Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Canım be desem

Arkadas daha iyi bilirde ovu test
Ins hamilesindir canim varmi ovu testin hamilelik varsa silik cizgi cikiyormus

Yok hatta söyle soylim ben böyle bişeyi ilk kez okuyorum. Test istedim eczaneden direkt idrar testi aldım . Ovulasyon testinin böyle bi şeyi olduğunu ilk kez duydum .

Yok hatta söyle soylim ben böyle bişeyi ilk kez okuyorum. Test istedim eczaneden direkt idrar testi aldım . Ovulasyon testinin böyle bi şeyi olduğunu ilk kez duydum .
Cogu kisi boyle ogreniyor canim bu ayda olmazsam bende basliycam ovu testine aslinda ovu testinin amaci yumurtlama gununu bilmek

Canım kusura bakma netim yavaşladı Saçmalar gibi oldu ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok Zor sağlınız iyi eşin yanında böyle düşün herkesin başına gelebilir bunlar inşallah hamilesindir ve sağlıklı bir şekilde bebeğini alırsın kucağına az günün kalmış hepimizin yakın birbirine

Cogu kisi boyle ogreniyor canim bu ayda olmazsam bende basliycam ovu testine aslinda ovu testinin amaci yumurtlama gununu bilmek

Bu çocuk olayı çok zormus. Bundan bi sene önce bi cocuk yaparım belkide onu da yapmam yer içer gezErim dünyayı. diye dolanan ben bebegimi hissettikten sonra bu duygunun tarif edilemez derecede güzel bi duygu oldugunu büyük bi mutluluk olduğunu anladım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Annelik duygusu çok başka hele ki canını evladını hissetmek bambaşka . Hayırlı haberini yazarsın inşallah sende .

Estağfurullah .. inşallah inşallah güzel haberlerimizi de yazarız.

Evet canım yumurtlama günü takibi için aslında ama gebelik olursa ovu testinde pozitif oluyormus bende yaptım ovu 6. Günü silik çizgi çıktı pazar günü tekrar yapıcam

O duygu tarif edilemez hele bi olsun kucagina al ondan baska herseyin onemini yitirdigini senden bi parcanin gozunun onunde buyudugunu gormek bundan daha guzel bi duygu yok ins hepimiz guzel haberler veririz senin bat benden bir gun sonra haberlerini bekliyorum

Evet canım yumurtlama günü takibi için aslında ama gebelik olursa ovu testinde pozitif oluyormus bende yaptım ovu 6. Günü silik çizgi çıktı pazar günü tekrar yapıcam

Hadi bakalım müjdeli haberini alırız. Pazartesi direct kan testi yaptirirsin netlesir. Ben öyle yapcam pazartesi direct kan tahlili sonucuna bakarak ya uzulucem ya da sevinicem . Aslında hiç sonuç falan goresim yok . Cesaret edemiyorum

İ

içme canım ya sabret gecer
Icmiyim dayana bildigim kadr dayaniyim tum yuzume vuruyor resmen bide dun ve bugun bende su seklinde bi akinti geldi cok az ama bilgin varmi bu ilk oldu iste dun onemsemedim bugunde gelince sasirdim resmen su gibi

Iyi düşünmek her zaman iyi olayları çeker kötü yü düşünüp kendimizi yıpratmayalım Bakarsın üçümüz birden iyi haberler veririz birbirimize başka belirtin var mı canım

V
Icmiyim dayana bildigim kadr dayaniyim tum yuzume vuruyor resmen bide dun ve bugun bende su seklinde bi akinti geldi cok az ama bilgin varmi bu ilk oldu iste dun onemsemedim bugunde gelince sasirdim resmen su gibi
Var :)) gebelik belirtisi olarak biliyorum ve baş ağrısıda öyle canım

Kaç yaşındasın canım inşallah içimizden geçenler olur

İnşallah o duyguyu da tadarim . Hastanede ağlayan bebekler sancı çekerken gördüğüm o güzel çocuklar canımı o kadar çok yakmisti ki . Canım çok yanıyordu ağrı sizi umrumda değildi bebegimi hissediyordum çünkü . Cansız halini daha net hissediyordum . Dakikalar bile geçmiyordu.

Hele bide doğumdan sonra hemşire bileklik taktı koluma ben bilmiyorum tabi baygın gibiyim 15 saat sancı cekmisim . Baktım bebgimin boyu kilosu yazıyor bi an yaşadığını sandım . Yaşadıklarım rüya gibi geldi aslında bilekkikte boyu 25 cm kilosu 160 gr yazıyordu o şekilde yaşaması imkânsızdı ama algilayamiyordum okudugumu. Çok çok zordu .

Çok özür dilerim baya uzun oldu . Kusuruma bakmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…