13 yasimda bana da vermisti doktor adet duzensizligi icin.
Ama tatlim cinsel hayati tabiki de kimseyi ilgilendirmez ama resit olmayan bi insanin elinde dogum kontrol hapi ne icin olursa olsun annesinin gozetiminde tasinmali bence. Sen bilirsin tabi :)Aslında
Canım bende bakireligimi on bes yasinda bozdum bozduktan sonra duzenli bir cinsel hayatim oldu . Ama benim avantajim benim annem biliyordu ve ben ilk deneyimimi türkiyede yasadim ama o daha toy. Yurtdisinda dogru duzgun ingilizce konusamazken basina bir sey gelmesinden korkuyorum bir yandanda kız istedigini yapar sende yapmadinmi diyorum kendi kendime
Sen yasamissin ya 15 yasinda. Bunu sorman tuhaf. Geyik olsun diye mi belden asagi konular aciyorsun?Benim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?
bence de amaç farklı. konular hep belden aşağı arkdaşınSen yasamissin ya 15 yasinda. Bunu sorman tuhaf. Geyik olsun diye mi belden asagi konular aciyorsun?
Bakalım bekleyip göreceğizo yaşta cinsellik yaşamak tabii ki doğru değil. (ama ilaç olayını yanlış anlamış olabilirsin)
Ama o yurtdısında olacak kimle birlikte oldugunu bilemedigim için tedirginim[/QUOTE][QUOTE="sonanda, post: 41531104, member:Sen yasamissin ya 15 yasinda. Bunu sorman tuhaf. Geyik olsun diye mi belden asagi konular aciyorsun?
ay biz onun yaşındayken normal doğumu bilmezdik şimdi ki gençlik doğum kontrole kadar her şeyi biliyor.bence yaşı çok küçük cinsellik için.Vücut ve ruh sağlığı açısından da sakıncalı bulmuşumdur hep küçük kızların birlikte olmalarını.
14 yaşında bir kız adet düzeni için de kullanabiliyor olabilirBenim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?
Benim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?