Arkadaşlar Sorun Büyük

Bekarlar muzdarip tabi, evlenince ne oluyor derseniz hayat boyu ayni bamyaya talim. Evli kadinlar ne biliyor ki cinsellik hakkinda, ne gordulerse o kadar; evli bekar fark etmez Turk kadini kendi cinselliginden korkarak, tiksinerek, hali altina supurerek yasiyor.

Evlenmeden once cinsellik zaten tu kaka ayip gunah, evlendikten sonra da ayni travma beyinde devam ediyor....neyse.

Valla zaman kotu, herif beni seviyor mu yoksa safi yatmak kalkmak pesinde mi sorusundan once dusunmemiz gereken 1 numarali konu bobreklerimiz olmali derim. (ciddiyim).
Aynen !
Ya zaten adam seninle sirf yatmak pesinde olsa bile ne olacak sonucta zevk almak iki tarafli birsey sadece adam seni kullanmis olmuyor sen de adami kullanmis oluyorsun
Kadinlar neden vay anam herif beni kullandi der anlamiyorum ulan esas ben kullandim seni dallama diye bagirmak lazim

bamyadan soguttunuz beni yaaaa

20'yi bile geçtim en azından bir 18-19 olsalardı. Dediğin gibi yeni nesil bir garip. Akılları fikirleri hep cinsellikte. Yahu bir 3 5 sene sabretsinler sonra zaten daha bilinçli olarak, daha bir şeyleri anlayarak yaşarlar yine yaşamak istediklerini. Valla şurada liseden mezun olalı hepi topu 5 sene olmuş ama şimdiki liselilere, muhabbetlerine, tavırlarına bakınca yeni nesil ne kadar bozulmuş nereden nereye gelmiş diye sanki 70'lik teyze gibi söylenirken buluyorum kendimi

Simdi cok secenek sunardim sunu yapin bunu yapin diyede.
Zaten ailede pekte sorun degilmis bi konular.
O zmn size yorum yaparken size ayak uyduruyum:
o artik bi genc kiz.
Kendi kararlarini verecek yasa geldi.
Onun ozel esyalarinida karistiramazsiniz bu arada, cok ayip...

Tm.gittim ben. Iyi gunler

Umarım evli değilsinizdir, yoksa enişte çooooook kızacak.

Degilim. Lakin Allah'in sopasi yok yarin bir gun mesela bir Japona asik olursam dalga gectigim bamyayi o zaman gorurum

Yani kim evlenmeden once deneme surusu yapabliyor ki zaten, evlenince bahtina ne cikarsa. Herif iyi mi , kotu mu, berbat mi, hoyrat mi, cinsi sapik falan mi bilmeden koru korune pazardan kavun secer gibi almak zorunda kaliyor kadinlarimiz maalesef. Burda bir konu vardi, kocam cinsi sapik cikti bosaniyorum diye. Cidden hayretle okumustum.

Ilk deneyim= safi merak bence, 20 yasinda olsan da 25 de. Tum arkadaslarimin kadin,erkek ilk deneyimleri hem sevmedikleri biriyle sadece meraktan, hem de rahatsiz edici ve berbat(en az 10 kisilik bir istatistik).

Bebeler manyadi iyice bence, ne halt yiyeceklerini sasirdilar artik. 15 yasindakiler bebe, ergen ;genc kiz delikanli vs degil otursunlar oturduklari yere. Boylarindan buyuk sacma sapan islere kalkisiyorlar, cinsellik bunlarin neyine.

Son düzenleme:
Japon eyidir cherry bizim turklerden daha sadikdir en azindan bamya bahane japon sahane

doğum kontrol hapı sadece gebelik önlemede kullanılmaz. polikistik over sendromu denen ve gençkızken de muzdarip olunan, kistik bazı hastalıkların tedavi ilacıdır. ayrıca regl düzensizliği olan gençkızlara da doktorlar tarafından önerilir. sivilse sıkıntısı olanlara da. önyargınız hoş değil açıkcası.

14-15 cok kucuk yaslar cinsellik için. Hapi da almis ama duzenli kullanmayi biliyor mu acaba...
valizi elinizde listeyle kotrol etmenizi de dogru bulmadigimi belirtmeliyim.

bende hemen hemen o yaşlarda başlamıştım doğum kontrol haplarına.belkide daha erken.tam hatırlamıyorum.pcos hastasıyım ve jinekoloğum söylemişti.şimdi hemen yargılamayın kuzeninizi.evet ergenlik dönemi.yalnış hatalar yapabilir ama hemen suçlamakta doğru birşey değil.

bazı doktorlar adet düzensizliği için veriy.kuzenine direk sebebini sor bence

bu ülkede doğum kontrolünü bilmeyen kadınlar var kuzeniniz en azından bilinçli. bence erken bence şu bu demeyeceğim. herkes farklı yaşta kendsisini hazır hisseder. ben 20 de hazırdım belki o 15 te bazızı 30 da hazır olmaz. evlensede hazır olmayanda var. yani bu genelleme yapılacak bir durum değil. ama türkiyede 15 yaşında hazır olmak... bilmiyorum.. ama sıkıntı şu ki sizin veya ailesinin yapabileceği hiçbir şey yok. tabi eğer bekaret kemeri takmayacaksanız. ama dürütçe şunu söyleyim o benim kızım olsa çok üzülürdüm hazır olmadan yaşayıp yara alacak diye. kız erkek fark etmez çocuğumu bu bilinçle yetiştirmeyi umuyorum. ama boynuz kulağı geçer demişler bakalım bizimkiler neler yapacak. kısaca karışmayın zaten istesenizde karışamazsınız. belki hazır olmadan ilişkiye girdim ve şöyle hissettim hazır olmak lazım en ufak şüphe olmamalı vs gibi bir konuşmay yapabilirsiniz ama kız ergen ilk cümleden sonra dinlemeye devam etmesi bile mucize olur.

Ahahaah :))) yorumunuza çok güldüm ama doğru tespit...

Saka misiniz siz yaa? Kendiniz 15inizde yasamissiniz. 14 yasindaki kuzeninizi mi sorguluyorsunuz? Belki o da sizin gibi dusunmustur. 14 yas erken mi degil mi size soralim biz, yasayan sizsiniz.

Diģer konunuza bakarak söylüyorumki,15 yaşındayken cinsellik yaşayıp, dünyanın en mutlu insanıydım diye tanımlamış biri olarak ki sizde 13 yaşinda araştırmaya başlamişsınız,neden tuhaf geldi.
Bence kuzen muzen hikaye siz kamuoyu yokluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…