25 e girmek üzereyim doğum günü hediyem olabilir :)Sen kac yasindasin canm
Hadi bakalim ins :)25 e girmek üzereyim doğum günü hediyem olabilir :)
Allah'ın izniyle canım inşallahHadi bakalim ins :)
Ne kadarlik evlisin cnm yeni galibaAllah'ın izniyle canım inşallah
Bir buçuk yıl canım sen 7 mi :)Ne kadarlik evlisin cnm yeni galiba
8 canim bir sene dolmak uzereydi oyle karar verdik 19 yasinda evlenmedim pesimden atli kovaliyodu sankiBir buçuk yıl canım sen 7 mi :)
Ne güzel işte sevdiğinle evlenmişsin mutluysan gerisini boşver canım :)8 canim bir sene dolmak uzereydi oyle karar verdik 19 yasinda evlenmedim pesimden atli kovaliyodu sankisevdik evlendik
Cok sukur canim ikinci ye bayabi ara verdim kizim kardes diye tutturdu baska bebekleri gorunce daha cok etkilendi oyuzden hmn olsun istiyorum cevremde ilki olup ikinci olmayan cok kisi var beni de korku sardi hayirlisi yinedeNe güzel işte sevdiğinle evlenmişsin mutluysan gerisini boşver canım :)
Yok canım getirme öyle Şeyler aklına iyi düşün ki iyi olsun ara verdiğin için normal yani nasıl korundunCok sukur canim ikinci ye bayabi ara verdim kizim kardes diye tutturdu baska bebekleri gorunce daha cok etkilendi oyuzden hmn olsun istiyorum cevremde ilki olup ikinci olmayan cok kisi var beni de korku sardi hayirlisi yinede
Esim korundu canim iki kere spiral taktim yaramadi ben ilac kullanamiyorum zatenYok canım getirme öyle Şeyler aklına iyi düşün ki iyi olsun ara verdiğin için normal yani nasıl korundun
Iyi yapmışsın canım onların korunması daha iyiEsim korundu canim iki kere spiral taktim yaramadi ben ilac kullanamiyorum zaten
Canım ya benim sağ kasığa ani hareketlerde kramp giriyor bu ne böyle acabaEsim korundu canim iki kere spiral taktim yaramadi ben ilac kullanamiyorum zaten
Yeni gordum canm simdi nasilsin sorma ayni dert bendede var dun gece mide bulantisindan yatamadm ve az once afedersind ckrdm psikolojik olduguna eminim ama ya ovu testi yaptinmi bi tane dahaCanım ya benim sağ kasığa ani hareketlerde kramp giriyor bu ne böyle acaba
Iyiyim canım sen nasılsın yok ben pazarı bekliyorum onun için sende de mi var kramp ayın 12 si demi seninYeni gordum canm simdi nasilsin sorma ayni dert bendede var dun gece mide bulantisindan yatamadm ve az once afedersind ckrdm psikolojik olduguna eminim ama ya ovu testi yaptinmi bi tane daha
3 günün var aslında sen yapabilirsin test az önce diğer sitelere baktım ovu Gebeliği gösteriyormuş ya hakkaten :)Yeni gordum canm simdi nasilsin sorma ayni dert bendede var dun gece mide bulantisindan yatamadm ve az once afedersind ckrdm psikolojik olduguna eminim ama ya ovu testi yaptinmi bi tane daha
As canım ben yaptım sen söylediğinde silik bir çizgi çıktı :)Kizlar slm. Gebelik oldugunda ovulasyon testi pozitif oluyor yani ya iki cizgi ayni koyulukta olacak ya da t daha koyu olacak.
Sen kaçıncı günü yaptın canım sabah idrarıylamı yaptınKizlar slm. Gebelik oldugunda ovulasyon testi pozitif oluyor yani ya iki cizgi ayni koyulukta olacak ya da t daha koyu olacak.
Valla yapmamaya israrliydim ama az once eltim geldi ruyasinda beni hamile gormus onun ruyalari genelde cikar bide ben dun cok degisik bi ruya gordum yarin sabah yapsammi diye dusunuyorum ama negatifi gorucem diye korkuyorum hic cesaretim yok bu sefer3 günün var aslında sen yapabilirsin test az önce diğer sitelere baktım ovu Gebeliği gösteriyormuş ya hakkaten :)
Canım hadi Hayırlısı inşallah hamilesindir ovu yap sende çok az kaldı zaten bu kadar stres yapma biraz rahat ol bugün degilse yarın inşallah olacaktırValla yapmamaya israrliydim ama az once eltim geldi ruyasinda beni hamile gormus onun ruyalari genelde cikar bide ben dun cok degisik bi ruya gordum yarin sabah yapsammi diye dusunuyorum ama negatifi gorucem diye korkuyorum hic cesaretim yok bu seferovu testinin cift cizgi cikmasini bende hamilelige yoruyorum adete yakinkende yumurtlamiyosun ya hadi bakalim ins :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?