyorum. Doğru mu bu?
Nerde okudun canım ben gercekten anlayamıyorum butun bu yazan seyleri bızde mi gariplik var onlarda mı sansızlık var cok ciddi bırsey nefes alamamak boyle bir sonucu nasıl olur yanı bilemiyorum cok sukur bende yok oyle bisey olanlara da gecmıs olsun diyorum ınsallah gecıcı bıseydır

Nerde okudun canım ben gercekten anlayamıyorum butun bu yazan seyleri bızde mi gariplik var onlarda mı sansızlık var cok ciddi bırsey nefes alamamak boyle bir sonucu nasıl olur yanı bilemiyorum cok sukur bende yok oyle bisey olanlara da gecmıs olsun diyorum ınsallah gecıcı bıseydır
Sinem iyisin değil mi. Hareketlerin daha da iyileşti mi.uyurken oturarak mı uyuyorsun direkt yatabiliyor musun.

Sinem iyisin değil mi. Hareketlerin daha da iyileşti mi.uyurken oturarak mı uyuyorsun direkt yatabiliyor musun.
İyiyim canım cok sagol ben Bayadır yan yatabılıyorum. Bugun dıkıslerim alındı hersey Yolunda. Hareketlerim baya ıyı sadece kollarını yukarı kaldırma diye sıkı sıkı tembıhledı doktor onu yapmıyorum

Canım bu forumda başlık açılmış. Vallaha ilk defa bukadar yakınım ameliyat olmaya her taraftan olumsuz yazı denk geliyor. Şuan sen nasilsin durumunu özetler misin? Dokunmak hissiyat nasıl bir sey? Memnun musun? Esin ne diyor

Kızlar valla nazar degecek dıye korkuyorum ben baya iyiyim elim kolum normal kalkıyor memelerim de yumusamaya basladı bende mi tuhaflık var yoksa anlamadım
Seni okudukça süper bir rahatlama geliyor Sinem🙏🏻 Çok olumsuz yorumlar okudum bunlar iyi geliyor ve umarım benim de öyle geçer ☺️

Kızlar valla nazar degecek dıye korkuyorum ben baya iyiyim elim kolum normal kalkıyor memelerim de yumusamaya basladı bende mi tuhaflık var yoksa anlamadım
Canım senin dokun var miydi ? Acaba gerginlik az mi oldu buyuzden? Buarada ben kasliyim kaslilarda daha agrili mi oluyor acaba?

Seni okudukça süper bir rahatlama geliyor Sinem🙏🏻 Çok olumsuz yorumlar okudum bunlar iyi geliyor ve umarım benim de öyle geçer ☺️
Insallah
Canım senin dokun var miydi ? Acaba gerginlik az mi oldu buyuzden? Buarada ben kasliyim kaslilarda daha agrili mi oluyor acaba?
Tabı biraz dokum vardı kızımı emzirdim ıkı bucuk sene onun etkisi olmustur

masallah allahim.nazarlardan korusun surec zor insallah cabucak iyilesirsiniz. benxe doktorun ve yöntemin ve tabi ki sizin rolunuz cok buyuk bubiyilesme surecinde

Merhaba ben olacağım Ankara da. Bugün de izmirde bir arkadaş oluyor bu forumda. Olan da çok var. Tedbirleri alıyorlardır mutlaka yoksa yapmazlar. Bu en çok onları etkiler çünkü. Ben bi ara çok taktım korona virüs de var nasıl olacak sürecini ama artık nedense korkmuyorum . Gözümü karartıp olacağım. Vakalar artıyor . Gerçi dün dustu. Tekrar ameliyat yasakları gelirse kafayı yerim. Çünkü bidaha bu cesareti toplayamayabilirim. Çok düşünmeden olacağım 🤗

Merhaba Seda Hanım bende bu süreçte olmasa bile Ameliyat olmayı düşünüyorum.. Ama çok kararsızım😞 Yani henüz hiç çocuğum yok ve ileride çocuklarım olurda emzirirsem deforme olur diye sürekli bir yanımda yaptırmamam gerektiğini söylüyor siz araştırdınız mı bu konuda

X