- Konu Sahibi kalpkalbekarsi
Guvenmeeee.Daha ne soylenir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramıza bir soğukluk girdi zaten ve bu hafta aynı ortamda bulunduk ona soğuk davrandım çünkü bana herkes gibi davrandı sıradan birisiymişim gibi ertesi gün de mahsus müsait misin dedim misafirim var dedi ve artık hiçbir şekilde iletişimde değilizGuvenmeeee.Daha ne soylenir..
Yani mesajı yerine ulaştırmışım soğuk davranışımlaAramıza bir soğukluk girdi zaten ve bu hafta aynı ortamda bulunduk ona soğuk davrandım çünkü bana herkes gibi davrandı sıradan birisiymişim gibi ertesi gün de mahsus müsait misin dedim misafirim var dedi ve artık hiçbir şekilde iletişimde değiliz
Bigun bi iliskiniz oldugunda ayni seyi baska kadin sizin partnerinizle yasarsa ki yasar karma. Eden bulur sakin ah vah etmeyin.Asıl sevgilisi varken o bana yürümesin neden bunu düşünen kişi ben olayım ki? Sevgilisi varken birisine yürümemeyi o düşünsün.
Siz nasil 26 yasindasiniz ya ? Biraz oturun kendinizi sosyal iliskilerinizi algilama yeteneginizi geliştirin.O kız bunları bilmiyor bile en kötüsü o belki kız da ona aynısını yapıyordur aynı kıtada bile değiller sonuçta
O da 28 yaşındaSiz nasil 26 yasindasiniz ya ? Biraz oturun kendinizi sosyal iliskilerinizi algilama yeteneginizi geliştirin.