Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Ko
ovu için koyu Olmalı Demiş arkadaş benim silikti canım bakalım ne olacak :)

Canım hadi Hayırlısı inşallah hamilesindir ovu yap sende çok az kaldı zaten bu kadar stres yapma biraz rahat ol bugün degilse yarın inşallah olacaktır
Ister istemez stres oluyo malesef ovu testim yok eczanede uzak bakalim ya hayirlisi ama ben senden umutluyum az kaldi batlarimiza sabredicez

Ister istemez stres oluyo malesef ovu testim yok eczanede uzak bakalim ya hayirlisi ama ben senden umutluyum az kaldi batlarimiza sabredicez
:)) inşallah ikimizde iyi haber veririz birbirimize akıntın var mı

Yok denecek kadar az gunde bir kere beyaz cok az geliyo dahagelmiyorhamilelikte cogalmasi lazim diye dusunuyorum sence
Bazılarında olmuyormuş canım akıntı herzamanki gibi degişiklik olmadı diye yazmışlar

Kızlar Merhaba . Bende 12 ağustosta 5 aylık bebegimi kalbi durduğu için kaybettim ilk gebeliğimdi . Ovulasyon testi falan nasıl oluyor bu ay biraz şüphelerim var eşimin işinden dolayi Ankara da yalnıziz . Bi de böyle bişey yaşayınca kimseye bişey paylaşmak istemiyorum . İnsanların bana farklı bakmalari bile batıyor gibi .
Herneyse konuyu saptiricam içimi dokesim var .
Ben dün muna lab diye bi test denicektim bozuk çıktı heveslenmemek için alıp test de yapmadım
Bu yaptığınız testlerle ilgili bilgi verir misiniz

Oglene kadr devam etti sonra gecti sabah test yapicam ilk idrarla karar verdim varsa cikar zaten yoksada umutlar oteki aya aslinda hic yapmak gelmiyor icimden nedense
Yap canım ya inşallah görürsün çizgileri bende kasık ağrısı başladı

B
Mrb canım çok üzüldüm geçmiş olsun Ovülasyon testini erken gebelik testi gibi kullanıyoruz canım senin bat kaç

B
Mrb canım çok üzüldüm geçmiş olsun Ovülasyon testini erken gebelik testi gibi kullanıyoruz canım senin bat kaç

Benim bat 13 ekim . Yumurtlama günlerimi kaçırmadım hiç . Duzenli adet oluyorum adet . Erken dogum ve kurtaj oldum ayni gun . Buna ragmen hamdolsun bi sikinti yasamadim o ay gununde adet oldum .şimdide işte 13 ekimi bekliyorum . Kasiklarimda sol bacağımda ağrı var . Bugün belim ağrıdı biraz gün içinde . Ve Gece zor uyur oldum . Oğluma hamileyken de yaşıyodum uyuma zorluğunu .
Aslında Bebeğimi kaybetmesem bu kadar tedirgin olmazdım . Bu tarz şeyler yaşayıp çok geç hamile kalanlar var okudukca çok üzülüyorum . Rabbim bi daha yasatmasin . Kimseyi bu acıyla sinamasin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…