Arkadaşlar Sorun Büyük

14 yaş ,cinsellik,partner,partneri dikkatli seçmek...
uuuuuuuuuuuhhuuuuu bu beni aşar :KK53::KK53::KK53:

Ya o yasta ne partneri bu ne ya,sakamisin sen cocuk o cocuk ,bu yasta en fazla bakisicak ne partneri ya bu ne genislik,bu nedir ya bide kirmiziyla yazip altina cizgi cekmis,bide kalp icine alsaydiniz,banda yesem umrumda degil,cocuk o cocuk ki oyle bi kuzen varsa tabi,bizim ozumuz bu degil,bu batililasmada fazla ileri gittik,cilki cikti yani,ki ben inanmiyorum bizim genclerimizin bu kadar erken yasadigini,18 yasina girer eger yasadigi sartlar musaitse ne yasiyosa yasar ama 14 yasinda cocuktur daha cocuuuukkkk...
Konuyu acan kisi kesinlikle 15 yasinda degil. Yazim tarzindan belli.
Bu konu da fake. Iki konu acmis ayni gun ust uste. Ikisi de cinsellik. Muhtemelen de erkek. Ama kesinlikle 15 yasinda degil. O yastaki bir cocuk arkadaslar diye hitap etmez. Buyuklerim ablalarim der.
Arkadaşım zaten konuyu açan kişi 15 yaşında değil 19 yaşında

KK da nekadar çok MODERRRNNNNNN kadınlar varmış yahu :KK57:
14 yaş millet a iyi bilinçliymiş diyo.
tövbeee
ben çok gerikafalıyım ve bu halimden memnunum ozaman !

Sen 14 yasinda iliskiye girmeyi dusunup 15 yasinda iliski yasayan nilbeste degil misin? Bize niye soruyorsun o zaman. :confused::confused::confused:

Sen 14 yasinda iliskiye girmeyi dusunup 15 yasinda iliski yasayan nilbeste degil misin? Bize niye soruyorsun o zaman. :confused::confused::confused:
Diğer konuyu okuyunca ben de durumdan kıllandım. Yönetime haber versem Sazan Ödül Puanlarımı hesabıma eklerler mi acaba? :KK45:

Bu konu gerçek mi? Eğer gerçekse vay halinize. :KK55:
Şimdi 18 yaşından itibaren çocuk olmaktan çıkıldığı için 18'den sonraki bekaret mevzusu falan sadece kişinin kendisini ilgilendirir bence. Onun kararı da, pişmanlığı da veya arkasında durması da o kişiyi bağlar. Kimseye laf düşmez, aileye bile. BENCE.

Ama 14 yaş nedir, çocukluk yani. Bilmiyorum, yabancılarda var öyle 14-15 yaşında yapan ama bana hiçbir zaman doğru gelmiyor. 14 yaşındayken insan kendini koruyamaz. Mesele hamile kalmak değil, cinsel yolla bulaşan hastalıkları ne yapacaksınız?

Herhalde bu yazılanlar kötü bir şakadan ibaret 14 yaşında ben de bakireliğimi bozdum şu ülkeden tercih ettim şu ülkenin erkeği biraz hırpalıyor annem de iyi ki bana söyledin benim kontrolüm altında oldu falan bunlar ne bu cümleler ne ben mi geri kafalıyım demeyeceğim siz baya avrupai olmuşsunuz bazı şeyleri unutmuşsunuz ya da işinize gelmemiş ne desem boş.

Benim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?
ben 12 yaşında kullanıyordum pcosluyum çünki. onunla konuşun sebebini. doğum kontrol amaçlıysa vazgeçiremezsiniz sanmıyorum ne yapsanızda yaşar. zor ve onaylamadığım bir durum ama hastalık kapmasını engelleyecek yöntemleri kullanmalı eğer yapacaksada yurt dışından hastalıkla dönen arkadaşlarım oldu. sadece gebeliği düşünmemek gerek. doğum kontrol hapı hastalıklardan korumaz onu

Yurt dışındakiler artık bize bakıp yuh ya diycekler gibi geliyo bana.Türkiyede çocuk istismarı denilen bir yaş 15 dikkatinizi çekerim ne kadar normal karşılıyosunuz bu işleri, edep denen şey kalmamış sanırım artık sizi yetiştiren annenizede diyecek çok şey varda banlanmak istemiyorum, çünkü çokta gerçek gelmedi bu konu bana

Aslında

Canım bende bakireligimi on bes yasinda bozdum bozduktan sonra duzenli bir cinsel hayatim oldu . Ama benim avantajim benim annem biliyordu ve ben ilk deneyimimi türkiyede yasadim ama o daha toy. Yurtdisinda dogru duzgun ingilizce konusamazken basina bir sey gelmesinden korkuyorum bir yandanda kız istedigini yapar sende yapmadinmi diyorum kendi kendime
sizin 15 yaşında bakireliği bozmanıza izin veren annenizse teyzenizde kızına bir şey demeyecektir. ikinizde erken bozma derdindesiniz ikinizde yurt dışında okuma derdindesiniz açtığınız konular ve yaşamınız enteresan yargılamam ama garip geldi

Benim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?
Belki adet düzensizliği falan vardır ve Dr vermiştir bana da 17 yaslarimda falan vermişti hemen kötü düşünme

Canım bende bakireligimi on bes yasinda bozdum bozduktan sonra duzenli bir cinsel hayatim oldu . Ama benim avantajim benim annem biliyordu ve ben ilk deneyimimi türkiyede yasadim ama o daha toy. Yurtdisinda dogru duzgun ingilizce konusamazken basina bir sey gelmesinden korkuyorum bir yandanda kız istedigini yapar sende yapmadinmi diyorum kendi kendime[/QUOTE]
körler topallar birbirini ağırlar hesabı... kardeşim sizin ailede bu olay önemsizken buraya konu açmana ne gerek vardı?
çocuklar çevrelerindeki konuşmalardan, kişilerden etkilenir. bakın çocuk diyorum ben 14 yaşındayken sokakta seksek oynardım, ip atlardım, evcilik oynardım... bir erkekle öpüşmek lafını duyduğumda bile ürkütücü gelirdi. kaldı ki doğum kontrol hapı kullanmak. bu gençlik nereye gidiyor böyle...

Bekaret konusunu saçma ve yersiz buluyorum fakat 14 yaşında bir çocuk için daha çok erken.
Arkadaşların da dediği gibi adet düzensizliği için olabilir sakın yüzüne vurmayın.

X