Aldatan tiplerin klasik cümleleri işte...
**Boşluktaydım** da yazsaydında tam olsaydı!
paragraflarca saymışta saymış, önce bize kendini acındırmış, mağduru oynamış, bize erkek arkadaşını suçlatmış, en sonundada bombayı patlatıp mağdur bir poz takınarak adamı aldattığını itiraf etmiş... Her ne sebeple olursa olsun aynı anda iki kişi ile konuşmak aldatmaktır. Hayatında öyle yada böyle birisi varmı var, bitmiştir. Hayatındaki kişi iyi yada kötüymüş, yada ne yapmış olduğuda fark etmez zira sonuçta onunla olmak senin tercihindi ve aldatmak kişinin kendi şahsı ile alakalıdır birlikte olduğu kişi ile değil.
O adam masum demiyorum, ki zaten nasıl bir varlık olduğu ortada, gerçi bunuda konu sahibinin sözlerine bakarak söylüyorüz ama aldatan bir kişi iki kere iki dört dese inanmam ben, belkide adamı kötülemek için uydurdu hepsini, kendi içini rahatlatmak için, aldatandan herşey beklenir.
Herneyse hadi konu sahibi haklı bu konuda diyelim ve adam tam bir şeytan. ama konu sahibi aldatan kişi konumuna düşerek o adamdanda daha aşağı bir konuma düşürmüş kendini...
Diğer konuştuğu çocuğu yara bandı olarak kullanması bencilliğine girmiyorum bile...