- 23 Ağustos 2012
- 49.704
- 230.587
Dogru diyorsun canim hersey yasinda guzel
Bobrekten olmak dedin guldurdun beni kiz aglanacak yere valla alemsin
15 yaş erken diyenler haklı olabilirler ama sanki Türkiye'de 25, 35 veya 45 yaşındaki hele ki evlenmemiş kadınların cinselliğini rahat bırakıyoruz. Pipi ile kukunun buluşmasından bu kadar korkmak ve her canı çekeni bu kadar bastırmak da iyi değil. Seks konusunda bir rahatlamayı başarabilsek çok daha mutlu insanlar olacağız.
Aynen !Valla zaman kotu, herif beni seviyor mu yoksa safi yatmak kalkmak pesinde mi sorusundan once dusunmemiz gereken 1 numarali konu bobreklerimiz olmali derim. (ciddiyim).
Umarım evli değilsinizdir, yoksa enişte çooooook kızacak.Bekarlar muzdarip tabi, evlenince ne oluyor derseniz hayat boyu ayni bamyaya talim.
Bekarlar muzdarip tabi, evlenince ne oluyor derseniz hayat boyu ayni bamyaya talim.Evli kadinlar ne biliyor ki cinsellik hakkinda, ne gordulerse o kadar; evli bekar fark etmez Turk kadini kendi cinselliginden korkarak, tiksinerek, hali altina supurerek yasiyor.
Evlenmeden once cinsellik zaten tu kaka ayip gunah, evlendikten sonra da ayni travma beyinde devam ediyor....neyse.
Ben katiliyorum, 15 yas cidden kucuk, gerek yok. 20-21 iyidir.
Bebeler tozumus resmen. 15 bence de cocuk, oturun oturdugunuz yere. Medyaydi, Tvydi derken sacma sapan islerin pesine dusuyorlar. Bebeler iyice yoldan cikti gercekten.
Lakin ergen iste, kafasina koyduysa da engelleyemezsiniz ki. Cinsellik pesinde kosan ergen kiz erkek fark etmez, cinsel organini elinden alsaniz dahi yine cinsellik pesinde kosmaya devam eder.
Umarım evli değilsinizdir, yoksa enişte çooooook kızacak.
20'yi bile geçtim en azından bir 18-19 olsalardı. Dediğin gibi yeni nesil bir garip. Akılları fikirleri hep cinsellikte. Yahu bir 3 5 sene sabretsinler sonra zaten daha bilinçli olarak, daha bir şeyleri anlayarak yaşarlar yine yaşamak istediklerini. Valla şurada liseden mezun olalı hepi topu 5 sene olmuş ama şimdiki liselilere, muhabbetlerine, tavırlarına bakınca yeni nesil ne kadar bozulmuş nereden nereye gelmiş diye sanki 70'lik teyze gibi söylenirken buluyorum kendimi
Japon eyidir cherry bizim turklerden daha sadikdir en azindanDegilim. Lakin Allah'in sopasi yok yarin bir gun mesela bir Japona asik olursam dalga gectigim bamyayi o zaman gorurum
Yani kim evlenmeden once deneme surusu yapabliyor ki zaten, evlenince bahtina ne cikarsa. Herif iyi mi , kotu mu, berbat mi, hoyrat mi, cinsi sapik falan mi bilmeden koru korune pazardan kavun secer gibi almak zorunda kaliyor kadinlarimiz maalesef. Burda bir konu vardi, kocam cinsi sapik cikti bosaniyorum diye. Cidden hayretle okumustum.
bazı doktorlar adet düzensizliği için veriy.kuzenine direk sebebini sor benceBenim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?
Ahahaah :))) yorumunuza çok güldüm ama doğru tespit...Ayrıca bu kadar geniş bi ailenin kızları bu konuyu gayette rahat konusabilirler diye düşünüyorum...buraya konu açmak çok gereksiz olmuş...
-teyzeee kuzenin valizinde dk hapı buldum
-hı evet Kanada için babası aldı
-ha iyi o zaman yetmezse bende yedek paket var....
Hayır psikolojik bir travma yaşamadım çünki ben bu cinselliĝin ne olduğunu 13 yasimda araştirmaya baslamistim14 yasimda yasamayi dusundum psikolojik olarak hazir oldugumda on bes yasindaydim ve yasadim yasadiktan sonra dunyanin en mutlu kızı bendim.
Diģer konunuza bakarak söylüyorumki,15 yaşındayken cinsellik yaşayıp, dünyanın en mutlu insanıydım diye tanımlamış biri olarak ki sizde 13 yaşinda araştırmaya başlamişsınız,neden tuhaf geldi.Benim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?