Gercekten tarif edilemez bir acı ama bebeğini kucağına aldığında hepsi gecer Allah beterinden saklasın her zamanYaşım 24 .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten tarif edilemez bir acı ama bebeğini kucağına aldığında hepsi gecer Allah beterinden saklasın her zamanYaşım 24 .
ben 25 e girmek üzereyim :)Siz kaç yaşındasınız
Be
ben 25 e girmek üzereyim :)
Inlallah :) akıntı var mı Göğüs ağrın falanİnşallah o günlerde nasip olur .
Çok sevindim aynı yastayiz hemen hemen güzel haberlerler veririz inşallah .
Inlallah :) akıntı var mı Göğüs ağrın falan
Inlallah :) akıntı var mı Göğüs
Inlallah :) akıntı var mı Göğüs ağrın falan
Ha unutmadan dün den ara ara belim de ağrıyor
Yani negatif çıkarsa yazıklar olsun vücudum beni fena kandırmış olacak
Senin belirtilerin ne
Canımm yaptın mı testO duygu tarif edilemez hele bi olsun kucagina al ondan baska herseyin onemini yitirdigini senden bi parcanin gozunun onunde buyudugunu gormek bundan daha guzel bi duygu yok ins hepimiz guzel haberler veririz senin bat benden bir gun sonra haberlerini bekliyorum
Hm Birde Kabızlık var :)) HerseYi belirti olarak mı görüyoruz ne bu aydan umutluyum çünkü sağ kasığım sadece reglden bir gün önce ağrı olurOvu yapsaydın keşke sende
Hm Birde Kabızlık var :)) HerseYi belirti olarak mı görüyoruz ne bu aydan umutluyum çünkü sağ kasığım sadece reglden bir gün önce ağrı olurOvu yapsaydın keşke sende
Canım anlarsın zaten normalde nasıl durduğunu bilirsin benimkiler uzun yana doğru yatmış düzelmiyoHadi inşallah hayırlı haberini alırız ben adet belirtilerimin ne olduğunu bile hatırlamıyorum o kadar odaklanmisim ki bebeğe . Bakalım artık sonuçlar ne olacak . Bi kirpik olayını merak ettim
:)) Gerçeklik Payı var gibiHadi inşallah hayırlı haberini alırız ben adet belirtilerimin ne olduğunu bile hatırlamıyorum o kadar odaklanmisim ki bebeğe . Bakalım artık sonuçlar ne olacak . Bi kirpik olayını merak ettim
Canım anlarsın zaten normalde nasıl durduğunu bilirsin benimkiler uzun yana doğru yatmış düzelmiyo
18 i anlamadım :))Hadi inşallah hayırlı haberini alırız ben adet belirtilerimin ne olduğunu bile hatırlamıyorum o kadar odaklanmisim ki bebeğe . Bakalım artık sonuçlar ne olacak . Bi kirpik olayını merak ettim
Yok canım önce ovu Reglim gecikirse gebelik en son kanAy bir sürü belirti var . Kan testi yapmayı düşünüyor musun ? Direct kesin olan sonucu veriyor . Ben hiç hazır değilim test sonucu için de
18 i anlamadım :))
Topla cesaretini sonuç ne olursa olsun üzmesin seniAy bir sürü belirti var . Kan testi yapmayı düşünüyor musun ? Direct kesin olan sonucu veriyor . Ben hiç hazır değilim test sonucu için de