Arkadaşlar Sorun Büyük

15 yaşındaki bir çocuk bekaret nedir nerden bilsin de önemlidir önemli değildir diye yorum yapsın ben anlamıyorum yahu

bence bişeyler karıştırıyor baksana önem vermiyorum falan demiş. canım bence müdahale edin yoksa önünü alamazsınız mazallah kucağında kaç bebekle gelir allah korusun ne ahlaksızlıklar dönüyor. kız çocuklarımızı koruyalım arkadaşlar. bekarete önem vermemek herkesin kendi görüşü, bana ters mesela. ama başkasına ters değildir istediğiyle yatıp kalkar. evlilik öncesi cinsellik çok normalleştirildiği gibi bari küçük yaştaki cinsellik bu kadar normalleştirilmesin.

hem ben anlamıyorum daha 14 yaşında kız nerden biliyor öyle şeyleri?

Bekaretin yaşı çok düştü ortaokuldayken bakire olan azdı lisede zaten hiç yoktu üni.de kimse önemsemiyo

13 yasimda bana da vermisti doktor adet duzensizligi icin.
Ama tatlim cinsel hayati tabiki de kimseyi ilgilendirmez ama resit olmayan bi insanin elinde dogum kontrol hapi ne icin olursa olsun annesinin gozetiminde tasinmali bence. Sen bilirsin tabi :)

Sen yasamissin ya 15 yasinda. Bunu sorman tuhaf. Geyik olsun diye mi belden asagi konular aciyorsun?

[QUOTE="sonanda, post: 41531104, member:Sen yasamissin ya 15 yasinda. Bunu sorman tuhaf. Geyik olsun diye mi belden asagi konular aciyorsun?[/QUOTE]
Ama o yurtdısında olacak kimle birlikte oldugunu bilemedigim için tedirginim

o yaşta cinsellik yaşamak tabii ki doğru değil. (ama ilaç olayını yanlış anlamış olabilirsin)

Ha
[QUOTE="sonanda, post: 41531104, member:Sen yasamissin ya 15 yasinda. Bunu sorman tuhaf. Geyik olsun diye mi belden asagi konular aciyorsun?
Ama o yurtdısında olacak kimle birlikte oldugunu bilemedigim için tedirginim[/QUOTE]
Burda olsa kiminle birlikte olacagini sen mi sececektin? Onun annesi babasi varken is sana mi dustu? Sen bence once kendine bak. Burda geyik muhabbeti yerine gidip yasitlarinin yaptigi aktivitelere falan katilsan daha iyi olur.

Her insanın kendi hür iradesi yahu neden dert ediyorsun ki? Kendi isteğiyle mademki herşey, bizene. Ama bu yaşta kullanma sebebi sivilce yada adet düzensizliği falandır diye düşünüyorum ben. Bekaret önemli değil dedi diye illaki biriyle veya birileriyle yatıyor demek değil ki

Hayır yani demezler mi dinime küfreden müslüman olsa... Tövbe tövbe...

Yavrucum swn saka misin az evvel konunu okudum 15 inde seyetmissin cok mutlu olmussun kuzenin de d kontrol hapi tasiyormus da onu mu dert edindin birak o da musmutlu olsun iste, genetik sizde bu durum belliki yazik vallahi yazik su yasta yediginiz nanelere bak ramazan ayi hurmetine yapmayin yada yazmayib yediginiz naneleri bari, iyiki kizim olmamis diyorum senin gibileri okudukca , orneklere bak evlerden irak mazallah

Aynen size katiliyorum valla ben adet oldugum zaman korkup aglamistim simdiki "cocuklar" benim icin 14 yasindaki biri cocuk herseyi biliyorlar. Cinsellik dogum bizden bilgililer.

14 yaşında bir kız adet düzeni için de kullanabiliyor olabilir
ama yine de biraz bilgilendirilmesi şart
14 " benim için bekaret önemli, değil "demek için küçük bi yaş :S

Arkadaşlar başta ne yapacağım konusunda kararsızdım teyzememi soylesem kuzenimemi soylesem kayitsizmi kalsam bilemedim . söylediklerinizden cesaret alip konustum benim onu suclamadigimi zamaninda benimde ayni yollardan gectigimi cinsel yollarla bulasan hastaliklara karsi korunmasini ve partnerini iyi seçmesi konusunda bilgilendirip bir sorusu oldugunda sorabilecegini soyledim . bana kendisini yargilamadigim icin tesekkur etti beni kuzenimi aramak konusunda cesaretlendirdiginiz için hepinize teşekkür ederim...

Bu konusunda bir uyenin n yorumuna becede demis,uyenin yorumu aynen su;bu yasta cinsellik yasamasi cok yanlis,kendiside bu yoruma bencede diyor,diyer konusundada,ayni naneyi kendi yemis cok mutlu oldum diyor,ya konu sahte yada erkek bu ,mubarek gun acmayin bari soyle konular,
Hem gercek olsa bile bu siteyi o yaslardaki kizlarda okuyor,bu yasta bari normallestirmeyin sunu,14 yasinda bi kiz evlendirilse cocuk gelin demiyomuyuz,o yasta bunu yasayani niye normal karsiliyoruz pes yani mutlu oldum yazma bari...

adet düzensizliği falan varsa doktorlar veriyor doğum kontrol ilacı ama tabi inş düşündüğünüz gibi değildir. çünkü 14 yaşında küçük bir kızın bu kadar ilerlemesi çok kötü gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…