Arkadaşlar Sorun Büyük

Ben 15 yaşında regl oldum millet 14 yaşında doğum kontrol hapı kullanıyor :KK8:
Hem siz ne hakla çantasını derine kadar kurcalayabiliyorsunuz? Sizin görmenizi istemezdi bence.

Iyi de ne yapabilirsiniz ki? Cissssss yasak gunah derseniz sizi dinleyecek mi ki?

Aklinda varsa uzakta da olsa yapar, burda ailesiyle olsa da. Ergen=hormonlari beynine vurmus birey demek, kontrol edemezsiniz, aksine sinirini iyice ziplatirsiniz. Ne diyeceksiniz ki zaten?

Bir de hapi en ucra koseye sakladi demissiniz, annesi size liste verirken git en uc koseye kadar bak da dedi mi? Siz kendiniz gidip ustunuze vazife olmayan ozel yerleri kurcalamissiniz gibi sankim, bunu kiza nasil aciklayacaksiniz? Ben bavulunu kurcaladim, icinde de hap gordum mu diceksiniz???

Ote yandan, hirli hirsiza manyaga dek gelmesi konusunda haklisiniz. Lakin Kanada nispeten duzgun bir ulke, Amerika'ya gore mesela. Avrupa olsa korkmayin derdim gonul rahatligiyla.

Yine de kiminle karsilasirsa karsilassin Turk erkegi kadar sapik zihniyetlisini bulamaz herhalde diyerek sizi avutmaya calisayim :))))
Insallah karsilasmaz bende onun gibi on bes yaslarimda yani bekaretimi bozdugumda kolejdeki alman cocugu tercih etmistim cunku turk erkekleri tabiri caizse saldiriyorlar insallah kuzenimde bilincli davranir. (Ben gibi :KK70: ) insallah birlikte oldugu kisi onu hırpalamaz.

Aslında

Canım bende bakireligimi on bes yasinda bozdum bozduktan sonra duzenli bir cinsel hayatim oldu . Ama benim avantajim benim annem biliyordu ve ben ilk deneyimimi türkiyede yasadim ama o daha toy. Yurtdisinda dogru duzgun ingilizce konusamazken basina bir sey gelmesinden korkuyorum bir yandanda kız istedigini yapar sende yapmadinmi diyorum kendi kendime
Valla ben şok ben iptal :KK57::KK57::KK57:
15 yaşında kızım var,gelipte anne ben cinsellik yaşıyorum yaşayacağım dese .................

Insallah karsilasmaz bende onun gibi on bes yaslarimda yani bekaretimi bozdugumda kolejdeki alman cocugu tercih etmistim cunku turk erkekleri tabiri caizse saldiriyorlar insallah kuzenimde bilincli davranir. (Ben gibi :KK70: ) insallah birlikte oldugu kisi onu hırpalamaz.

Insanca davranmaktan ziyade, benim aklima burda her gun acilan konular geldi.

Ailene soylerim diye santaj yapan a kadar adamlar(ergen cocuk degil), santajla tehditle zorlayanlar, neler neler.......toplumsal zihniyetimiz iyice bozuldu cidden.

Alman cocuk hakkinda sunu soylemek isterim ki pastanin ustundeki kirazi yemissin o zaman kardes :KK70: Kekolara talim olanlara Allah benzerlerini nasip etsin :KK70:

OTE="apranxx, post: 41528880, member: 192998"]Valla ben şok ben iptal :KK57::KK57::KK57:
15 yaşında kızım var,gelipte anne ben cinsellik yaşıyorum yaşayacağım dese .................[/QUOTE]
Benim annem kendi tercihin bunu bana söylemene sevindim bir kere kafaya koyduysan ben hayir desemde yaparsin hic degilse benim kontrolum altinda ol demisti

Insanca davranmaktan ziyade, benim aklima burda her gun acilan konular geldi.

Ailene soylerim diye santaj yapan a kadar adamlar(ergen cocuk degil), santajla tehditle zorlayanlar, neler neler.......toplumsal zihniyetimiz iyice bozuldu cidden.

Alman cocuk hakkinda sunu soylemek isterim ki pastanin ustundeki kirazi yemissin o zaman kardes :KK70: Kekolara talim olanlara Allah benzerlerini nasip etsin :KK70:
Çok iyi biriydi hayatim boyunca bir daha onunki gibi mükemmel biriyle karsilasmadim

Allahım geldigimiz durumlara bakın!!!
Söz bulamıyorum gerçekten...
OTE="apranxx, post: 41528880, member: 192998"]Valla ben şok ben iptal :KK57::KK57::KK57:
15 yaşında kızım var,gelipte anne ben cinsellik yaşıyorum yaşayacağım dese .................
Benim annem kendi tercihin bunu bana söylemene sevindim bir kere kafaya koyduysan ben hayir desemde yaparsin hic degilse benim kontrolum altinda ol demisti[/QUOTE]
Nasıl bir anne kontrolü (!) altinda her seferinde başka bir erkekle farklı bir cinsellik deneyimine müsade eder???
Kanım dondu

Benim annem kendi tercihin bunu bana söylemene sevindim bir kere kafaya koyduysan ben hayir desemde yaparsin hic degilse benim kontrolum altinda ol demisti
Nasıl bir anne kontrolü (!) altinda her seferinde başka bir erkekle farklı bir cinsellik deneyimine müsade eder???
Kanım dondu[/QUOTE]
Annem bu tarz seylere karsi cikan bir kadin degildi bende annemin karsi cikmayacagina guvenerek bunu onla paylastim.

Kanım dondu

Farkli erkeklerle ayni cinsellik deneyimi olamaz zaten.

Peki sadece bir tek adamla 40 yil boyunca ayni deneyimi surekli yasamak mantiga biraz aykiri degil mi?

Yani ayni erkekle hayatinin boyunca olacaksin zaten, bu kadar bayici bir sozlesmeye imza atmadan once iyice heves almak kotu bir fikir degil bence.

Ote yandan 15 bence de genc ilk deneyim icin, gerek yok .

Konu sahibesi, 15 yasindayken ben aseksueldim be, OSS yuzunden. Dereceye giricem diye kendimi o kadar kasmistim ki, inan bana sacimi bile taramazdim. Lisedeki son senemde paso biyikli gezdim zaten, kl tuy icindeydim. Yani etrafimda Hans olaydi bile benden fersah fersah kacardi.....sen ne ara Hans buldun, ne ara opucuk yaptin:KK70::KK70::KK70: Ozet geceyim universite sinavi hormonu, ergenligi gectim insanligimi benden alip goturmustu be.

Ayrıca bu kadar geniş bi ailenin kızları bu konuyu gayette rahat konusabilirler diye düşünüyorum...buraya konu açmak çok gereksiz olmuş...
-teyzeee kuzenin valizinde dk hapı buldum
-hı evet Kanada için babası aldı
-ha iyi o zaman yetmezse bende yedek paket var....

Peki sadece bir tek adamla 40 yil boyunca ayni deneyimi surekli yasamak mantiga biraz aykiri degil mi?

Yani ayni erkekle hayatinin boyunca olacaksin zaten, bu kadar bayici bir sozlesmeye imza atmadan once iyice heves almak kotu bir fikir degil bence.

Konu sahibesi, 15 yasindayken ben aseksueldim be, OSS yuzunden. Dereceye giricem diye kendimi o kadar kasmistim ki, inan bana sacimi bile taramazdim. Lisedeki son senemde paso biyikli gezdim zaten, kl tuy icindeydim. Yani etrafimda Hans olaydi bile benden fersah fersah kacardi.....sen ne ara Hans buldun, ne ara opucuk yaptin:KK70::KK70::KK70:
Tabiki en mantıklı şey !!!
16 yıllık evliyim ve bir gün bile acaba demedim...
bana çok itici geliyor bu tür konuşmalar...

Aslında

Canım bende bakireligimi on bes yasinda bozdum bozduktan sonra duzenli bir cinsel hayatim oldu . Ama benim avantajim benim annem biliyordu ve ben ilk deneyimimi türkiyede yasadim ama o daha toy. Yurtdisinda dogru duzgun ingilizce konusamazken basina bir sey gelmesinden korkuyorum bir yandanda kız istedigini yapar sende yapmadinmi diyorum kendi kendime

Yani bende ileride bir kızım olursa bana her şeyini anlatsın, arkadaş gibi olalım falan diye hayal ederdim ama şimdi şöyle bir düşününce yok bu kadarını bilmeye hazır olamam herhalde. Ama bilmiyorum ya 14 15 yaş falan çok erken böyle şeyler için, çocuk sayılır resmen ya. Ben mi çok geri kafalı kalmışım anlamadım. Bana normal gelmiyor bazı şeylerin bu kadar erken yaşanması.

Yani bende ileride bir kızım olursa bana her şeyini anlatsın, arkadaş gibi olalım falan diye hayal ederdim ama şimdi şöyle bir düşününce yok bu kadarını bilmeye hazır olamam herhalde. Ama bilmiyorum ya 14 15 yaş falan çok erken böyle şeyler için, çocuk sayılır resmen ya. Ben mi çok geri kafalı kalmışım anlamadım. Bana normal gelmiyor bazı şeylerin bu kadar erken yaşanması.

Ben katiliyorum, 15 yas cidden kucuk, gerek yok. 20-21 iyidir.

Bebeler tozumus resmen. 15 bence de cocuk, oturun oturdugunuz yere. Medyaydi, Tvydi derken sacma sapan islerin pesine dusuyorlar. Bebeler iyice yoldan cikti gercekten.

Lakin ergen iste, kafasina koyduysa da engelleyemezsiniz ki. Cinsellik pesinde kosan ergen kiz erkek fark etmez, cinsel organini elinden alsaniz dahi yine cinsellik pesinde kosmaya devam eder.

Ote yandan 15 bence de genc ilk deneyim icin, gerek yok .

Konu sahibesi, 15 yasindayken ben aseksueldim be, OSS yuzunden. Dereceye giricem diye kendimi o kadar kasmistim ki, inan bana sacimi bile taramazdim. Lisedeki son senemde paso biyikli gezdim zaten, kl tuy icindeydim. Yani etrafimda Hans olaydi bile benden fersah fersah kacardi.....sen ne ara Hans buldun, ne ara opucuk yaptin:KK70::KK70::KK70: Ozet geceyim universite sinavi hormonu, ergenligi gectim insanligimi benden alip goturmustu be.
Cherry kiz sen nerelerdeydin yorumlarini da seni de ozlemisim ama buralara tersiz biz be tatlim taslarlar bizi valla bir gun demedi deme:KK66:
Bana gore de 15yas erken cinsellik icin ama en azindan onlemini aliyor akli basinda bir kiz demek ki kafasi calisiyor diye dusundum ben
Ote yandan kanadada basina bir is gelmez turkiyede olsa keser atarlar bir dere yatagina Allah korusun

14-15 yaş çok erken ama sizin annesine söylemeniz ters teper mi siz daha iyi bilirsiniz.
Belki de annesi biliyordur?
Benim annem biliyordu ve 18 yaşında olmama rağmen benimle uzuuun bir konuşma yapmıştı.

Cherry kiz sen nerelerdeydin yorumlarini da seni de ozlemisim ama buralara tersiz biz be tatlim taslarlar bizi valla bir gun demedi deme:KK66:
Bana gore de 15yas erken cinsellik icin ama en azindan onlemini aliyor akli basinda bir kiz demek ki kafasi calisiyor diye dusundum ben
Ote yandan kanadada basina bir is gelmez turkiyede olsa keser atarlar bir dere yatagina Allah korusun

Kanada nispeten temiz bir yer ama yine de manyak cok be. Orda da pedofil, cocuk kacirma cok varmis, sokakta cocuk sevenlere bu yuzden kotu bakiyorlarmis mesela.

Kuzey Amerika denen kitada manyagin her turu var, seri katili de, yamyami da. Manyaklikta bu kitanin ustune tanimam. Cinsel suclarda tacizde tecavuzde ensestte de Ortadoguyu tek gecerim tabi ki. Dunyanin manyaklik dagilimi icin byle bir harita cikardim.

Ne bileyim lan, bobrekten olmak da var simdi.......bilemedim yani.:KK1:

15 yas bence de erken, safi meraktan yani. Medya bebelere her seyi gazliyor artik, bebeler de artik music sex drugs kafasinda yasiyorlar. 5 yil daha beklese olmez ya.

Kanada nispeten temiz bir yer ama yine de manyak cok be. Orda da pedofil, cocuk kacirma cok varmis, sokakta cocuk sevenlere bu yuzden kotu bakiyorlarmis mesela.

Ne bileyim lan, bobrekten olmak da var simdi.......bilemedim yani.:KK1:

15 yas bence de erken, safi meraktan yani. Medya bebelere her seyi gazliyor artik, bebeler de artik music sex drugs kafasinda yasiyorlar. 5 yil daha beklese olmez ya.
Dogru diyorsun canim hersey yasinda guzel
Bobrekten olmak dedin guldurdun beni kiz aglanacak yere valla alemsin

sexingthecherry bende bu bekaret konusunda kuzenim gibi bekaretin onemsiz oldugunu dusunuyorum ama yasi daha cok kucuk basina bir sey gelmesinden korkuyorum
e ne guzel siz ona anlatabilecek en uygun kisisiniz o zaman. Bence arkadasca uyarin, hap gebelikten koruyor ama hastaliktan korumuyor bu konuda dikkatli olmasini soyleyin

Kuzeniniz belli ki bu konularda erken gelişmiş. Kendine göre fikirleri ve planları var. Kısıtlamak daha fazla tepki doğurur. Bir yandan da hamile kalma riski kadar cinsel yolla bulaşan hastalıklar sizi korkutuyordur haklı olarak.

Ben olsam annesine şikayet etmek yerine onunla açık açık konuşurdum. Yargılamadığımı sadece eğer sorusu varsa cevaplayabileceğimi söylerdim. Bir de dünyanın en uygar ülkesinde bile 15 yaşında genç bir kızın bedeninden faydalanmaya çalışacak ve onda fiziksel ya da duygusal yaralar açabilecek insanlar olduğunu usulünce anlatırdım. Doğum kontrol hapının hastalıklara hiçbir faydası olmadığını söylerdim. Büyük bir ihtimalle onu da biliyordur ve gerekli malzemeyi oradan temin edecektir. Gerisi kendine kalmış.

15 yaş erken diyenler haklı olabilirler ama sanki Türkiye'de 25, 35 veya 45 yaşındaki hele ki evlenmemiş kadınların cinselliğini rahat bırakıyoruz. Pipi ile kukunun buluşmasından bu kadar korkmak ve her canı çekeni bu kadar bastırmak da iyi değil. Seks konusunda bir rahatlamayı başarabilsek çok daha mutlu insanlar olacağız.

X