Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım bana akıl verin?

Sevgilisini seninle aldatan,seni de başkasıyla aldatır.

Ha bir ihtimal sevgilim var yalanıyla seni ölçüyor da olabilir günahını almak istemiyorum ama. Dediğim gibi açık açık konuşmalısın.

Sevmediği belli zaten benimle flört etmez arkadaş ayağı çekip. Dış ülkede yaşamak gibi bir düşüncem şu an yok ama ileride olursa fırsat çıkarsa yaşarım demişti iş bulursam falan diye. Kız bakımından bir şey demedi ama bu ikinci dediğiniz daha yakın bir ihtimal her ikisi de olabilir.

Ha bir ihtimal sevgilim var yalanıyla seni ölçüyor da olabilir günahını almak istemiyorum ama. Dediğim gibi açık açık konuşmalısın.
Onu ben de düşündüm ama neden ölçecek ki beni neden yalan söyleyecek ki . Bir de ismini kaydetmiş kalp koymuş telinde görmüştüm pek yalan Gibi diil.

Evet var sanırım telinden gördüm kızın isminin yanına kalp koymuş. Ama aranızda saat farkı var diyorum biz ayarlıyoruz onu bir şekilde diyor bana.
O zaman kızla yaşayamadığı fiziksel şeyleri senle yaşamak istiyor. Senin de ilginin farkında olduğu için seni etrafında tutmak için adını koymadan yakın davranıyor ki uydusu gibi etrafından ayrılma
Malesef ben bunu lise zamanı arkadaşım dediğim birine yapıyordum. Uzak mesafeli ilişkim vardı ama bu bahsettiğim kişiyle de asla sevgili falan olmasam da bazı imalarım, sözlerim bu yönde oluyordu ve aramızda hiçbir şey olmasa da karşı taraf var gibi hissediyordu. Bunu sanırım sadece ilgisi hoşuma gittiği için yaptım. Sonuç olarak ben uzak mesafeli ilişkimi sürdürdüm o kişi de tarihin tozlu sayfalarına gitti

Ben sevgi ve sadakati ayrı konumlandıran insanlarım.
Karısını, sevgilisini köpek gibi sevip aldatmayı çok bir şey gömeyen insanlar var. Kızı seviyor olabilir ve seninle yaşadığı şeyleri aldatma olarak görmüyor olabilir ama kendini yetiştirememiş bir insandır. Böylesinden de kimseye hayır gelmez.
Bu arada kız için "sevmediği belli" diyeceğinize bu cümleyi kendiniz için düşünün derim. Siz sanırım sizi sevdiğinizi düşünüyorsunuz ama sizi sevse arasında 8 saat mesafe olan bir kızı çok rahat bırakır size yönelir.
Erkekler salak değil, sen ima ettiğini de yazmışsın buraya, rahatsız olduğunun farkında ana tepkin yok.
O da yediğim önünde yemediğim arkamda gibisinden yaşıyor.
Sevgilisi var, bir yandan flörtü var. Flörtü bu duruma bir şey demiyor, gel keyfim gel.

Cevaplarından çok saf birine benziyorsun daha gözün açılmamış gibi ama bu çocuk sana öyle bir şey yapar ki, aşkın sillesini yersin.

Kendini özel sanma yani, iki güzel söze, bakışa tav olma. Benden sana tavsiye. Çok üzülürsün

Zaten benim çocukla yaşadığım bir şey yok aramızda da bir şey yok. Benimle flört ediyor evet ama aramızda bir ad olmadığı için bunu da aldatma olarak görmüyor. Zaten kanmam da, haddinden fazla yakınlaşacak olursa o zaman çekerim ben de resti. Ama bunu da yapamıyor tavrımdan dolayı. Ki kız da buna aynısını yapıyordur bence. Ama dediğin gibi saf birisiyim. Ona alıştım maalesef. Bu yüzden de sormak istedim.

Al sana akıl o kızı senle aldatan seni başkasıyla aldatır değilmez kural budur kendini wattpad hikayelerinde sanma

Bir zaman sonra birbirimizden kopacağız zaten onu da gerçekten sevmiyor ki sevse

şimdi ya o ya ben dersen kendini bir seçenek konumuna sokmuş olursun
yani ya onu seç yada beni anlamına geliyor
sen bir seçenek misin ?
ayrıca adam şuan sevgilisini aldatıyor yani
bugün onu aldatan yarın senide aldatır , hiç şaşmaz
adam gibi adam olsaydı o kızı bırakır sana da gelir duygularını açardı insan gibi

Valla panpa bariz kullanılıyorsun. Adam başkasıyla birlikte ama senin ilginden de hoşlanıyor, egosunu körüklüyor. Bu adaı konmamış ilişki türü her zaman sakıncalıdır, günün sonunda adama nedne böyle yaptın bile diyemezsin ben başkasıyla sevgiliyim kzıım deli misin aramızda bir şey yok der geçer sen de kalırsın öylece. Konuya geleyim adamın uzakta, görüşemediği biriyle olmasından hiçbir mantık yok duygusall boşluğunu yakındaki insanlarla doldurmaya çalışıyor. O kııza da yazık saçma sapan bir tip için çuvalla uçak parası harcıyor. Yapacağın şey belli, yan yana gelme, normal arkadaş gibi davran sınırını çiz hatta bana kalırsa asla yanına gitme. Uzakllaş yani kendini kullandırma.

Asıl sevgilisi varken o bana yürümesin neden bunu düşünen kişi ben olayım ki? Sevgilisi varken birisine yürümemeyi o düşünsün.

Kendi aklin yok mu? Kullansan mi biraz? Bana da böyle davranan biri vardi. Sonra ne mi oldu? Gidip kizla evlendi. Iki cocuklari var simdi. Ben yüz versem sadece utancimla kalirdim. Benim sorumlulugum mu diye kendini kandirma

sevgilisi olduğunu bildiğiniz halde her iki tarafta flörtleşiyor yanı ne güzel dünya ya herkes razı

Tabi kız uzaktan sevgilisi görmüyor diye arkasından çok güzel işler çevriliyor kızın da haberi yok garibim sevgilim sadık diye düşünüyor. Siz de sevgilisi olduğunu bile bile hala adamın size karşı olan samimi davranışlarına müsade ediyorsunuz. Doğru aldatmak bakışmayla veya samimi davranmakla olmuyor ancak ikiniz de vicdanınızı bu şekilde rahatlatırsınız. Üzüldüğüm tek kişi varsa oda 3 yıldır uzaktan ilişki yürüttüğü o kız. İnşallah sizin bu samimiyetinizi öğrenir de ayrılır bu çöp insandan sizde daha rahat samimi olursunuz mideniz alırsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…