• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar paylaşmam gereken bişey var içim içimi yiyor yorumlarınıza ihtiyacım var?

dreamxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
71
29
3
26
arkadaşlar bir ilişkim vardı. ilişkiye başlarken umursamazdı ve hep öyle gitti. bazı zamanlar kendinden soğutmak için kendimi kötü hissedeceğim şeyler söyledi. mesela işte ben duygusal bi ilişki istemiyorum olursa sadece cinsellik olur gibi. ben terk ettim ama çok da kırılmıştım. ilk buluşmamızda bana değer verecek biri olduğunu zannedip çok erken güvendim.sonra birleşmek istedi ama ben istemedim aradan uzun zaman geçti ama unutamıyordum.belki de takıntı yapmıştuım bi de ilk kez onla öpüşmüştüm bunun etkisi olabilir.sonra bi şekilde yine görüştük ben tekrar sevgili olduk sandım meğerki sevgili değilmişiz takılıyomuşuz bunu da acı bi şekilde öğrendim.kendimi zar bzor toplamıştım yine yıkıldım hayatımda istemiyorum seni deyip kestim iletişimimi.aartık alışmıştım duygusuzluğuna.sonra cidden pişman olmuş bi şekilde mesajlar yazdı. değişicem dedi deneyelim tekrar dedi. inanın hiç içimden gelmiyordu çünkü hep aynı şey oluyodu.ama dedim değişmiş olabilir ikinci şansı hak eder her insan.neyse güzel geçti günlerimiz eskilere göre ama ben biraz daha sorgulamaya başladım.derdimizi paylaşmıyorduk, birbirimize laf sokuyorduk , sevgili gibi değildik ego savaşı vardı.güzel sözler söyleniyodu ama bişey eksikti.sonra tatil planları yaptı bana teklif bile etmedi. hastaneye gitmekten korkar bende senle gelirim dedim teşekkür bile etmeden annemle giderim dedi. hani tabi gidebilir ama hani sen ne alaka der gibi bir hali vardı.hani ben ona yakın oldukça o hep aynı yerindeydi.sonra kaldığım yere gel dedim çok uzak değil ben ona gidiyorum hep. napcam orda ya dedi.insan nezaketen de olsa gelirim der dedim.hmm evet dedi.böyle saçma sapan bi ilişkiydi işte.ciddi anlamda soğudum o aşkın gözü kör edişliği kalktı birden.ben bunları düşünürken karşıma beş sene önce hoşlanmış olduğum ama muhabbetimizin olmadığı bi çocuk çıktı. çocuk benim aksime sosyal havalı birçok arkadaşı vardı ben de uzak durmuştum öyle içten içe sevdiydim.sonra biz konuştuk o zamanlardan.sadece iki gün konuşup aramızda hiç bi sevgililik söz konusu değilken bile o sevgilimden daha yakın konuştuğumuzu fark ettim ama vicdanım da kötü oldu. ben aslında sevgilim varken hiç bi erkekle konuşmam öyle erkek kankalarımda yoktur ama bu tamamen tesadüftü ve çocuk aynı benim gibi düşünüyodu o havalı sandığım çocuk gayet cana yakın bi insandı.sonra ben sevgilimden ayrıldım.artık hem ona hem kendime haksızlık yapmak istemedim ama yine de bana tüm yaptığı kötü şeylere rağmen içim rahatsız.aslında biliyorum ki tüm bu davranışları beni soğuttu ama sanki o çocuk için ayrılmışım gibi oldu. yani cidden bilmiyorum çok yıprandım ve bu konuda düşüncelerinizi almak istedim. sizce doğru mu yaptım ayrılmakla.

sosyal/havalı çocuğu yara bandı yapmayın.

bir süre kafa dinleyin yıpratıcı bir ilişkiden (?) çıkmışsınız o çocuğa yazık olur.

arkadaşlar bi de ayrılmak istediğim de neden dedi mutlu değilim dedim. neden diye soracağına demekki sorun ben de değilmiş şimdi vicdanım rahat dedi. ben de hiç uzatmadım anlatsam anlamayacağını bildiğimden. ben ayrıldığım için pişman dedğilim ama içim rahat değil.

sosyal/havalı çocuğu yara bandı yapmayın.

bir süre kafa dinleyin yıpratıcı bir ilişkiden (?) çıkmışsınız o çocuğa yazık olur.
kesinlikle yarabandı yapmam gerçekten iyi bir çocuk yani tahmin edemeyeceğim kadar iyimiş. haklısınız sanırım kafa dinlemeliyim

arkadaşlar bir ilişkim vardı. ilişkiye başlarken umursamazdı ve hep öyle gitti. bazı zamanlar kendinden soğutmak için kendimi kötü hissedeceğim şeyler söyledi. mesela işte ben duygusal bi ilişki istemiyorum olursa sadece cinsellik olur gibi. ben terk ettim ama çok da kırılmıştım. ilk buluşmamızda bana değer verecek biri olduğunu zannedip çok erken güvendim.sonra birleşmek istedi ama ben istemedim aradan uzun zaman geçti ama unutamıyordum.belki de takıntı yapmıştuım bi de ilk kez onla öpüşmüştüm bunun etkisi olabilir.sonra bi şekilde yine görüştük ben tekrar sevgili olduk sandım meğerki sevgili değilmişiz takılıyomuşuz bunu da acı bi şekilde öğrendim.kendimi zar bzor toplamıştım yine yıkıldım hayatımda istemiyorum seni deyip kestim iletişimimi.aartık alışmıştım duygusuzluğuna.sonra cidden pişman olmuş bi şekilde mesajlar yazdı. değişicem dedi deneyelim tekrar dedi. inanın hiç içimden gelmiyordu çünkü hep aynı şey oluyodu.ama dedim değişmiş olabilir ikinci şansı hak eder her insan.neyse güzel geçti günlerimiz eskilere göre ama ben biraz daha sorgulamaya başladım.derdimizi paylaşmıyorduk, birbirimize laf sokuyorduk , sevgili gibi değildik ego savaşı vardı.güzel sözler söyleniyodu ama bişey eksikti.sonra tatil planları yaptı bana teklif bile etmedi. hastaneye gitmekten korkar bende senle gelirim dedim teşekkür bile etmeden annemle giderim dedi. hani tabi gidebilir ama hani sen ne alaka der gibi bir hali vardı.hani ben ona yakın oldukça o hep aynı yerindeydi.sonra kaldığım yere gel dedim çok uzak değil ben ona gidiyorum hep. napcam orda ya dedi.insan nezaketen de olsa gelirim der dedim.hmm evet dedi.böyle saçma sapan bi ilişkiydi işte.ciddi anlamda soğudum o aşkın gözü kör edişliği kalktı birden.ben bunları düşünürken karşıma beş sene önce hoşlanmış olduğum ama muhabbetimizin olmadığı bi çocuk çıktı. çocuk benim aksime sosyal havalı birçok arkadaşı vardı ben de uzak durmuştum öyle içten içe sevdiydim.sonra biz konuştuk o zamanlardan.sadece iki gün konuşup aramızda hiç bi sevgililik söz konusu değilken bile o sevgilimden daha yakın konuştuğumuzu fark ettim ama vicdanım da kötü oldu. ben aslında sevgilim varken hiç bi erkekle konuşmam öyle erkek kankalarımda yoktur ama bu tamamen tesadüftü ve çocuk aynı benim gibi düşünüyodu o havalı sandığım çocuk gayet cana yakın bi insandı.sonra ben sevgilimden ayrıldım.artık hem ona hem kendime haksızlık yapmak istemedim ama yine de bana tüm yaptığı kötü şeylere rağmen içim rahatsız.aslında biliyorum ki tüm bu davranışları beni soğuttu ama sanki o çocuk için ayrılmışım gibi oldu. yani cidden bilmiyorum çok yıprandım ve bu konuda düşüncelerinizi almak istedim. sizce doğru mu yaptım ayrılmakla.

Harika bir iş yapmışsınız. Sakın geri dönmeyin pişman olmayın.
Ben 10 sene önce aynını yaşadım. Seviyorum dedim geri döndüğünde kabul ettim. Hayatımın en büyük hatasıdır.

Bence siz o adam çıkınca ayrılmışsınız. Elinizi tutacak birisi olmuş zira. O adam olmasa haşa devam ederdiniz. Ayrılmanız iyi olmuş ama 3 gün sonra yeni ilişki için "sevmiyorum, aşık değilim, sıkıldım" temalı bir başlık açmazsınız umarım.

Harika bir iş yapmışsınız. Sakın geri dönmeyin pişman olmayın.
Ben 10 sene önce aynını yaşadım. Seviyorum dedim geri döndüğünde kabul ettim. Hayatımın en büyük hatasıdır.
bana seviyorum bile demedi çünkü sevmediğini söylemişti sadece değişeceğim diye tekrar başladık ama ben fark ettim ki bu ne kadar değişse de karakteri böyle ve sanırsam vicdanı rahat olsun diye tekrar denemek istedi.böyle söylemeniz içimi rahatlattı çünkü bazen ne doğru ne yanlış anlamakta güçlük çeken ve genelde hatayıı kendimde arayan biriyim.

Bence siz o adam çıkınca ayrılmışsınız. Elinizi tutacak birisi olmuş zira. O adam olmasa haşa devam ederdiniz. Ayrılmanız iyi olmuş ama 3 gün sonra yeni ilişki için "sevmiyorum, aşık değilim, sıkıldım" temalı bir başlık açmazsınız umarım.
o çocuk karşıma çıkmadan da ayrılmayı düşünüyordum , cidden soğumuştum ama en azından belki bir süre daha devam ettirirdim ama ettirseydim de sonuç pek değişmeyecekti. karakteri böyleydi beni de sevmiyordu.

Bu kadar saf olma ortada ilişki mi varmışta neyin vicdan azabını çekiyorsun?
Diğeri seninle birlikteyken kaç kızı aynı anda idare ediyordu kimbilir..
Bu yeni çocuğa da çok güvenme belli ki çabuk bağlanan bir yapın var.
Acıdığın insanlar en ummadığın anda sırtından vurur.
İki gözün öndeyse iki gözün de arkada olsun.
Gerçek hayat filmlerdeki, dizilerdeki gibi birşey değil.
Kapılma bu melankoliye boşu boşuna.
Herkes işine bakıyor, sende öyle yap.

Son düzenleme:
bana seviyorum bile demedi çünkü sevmediğini söylemişti sadece değişeceğim diye tekrar başladık ama ben fark ettim ki bu ne kadar değişse de karakteri böyle ve sanırsam vicdanı rahat olsun diye tekrar denemek istedi.böyle söylemeniz içimi rahatlattı çünkü bazen ne doğru ne yanlış anlamakta güçlük çeken ve genelde hatayıı kendimde arayan biriyim.

Kendinizde kesinlikle yanlış aramayın. Olmuyorsa zorlamayın. Cidden sonu pislik oluyor. Adam mı yok piyasada. Kendinize değer veren biriyle olun. Sırf öpüştünüz diye de bu hödüğe fazlasını vermeyin isteyecek çünkü.
O ıyunlara gelmeyin.
Tatlı söz söylenir ondan kolay ne var
Tatlı davramıyor mu ondan haber verin

Kendinizde kesinlikle yanlış aramayın. Olmuyorsa zorlamayın. Cidden sonu pislik oluyor. Adam mı yok piyasada. Kendinize değer veren biriyle olun. Sırf öpüştünüz diye de bu hödüğe fazlasını vermeyin isteyecek çünkü.
O ıyunlara gelmeyin.
Tatlı söz söylenir ondan kolay ne var
Tatlı davramıyor mu ondan haber verin
fazlasını istiyordu evet . yani dediğim gibi sevgili ile dert de paylaşılabilmeli ama kesinlikle böyle bi ilişkimiz yoktu.ve ayrıldığımda da demekki sorun ben de değilmiş diyor jkdskjd cevap bile vermedim. hep ben hep ben .. teşekkürler yorumunuz için.

Bu kadar saf olma ortada ilişki mi varmıştı neyin vicdan azabını çekiyorsun?
Diğeri seninle birlikteyken kaç kızı aynı anda idare ediyordu kimbilir..
Bu yeni çocuğa da çok güvenme belli ki çabuk bağlanan bir yapın var.
Acıdığın insanlar en ummadığın anda sırtından vurur.
İki gözün öndeyse iki gözün de arkada olsun.
Gerçek hayat filmlerdeki, dizilerdeki gibi birşey değil.
Kapılma bu melankoliye boşu boşuna.
Herkes işine bakıyor, sende öyle yap.
kesinlikle safım orası ayrı biliyorum. ama kimseye hemen güvenmemeyi acı da olsa öğrendim. bu yeni çocuğa ona güvendiğim gibi güvenmem mümkün değil zaten.güven duygumu aldı benden resmen. artık gelen geçer vurur insanlar çıkarlarını önemser modundayım.teşekkürler yorumunuz için.

İlk sevgilinizle sevgili olamamissiniz zaten . Vicdan yapacak bir mevzu göremedim .

Ama karşınıza çıkan insanları önce biraz tanımak için fırsat verin kendinize ve ona göre karar verin . Bu işler aceleye gelmez .

İlk sevgilinizle sevgili olamamissiniz zaten . Vicdan yapacak bir mevzu göremedim .

Ama karşınıza çıkan insanları önce biraz tanımak için fırsat verin kendinize ve ona göre karar verin . Bu işler aceleye gelmez .
haklısınız , ben pek fazla ilişki yaşamadığımdan ne nedir bilmiyorum. ama zamanla fark ettim ki bi ilişki böyle olmamalı yaptığım hata hemen güvenmek oldu. artık bunu bi,lerek hareket edeceğim.

Evet cok dogru ve hatta gec kalmis oldugunuz bir karar.

Aldatan tiplerin klasik cümleleri işte...
**Boşluktaydım** da yazsaydında tam olsaydı!
paragraflarca saymışta saymış, önce bize kendini acındırmış, mağduru oynamış, bize erkek arkadaşını suçlatmış, en sonundada bombayı patlatıp mağdur bir poz takınarak adamı aldattığını itiraf etmiş... Her ne sebeple olursa olsun aynı anda iki kişi ile konuşmak aldatmaktır. Hayatında öyle yada böyle birisi varmı var, bitmiştir. Hayatındaki kişi iyi yada kötüymüş, yada ne yapmış olduğuda fark etmez zira sonuçta onunla olmak senin tercihindi ve aldatmak kişinin kendi şahsı ile alakalıdır birlikte olduğu kişi ile değil.
O adam masum demiyorum, ki zaten nasıl bir varlık olduğu ortada, gerçi bunuda konu sahibinin sözlerine bakarak söylüyorüz ama aldatan bir kişi iki kere iki dört dese inanmam ben, belkide adamı kötülemek için uydurdu hepsini, kendi içini rahatlatmak için, aldatandan herşey beklenir.
Herneyse hadi konu sahibi haklı bu konuda diyelim ve adam tam bir şeytan. ama konu sahibi aldatan kişi konumuna düşerek o adamdanda daha aşağı bir konuma düşürmüş kendini...
Diğer konuştuğu çocuğu yara bandı olarak kullanması bencilliğine girmiyorum bile...

Vicdan azabı çekin ama kendiniz için, bu tiple boşa canınızı sıktığınız kendinizi üzdüğünüz günler için.

Çok iyi de olmuş çok güzel iyi olmuş o tip için vicdan azabı çekmeye gerek yok. Daha beterlerini hak etmiş.

"Kimse aldatılmayı hak etmez" diyecek kadar hümanist olamadım hiçbir zaman.

Konunuzu okumustum denk gelince sormak istedim. Siz ne yaptiniz ayrildinizmi?

Iyi yapmışsınız bence kimin yanında daha huzurluysanız onun yanında olun

Back
X