Arkadaşlar başta ne yapacağım konusunda kararsızdım teyzememi soylesem kuzenimemi soylesem kayitsizmi kalsam bilemedim . söylediklerinizden cesaret alip konustum benim onu suclamadigimi zamaninda benimde ayni yollardan gectigimi cinsel yollarla bulasan hastaliklara karsi korunmasini ve partnerini iyi seçmesi konusunda bilgilendirip bir sorusu oldugunda sorabilecegini soyledim . bana kendisini yargilamadigim icin tesekkur etti beni kuzenimi aramak konusunda cesaretlendirdiginiz için hepinize teşekkür ederim...
dogru degil tabiki.. Allah sasirtmasin..Benim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?
fakesin dmi, ne olur oyle ol..Aslında
Canım bende bakireligimi on bes yasinda bozdum bozduktan sonra duzenli bir cinsel hayatim oldu . Ama benim avantajim benim annem biliyordu ve ben ilk deneyimimi türkiyede yasadim ama o daha toy. Yurtdisinda dogru duzgun ingilizce konusamazken basina bir sey gelmesinden korkuyorum bir yandanda kız istedigini yapar sende yapmadinmi diyorum kendi kendime
Aslında
Canım bende bakireligimi on bes yasinda bozdum bozduktan sonra duzenli bir cinsel hayatim oldu . Ama benim avantajim benim annem biliyordu ve ben ilk deneyimimi türkiyede yasadim ama o daha toy. Yurtdisinda dogru duzgun ingilizce konusamazken basina bir sey gelmesinden korkuyorum bir yandanda kız istedigini yapar sende yapmadinmi diyorum kendi kendime
Ne sacma ne bos ne gereksiz bi insansiniz. Tek umidim fake olmasi. Yoksa sizden de sizi yetistirendende tiksindigimi belirtmek isterim. Kendin farkli b.kmussun gibi kuzenine nicin taktin ki sananeÇok iyi biriydi hayatim boyunca bir daha onunki gibi mükemmel biriyle karsilasmadim
Doğru değil elbette ama ben de bir arkadşaımın kardeşinde denk gelmiştim. Arkadaşından duymuş sivilceye iyi geliyor diye içiyormuş.Benim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?