Canım be desemBenim bat 13 ekim . Yumurtlama günlerimi kaçırmadım hiç . Duzenli adet oluyorum adet . Erken dogum ve kurtaj oldum ayni gun . Buna ragmen hamdolsun bi sikinti yasamadim o ay gununde adet oldum .şimdide işte 13 ekimi bekliyorum . Kasiklarimda sol bacağımda ağrı var . Bugün belim ağrıdı biraz gün içinde . Ve Gece zor uyur oldum . Oğluma hamileyken de yaşıyodum uyuma zorluğunu .
Aslında Bebeğimi kaybetmesem bu kadar tedirgin olmazdım . Bu tarz şeyler yaşayıp çok geç hamile kalanlar var okudukca çok üzülüyorum . Rabbim bi daha yasatmasin . Kimseyi bu acıyla sinamasin .
Benim bat 13 ekim . Yumurtlama günlerimi kaçırmadım hiç . Duzenli adet oluyorum adet . Erken dogum ve kurtaj oldum ayni gun . Buna ragmen hamdolsun bi sikinti yasamadim o ay gununde adet oldum .şimdide işte 13 ekimi bekliyorum . Kasiklarimda sol bacağımda ağrı var . Bugün belim ağrıdı biraz gün içinde . Ve Gece zor uyur oldum . Oğluma hamileyken de yaşıyodum uyuma zorluğunu .
Aslında Bebeğimi kaybetmesem bu kadar tedirgin olmazdım . Bu tarz şeyler yaşayıp çok geç hamile kalanlar var okudukca çok üzülüyorum . Rabbim bi daha yasatmasin . Kimseyi bu acıyla sinamasin .[/QUOTE
Arkadas daha iyi bilirde ovu testKızlar Merhaba . Bende 12 ağustosta 5 aylık bebegimi kalbi durduğu için kaybettimilk gebeliğimdi . Ovulasyon testi falan nasıl oluyor bu ay biraz şüphelerim var eşimin işinden dolayi Ankara da yalnıziz . Bi de böyle bişey yaşayınca kimseye bişey paylaşmak istemiyorum . İnsanların bana farklı bakmalari bile batıyor gibi .
Herneyse konuyu saptiricam içimi dokesim var .
Ben dün muna lab diye bi test denicektim bozuk çıktı heveslenmemek için alıp test de yapmadım
Bu yaptığınız testlerle ilgili bilgi verir misiniz
Ins hamilesindir canim varmi ovu testin hamilelik varsa silik cizgi cikiyormusBenim bat 13 ekim . Yumurtlama günlerimi kaçırmadım hiç . Duzenli adet oluyorum adet . Erken dogum ve kurtaj oldum ayni gun . Buna ragmen hamdolsun bi sikinti yasamadim o ay gununde adet oldum .şimdide işte 13 ekimi bekliyorum . Kasiklarimda sol bacağımda ağrı var . Bugün belim ağrıdı biraz gün içinde . Ve Gece zor uyur oldum . Oğluma hamileyken de yaşıyodum uyuma zorluğunu .
Aslında Bebeğimi kaybetmesem bu kadar tedirgin olmazdım . Bu tarz şeyler yaşayıp çok geç hamile kalanlar var okudukca çok üzülüyorum . Rabbim bi daha yasatmasin . Kimseyi bu acıyla sinamasin .
Basim catliyor agridan alerjim var minoset icsemmi yaAynen :)) bulantın devam ediyor mu
Cogu kisi boyle ogreniyor canim bu ayda olmazsam bende basliycam ovu testine aslinda ovu testinin amaci yumurtlama gununu bilmekYok hatta söyle soylim ben böyle bişeyi ilk kez okuyorum. Test istedim eczaneden direkt idrar testi aldım . Ovulasyon testinin böyle bi şeyi olduğunu ilk kez duydum .
Canım kusura bakma netim yavaşladı Saçmalar gibi oldu ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok Zor sağlınız iyi eşin yanında böyle düşün herkesin başına gelebilir bunlar inşallah hamilesindir ve sağlıklı bir şekilde bebeğini alırsın kucağına az günün kalmış hepimizin yakın birbirineBenim bat 13 ekim . Yumurtlama günlerimi kaçırmadım hiç . Duzenli adet oluyorum adet . Erken dogum ve kurtaj oldum ayni gun . Buna ragmen hamdolsun bi sikinti yasamadim o ay gununde adet oldum .şimdide işte 13 ekimi bekliyorum . Kasiklarimda sol bacağımda ağrı var . Bugün belim ağrıdı biraz gün içinde . Ve Gece zor uyur oldum . Oğluma hamileyken de yaşıyodum uyuma zorluğunu .
içme canım ya sabret gecerBasim catliyor agridan alerjim var minoset icsemmi ya
Cogu kisi boyle ogreniyor canim bu ayda olmazsam bende basliycam ovu testine aslinda ovu testinin amaci yumurtlama gununu bilmek
Canım kusura bakma netim yavaşladı Saçmalar gibi oldu ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok Zor sağlınız iyi eşin yanında böyle düşün herkesin başına gelebilir bunlar inşallah hamilesindir ve sağlıklı bir şekilde bebeğini alırsın kucağına az günün kalmış hepimizin yakın birbirine
Evet canım yumurtlama günü takibi için aslında ama gebelik olursa ovu testinde pozitif oluyormus bende yaptım ovu 6. Günü silik çizgi çıktı pazar günü tekrar yapıcamYok hatta söyle soylim ben böyle bişeyi ilk kez okuyorum. Test istedim eczaneden direkt idrar testi aldım . Ovulasyon testinin böyle bi şeyi olduğunu ilk kez duydum .
O duygu tarif edilemez hele bi olsun kucagina al ondan baska herseyin onemini yitirdigini senden bi parcanin gozunun onunde buyudugunu gormek bundan daha guzel bi duygu yok ins hepimiz guzel haberler veririz senin bat benden bir gun sonra haberlerini bekliyorumBu çocuk olayı çok zormus. Bundan bi sene önce bi cocuk yaparım belkide onu da yapmam yer içer gezErim dünyayı. diye dolanan ben bebegimi hissettikten sonra bu duygunun tarif edilemez derecede güzel bi duygu oldugunu büyük bi mutluluk olduğunu anladım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Annelik duygusu çok başka hele ki canını evladını hissetmek bambaşka . Hayırlı haberini yazarsın inşallah sende .
Evet canım yumurtlama günü takibi için aslında ama gebelik olursa ovu testinde pozitif oluyormus bende yaptım ovu 6. Günü silik çizgi çıktı pazar günü tekrar yapıcam
Icmiyim dayana bildigim kadr dayaniyim tum yuzume vuruyor resmen bide dun ve bugun bende su seklinde bi akinti geldi cok az ama bilgin varmi bu ilk oldu iste dun onemsemedim bugunde gelince sasirdim resmen su gibiİ
içme canım ya sabret gecer
Var :)) gebelik belirtisi olarak biliyorum ve baş ağrısıda öyle canımIcmiyim dayana bildigim kadr dayaniyim tum yuzume vuruyor resmen bide dun ve bugun bende su seklinde bi akinti geldi cok az ama bilgin varmi bu ilk oldu iste dun onemsemedim bugunde gelince sasirdim resmen su gibi
Ayyy inss :)V
Var :)) gebelik belirtisi olarak biliyorum ve baş ağrısıda öyle canım
O duygu tarif edilemez hele bi olsun kucagina al ondan baska herseyin onemini yitirdigini senden bi parcanin gozunun onunde buyudugunu gormek bundan daha guzel bi duygu yok ins hepimiz guzel haberler veririz senin bat benden bir gun sonra haberlerini bekliyorum
Kaç yaşındasın canım inşallah içimizden geçenler olur
Kaç yaşındasın canım inşallah içimizden geçenler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?