Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya o yasta ne partneri bu ne ya,sakamisin sen cocuk o cocuk ,bu yasta en fazla bakisicak ne partneri ya bu ne genislik,bu nedir ya bide kirmiziyla yazip altina cizgi cekmis,bide kalp icine alsaydiniz,banda yesem umrumda degil,cocuk o cocuk ki oyle bi kuzen varsa tabi,bizim ozumuz bu degil,bu batililasmada fazla ileri gittik,cilki cikti yani,ki ben inanmiyorum bizim genclerimizin bu kadar erken yasadigini,18 yasina girer eger yasadigi sartlar musaitse ne yasiyosa yasar ama 14 yasinda cocuktur daha cocuuuukkkk...
Arkadaşım zaten konuyu açan kişi 15 yaşında değil 19 yaşındaKonuyu acan kisi kesinlikle 15 yasinda degil. Yazim tarzindan belli.
Bu konu da fake. Iki konu acmis ayni gun ust uste. Ikisi de cinsellik. Muhtemelen de erkek. Ama kesinlikle 15 yasinda degil. O yastaki bir cocuk arkadaslar diye hitap etmez. Buyuklerim ablalarim der.
Yani 4 sene seni cok buyutmus. Oyle mi? Ben senin arkadasin olamam. Annen yasindayim cunku.Arkadaşım zaten konuyu açan kişi 15 yaşında değil 19 yaşında
Diğer konuyu okuyunca ben de durumdan kıllandım. Yönetime haber versem Sazan Ödül Puanlarımı hesabıma eklerler mi acaba?Sen 14 yasinda iliskiye girmeyi dusunup 15 yasinda iliski yasayan nilbeste degil misin? Bize niye soruyorsun o zaman.
Sen 14 yasinda iliskiye girmeyi dusunup 15 yasinda iliski yasayan nilbeste degil misin? Bize niye soruyorsun o zaman.
Diğer konuyu okuyunca ben de durumdan kıllandım. Yönetime haber versem Sazan Ödül Puanlarımı hesabıma eklerler mi acaba?
ben 12 yaşında kullanıyordum pcosluyum çünki. onunla konuşun sebebini. doğum kontrol amaçlıysa vazgeçiremezsiniz sanmıyorum ne yapsanızda yaşar. zor ve onaylamadığım bir durum ama hastalık kapmasını engelleyecek yöntemleri kullanmalı eğer yapacaksada yurt dışından hastalıkla dönen arkadaşlarım oldu. sadece gebeliği düşünmemek gerek. doğum kontrol hapı hastalıklardan korumaz onuBenim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?
sizin 15 yaşında bakireliği bozmanıza izin veren annenizse teyzenizde kızına bir şey demeyecektir. ikinizde erken bozma derdindesiniz ikinizde yurt dışında okuma derdindesiniz açtığınız konular ve yaşamınız enteresan yargılamam ama garip geldiAslında
Canım bende bakireligimi on bes yasinda bozdum bozduktan sonra duzenli bir cinsel hayatim oldu . Ama benim avantajim benim annem biliyordu ve ben ilk deneyimimi türkiyede yasadim ama o daha toy. Yurtdisinda dogru duzgun ingilizce konusamazken basina bir sey gelmesinden korkuyorum bir yandanda kız istedigini yapar sende yapmadinmi diyorum kendi kendime
Belki adet düzensizliği falan vardır ve Dr vermiştir bana da 17 yaslarimda falan vermişti hemen kötü düşünmeBenim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?