Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Ne güzel işte sevdiğinle evlenmişsin mutluysan gerisini boşver canım :)
Cok sukur canim ikinci ye bayabi ara verdim kizim kardes diye tutturdu baska bebekleri gorunce daha cok etkilendi oyuzden hmn olsun istiyorum cevremde ilki olup ikinci olmayan cok kisi var beni de korku sardi hayirlisi yinede

Cok sukur canim ikinci ye bayabi ara verdim kizim kardes diye tutturdu baska bebekleri gorunce daha cok etkilendi oyuzden hmn olsun istiyorum cevremde ilki olup ikinci olmayan cok kisi var beni de korku sardi hayirlisi yinede
Yok canım getirme öyle Şeyler aklına iyi düşün ki iyi olsun ara verdiğin için normal yani nasıl korundun

Canım ya benim sağ kasığa ani hareketlerde kramp giriyor bu ne böyle acaba
Yeni gordum canm simdi nasilsin sorma ayni dert bendede var dun gece mide bulantisindan yatamadm ve az once afedersind ckrdm psikolojik olduguna eminim ama ya ovu testi yaptinmi bi tane daha

Yeni gordum canm simdi nasilsin sorma ayni dert bendede var dun gece mide bulantisindan yatamadm ve az once afedersind ckrdm psikolojik olduguna eminim ama ya ovu testi yaptinmi bi tane daha
Iyiyim canım sen nasılsın yok ben pazarı bekliyorum onun için sende de mi var kramp ayın 12 si demi senin

3 günün var aslında sen yapabilirsin test az önce diğer sitelere baktım ovu Gebeliği gösteriyormuş ya hakkaten :)

Kizlar slm. Gebelik oldugunda ovulasyon testi pozitif oluyor yani ya iki cizgi ayni koyulukta olacak ya da t daha koyu olacak.

3 günün var aslında sen yapabilirsin test az önce diğer sitelere baktım ovu Gebeliği gösteriyormuş ya hakkaten :)
Valla yapmamaya israrliydim ama az once eltim geldi ruyasinda beni hamile gormus onun ruyalari genelde cikar bide ben dun cok degisik bi ruya gordum yarin sabah yapsammi diye dusunuyorum ama negatifi gorucem diye korkuyorum hic cesaretim yok bu sefer ovu testinin cift cizgi cikmasini bende hamilelige yoruyorum adete yakinkende yumurtlamiyosun ya hadi bakalim ins :)))

Canım hadi Hayırlısı inşallah hamilesindir ovu yap sende çok az kaldı zaten bu kadar stres yapma biraz rahat ol bugün degilse yarın inşallah olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…