Arkadaşlar Sorun Büyük

Ya o yasta ne partneri bu ne ya,sakamisin sen cocuk o cocuk ,bu yasta en fazla bakisicak ne partneri ya bu ne genislik,bu nedir ya bide kirmiziyla yazip altina cizgi cekmis,bide kalp icine alsaydiniz,banda yesem umrumda degil,cocuk o cocuk ki oyle bi kuzen varsa tabi,bizim ozumuz bu degil,bu batililasmada fazla ileri gittik,cilki cikti yani,ki ben inanmiyorum bizim genclerimizin bu kadar erken yasadigini,18 yasina girer eger yasadigi sartlar musaitse ne yasiyosa yasar ama 14 yasinda cocuktur daha cocuuuukkkk...

merhaba, doğum kontrol hapı adet düzenleyici, sivilce giderici, hormon tedavisi vb. Bir çok sebeple de kullanılabilir. Ailesiyle böyle bir problem için doktora gidip gitmediğini konuşmanız gerekmektedir. Zaten bu yaştaki bir kız reçetesiz eczaneden kalkıp da böyle bir ilaç alamaz. Günahını almayınız. Bu yaşlarda çok normal cinselliğe olan merakı ve düşüncelerinin farklı olması siz ona yoldaş olup bu konu hakkında konuşabilir onu bilgilendirebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler.

Ben 14 yaşında cins (cinsel,cinsellik,cinsiyet vs.) kelimesinin ayıp bir şey olmadığını yeni öğrenmiştim. (utanarak belirtiyorumki ciddiyim)

pco ve kist veya adet düzensizliği için kullanıyor olabilir

Yurtdisi ve bakire baglantisini nereden kurdu kuzeniniz anlamis degilim komigime gitti yurtdisindakiler bakirelige onem vermiyormus kendince biseyler uydurmus.. Allah islah etsin.. 14 yasindaki bir kizin simdiden bu sekilde dusunmesi anormal tabikide.. ama cinsellikmi yasiyo yoksa sivilce sorunumu onu bilemeyiz gunahinida alamayiz.. bakire kalip kalmayacagi onun sorunu..

dogru degil tabiki.. Allah sasirtmasin..
ama dogum kontrol hapi adet duzensizligi icin de kullanilabiliyor, hemen hukum vermemeni oneririm..

fakesin dmi, ne olur oyle ol..

Bacım kendin 15 yaşında cinsellik yaşayıp kendini dünyanın en mutlu insanı ilan ediyosun. Kızı ne kurcalıyosun demezler mi adama?

Tabi ki normal degil ama belki baska bir nedenle elde etmistir... Yurtdisinda onem verilmiyor boyle seylere o yasta hata yapabilir

Hemen bütün mesajları okudum. Aklıma yabancı menşeli çizgi filmlerinin verdiği sübliminal mesajlarla ilgili haber geldi. Bi tarafta arka planda sex ve cinselliği çağrıştıran çizgi filmler diğer tarafta küçücük yaşta sevgili olmayı özendiren Türk dizileri. Yazılı ve görsel medyamızda aynı şekilde 14 yaşındaki bi kızın sevgilisi olsa ve hatta onunla ilişkiye girse çok normal ve medeni bir durummuş gibi gösterilirken 14 yaşındaki bi kız evlendiriliyor olsa çocuk gelin diye kıyamet koparılır kadın örgütleri eylem yapardı. batıyı kendimize hedef koyarak yapılan yanlış çocuklarımızı bu hallere getirdi hiç şüphesiz.

Konuyu acan kisi kesinlikle 15 yasinda degil. Yazim tarzindan belli.
Bu konu da fake. Iki konu acmis ayni gun ust uste. Ikisi de cinsellik. Muhtemelen de erkek. Ama kesinlikle 15 yasinda degil. O yastaki bir cocuk arkadaslar diye hitap etmez. Buyuklerim ablalarim der.

Çok iyi biriydi hayatim boyunca bir daha onunki gibi mükemmel biriyle karsilasmadim
Ne sacma ne bos ne gereksiz bi insansiniz. Tek umidim fake olmasi. Yoksa sizden de sizi yetistirendende tiksindigimi belirtmek isterim. Kendin farkli b.kmussun gibi kuzenine nicin taktin ki sanane

kesinlikle doğru deil...ama sorun bakalım çünkü sivilce için yada adet düzensizliği içinfalanda veriyorlar hapı

Doğru değil elbette ama ben de bir arkadşaımın kardeşinde denk gelmiştim. Arkadaşından duymuş sivilceye iyi geliyor diye içiyormuş.
Eğer dediğiniz gibiyse de bağlasanız da bu işi yapacak bari korunma yöntemlerini öğreniyor, pek yapacak bir şeyiniz yok. Annesine iletin o konuşsun... Ya da aranız iyiyse siz yanlış olduğunu anlatın.
14 yaşında çocuk nasıl elde ediyor kolayca bunları, nereden biliyor anlamıyorum..

o kadar kötü bir konu ki neresinden tutsan elinde kalıyor.
beğenmeyebilirsin ama ben o ahlak bekçilerinden biriyim ne yazkki.
bakireliğimi bozdum filan nasıl cümle kurmaktır bu böyle.
neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz bu yazdıklarınızla.
Allah akıl fikir versin sizin gibilere, bu dünyaya çocuk getirmek, doğru düzgün yetiştirmek imkansız olmuş artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…