• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar sizden biraz fikir vermenizi istiyorum

Konunun yanlış yerde olduğunun farkında değilim yeni açtım kulübü bende farkındayım pskolojik sorunları olan birisi ama kabul etmiyo bana sen zorunlusun diyo

Konunun yanlış yerde olduğunun farkında değilim yeni açtım kulübü bende farkındayım pskolojik sorunları olan birisi ama kabul etmiyo bana sen zorunlusun diyo
Kabul etmiyosa çek resti, çok tuhaf hareketler bunlar normal değil. Baştan beri mi böyleydi sonradan mı başladı?

Baştan beri kıskançlıkları vardı ama bu düzeyde değildi şimdi sürekli ben onu aldaticam gibi hissediyo ve sürekli iftira atyo arabada giderken cami bile actirmyo öyle çok güzel birisi de değilim kiskanilcak hatta kendimi çirkin buluyorum

Boşansan ailen arkanda durur mu? Kolay kolay boşan yazmam kimseye ama sana yazdım. Çünkü eşin psikolojik olarak hasta gibi. Allah korusun büyük bir rahatsızlığı varsa sana zarar da verebilir. Kafasında kuruyor demişsin resmen. Senin onu aldatacağını düşünüp kafasında kuruyorsa yarın bir gün beni aldattın da der iftira atar sana. Seni güzel bulduğu için değil hasta olduğu için seni kıskanıyor. Cam bile açtırmaması da bundan dolayı. 5 yaşındaki yeğenini kıskanması falan anormal şeyler. Sana değer vermediği icin seni elinden kaçıracağını düşünüyor olabilir . Biraz gözlemle , hemen sinirin geçip yumuşama. Tepkini koy, seni kaybedeceğini anlasın. Ama şiddete meyilli biriyse dikkatli ol sana zarar vermesin.

Öncelikle Allah yardımcın olsun ama boşanmaktan başka caren yok simdi bunları yapan ileride neeler yapmaz düşün çocuk içinde senin icinde en hayirli olan bu lütfen çocuğun ve senin için yap bunu kurtar kendini bi gün sana aldatmadigin halde sen beni aldattin deyip ya şiddet uygulayıp dozunu aşıp kotu şeyler olursa bundan sonra adam edemezsin onu adam olan dovmez 5 yaşındaki bebeden kiskanmaz

Arkadaşlar artık içimi dökmek istiyorum yoksa kafayı yeme durumuna geldim .
Ben 3 yıllık evliyim eşim bana hiç değer vermiyo ilgi göstermiyo mesela şöyle bahsediyim dün biraz bunaldim canım sıkkındı oda bunu farketti ama neyin var bile demedi her zaman böyle benim canım sıkkınsa hiç yokmuşum gibi davranyo mesela benim evim en alt kat ve dışarda şu dökmeden cam silinmyo bende çıkıp dökemiyorum küçük çocuğum var ona dök ben siliyim diyorum ben senin işini yapmam diyo arkasından arkadaşı geliyo arabasına biseyler takiyolar yardim ediyo bi arkadaşı gelsin kosuyo oturduğum yerde annem babam akrabam komsum arkadasim hiç kimsem yok yalnızım benle hiç vakit geçirmiyo iki çift laf etmiyo vari yoğu annesi babası babasına tapan birisi düşünün babadan gram değer sevgi yok ama o babası için ölüyo babası gülmeyen sürekli bağıran birisi yeri geliyo beni Dovuyo sürekli kıskançlık krizleri mesela o geleceği zaman makyaj yapıyorum kimin için yapiyosun benden yakışıklımi diyo sürekli iftira atyo annesine babasına anlattığımda benim oğlum pırlanta gibi sus diyolar benim aileme gitmek istemiyo beni göndermiyo çok bunaldim çok daraldım nişanlıyken ağzımdan çıkacak söze bakardı şimdi ne doğum günü ne yıldönümü hatırlamyo bile hayatında başkasi olmadığına eminim çünkü isten çıkar çıkmaz eve gelir hiç bir yere gitmez 5 yaşındaki yeğenim hiperaktif diye ondan nefret ediyormuş benim yanimda sevme onu diyo evime gelmesini istemiyo ablamin ailem geldiğinde beni bunaltyo yada ben aileme gittiğimde benim lafımin üstüne asla laf söyleyemezsin sen kimsin senle evlendiğim günden beri hayatım mahvoldu diyo yazacak çok şeyim var ama hepsini yazamiyorum yani kusura bakmayın ama sadece beni cinsel obje olarak görüyo onun dışında yanıma oturduğu yok kusura bakmayin çok uzun oldu sizden sadece ona nasıl davranmam gerekyo bu konuda fikir istiyorum ben kinci biri değilim küsüyorum kırılyorum 5 dakika sonra hiç bisey olmamış gibi gülüyorum ama o bana sen nasıl bi insansın diyo nasıl davranmalıyım nolur fikir verin
Onunla bir ömür geçer mi sence?

nasıl davranmalıyım nolur fikir verin
Herkes bu adamla ömür geçmez boşan demiş ama sende öyle bir istek ve cesaret göremedim :KK43:

Farklı şeyler yazayım, birde böyle dene

Eşini hayatının merkezine alma, kendin ve çocuğun ile ilgilen.

Yardım etmiyorsa camlar da kirli kalsın.

Makyajı kendin için yap, "makyaj seviyorum diye yapıyorum" de, "senin için yapıyorum" diyip adamın bir tarafını kaldırma....

Herşeyi koca için yapan, kocasının çevresinde pervane olan kadınların değeri bilinmez...

Önce kendini sev, sonra çocuğunu, en son eşini...

Son düzenleme:
Sen hala bu adama yaranma derdindesin
Calismiyorsan once bir işe gir
Biraz ekonomik özgürlüğünü kazan
Ondan sonra gerisi gelir
Bu adamdan koca moca olmaz

o geleceği zaman makyaj yapıyorum kimin için yapiyosun benden yakışıklımi diyo
Yuh diyorum

Kusura bakmayın ama siz resmi nikah kıyınca evli olduğunuzu sanıyorsunuz. Bu yaşadıklarınızın evlilikle ilgisi yok. İnsanlıkla bile ilgisi yok.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama evlilik böyle birşey degilki.. dayak var, saygı sevgi yok. Sizin varlığınız düşünceleriniz umrunda bile değil. 5 yaşındaki çocuktan nefret edecek kadar değişik bir adam.

Ayrılırsanız aileniz arkanızda durur mu? Çünkü eşiniz asla düzelmeyecek, hatta dahada kötüye gidecek ve siz o arada ikinci çocuğu yapacak iyice eliniz kolunuz bağlanmış olacak. Bunu yapmayin kendinize. Aileniz arkanızdaysa hic durmayın o evde

Boşanmak için neyi bekliyorsunuz?
Yaşınız kaç bilmiyorum ama evlilik böyle birşey degilki.. dayak var, saygı sevgi yok. Sizin varlığınız düşünceleriniz umrunda bile değil. 5 yaşındaki çocuktan nefret edecek kadar değişik bir adam.

Ayrılırsanız aileniz arkanızda durur mu? Çünkü eşiniz asla düzelmeyecek, hatta dahada kötüye gidecek ve siz o arada ikinci çocuğu yapacak iyice eliniz kolunuz bağlanmış olacak. Bunu yapmayin kendinize. Aileniz arkanızdaysa hic durmayın o evde
22 yaşındayım evet ailem arkamda babam çık gel diyo ama çocuğum için katlanıyorum

Back