Arkadaşlar Sorun Büyük

nilbeste

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
206
28
Benim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?

Belki baska bisey icin kullaniyodur ? O yasta doktor verirmi bilmiyorum ama akne ,adet duzensizliginde filan veriliyo bildigim kadariyla. Once acik acik sorun bunu neden kullaniyosun diye. Sonra annesinin agzini arayin kizin verdigi cevaba gore. Eger tutarsizlik varsa annesiyle acik acik konusabilirsiniz. 14 yas cok kucuk bi yas. Eger egilimi varsa gondermesinler lise bitince uni icin gitsin

Kız bilinçliymiş. Bence üzerine gitmeyin, o ülkelerde bu yaşta cinsel yakınlaşmalar filan çok normal. Gerçi Türkiyedede yaşı düştü özellikle kolej çevrelerinde. Zaten 13 yaşında bu ülkelerde eğitim veriliyor korunma vs hakında

sexingthecherry bende bu bekaret konusunda kuzenim gibi bekaretin onemsiz oldugunu dusunuyorum ama yasi daha cok kucuk basina bir sey gelmesinden korkuyorum

annesiyle konusmalisin. Henuz resit degil bu yuzden ailesinin hapi kullandigini bilmesi gerekir ne amacla kullandigi onemli degil.

dogum kontrol hapını polıkıstık over hastaları tedavı amaclı da kullanır
derdı sizi germesin

Aslında
annesiyle konusmalisin. Henuz resit degil bu yuzden ailesinin hapi kullandigini bilmesi gerekir ne amacla kullandigi onemli degil.
Canım bende bakireligimi on bes yasinda bozdum bozduktan sonra duzenli bir cinsel hayatim oldu . Ama benim avantajim benim annem biliyordu ve ben ilk deneyimimi türkiyede yasadim ama o daha toy. Yurtdisinda dogru duzgun ingilizce konusamazken basina bir sey gelmesinden korkuyorum bir yandanda kız istedigini yapar sende yapmadinmi diyorum kendi kendime

Iyi de ne yapabilirsiniz ki? Cissssss yasak gunah derseniz sizi dinleyecek mi ki?

Aklinda varsa uzakta da olsa yapar, burda ailesiyle olsa da. Ergen=hormonlari beynine vurmus birey demek, kontrol edemezsiniz, aksine sinirini iyice ziplatirsiniz. Ne diyeceksiniz ki zaten?

Bir de hapi en ucra koseye sakladi demissiniz, annesi size liste verirken git en uc koseye kadar bak da dedi mi? Siz kendiniz gidip ustunuze vazife olmayan ozel yerleri kurcalamissiniz gibi sankim, bunu kiza nasil aciklayacaksiniz? Ben bavulunu kurcaladim, icinde de hap gordum mu diceksiniz???

Ote yandan, hirli hirsiza manyaga dek gelmesi konusunda haklisiniz. Lakin Kanada nispeten duzgun bir ulke, Amerika'ya gore mesela. Avrupa olsa korkmayin derdim gonul rahatligiyla.

Yine de kiminle karsilasirsa karsilassin Turk erkegi kadar sapik zihniyetlisini bulamaz herhalde diyerek sizi avutmaya calisayim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…