hem cinsellige hakim degilsin hem regl iken bir seyler yasiyorsun , ne yasadin onu da anlamadim , nasil oluyorBen kadın erkek iliskilerine çok hakim değildim başkası anlatsa bende inanmazdim olabiliyomus
bence arkadaşın hayal gücü geniş. yok eğer değilse tıpta yeni bir çağ başladı doktorlara seslenmek gerek bu duruma bi el atsınlarevet ya nasil oluyor biri bana anlatsın devreler yandi benim
Esnek diye ben demedim kürtaj yapan bayan doktor soyledievet ya nasil oluyor biri bana anlatsın devreler yandi benim
doktora ilişkiye girmediğini belirtmişmiydin, belirttiysen ne tepki verdiEsnek diye ben demedim kürtaj yapan bayan doktor soyledi
Arkadaş konuları mixlemişBen hala anlamadim. Hem reglsin. Hem iliski nedir onu bilmiyorsun. Hem pkosun. Hem zarin esnek. Zıt zıt errorrr......
ileride acacagi konulari tahmin edebiliyorumArkadaş konuları mixlemişalın buyrun yakın ülen devreleri aman sabahlar olmasın diyor
Ne durumda olduğumu bilemezsin karşı taraf ben gibi yanıp kahrolmuyor ilişkiye girmedik o kendini tutamadi oraya yakın Sperm deyince bende gebe kaldım üstelik ilişkiye girme korkusu var bende onu aldrirken ben bakireydim ben istermiydim böyle olsun
Evet yeminki o an durduramadı ve boşaldi ve ben adetliydim bilemedim yeminki böyle gebe kalinabilecegini
hem pko'lusun hem regl dönemindeydin hem de birlikte olmadınız ama hamile kaldın. birliktelik yaşamadın ama kızlık zarının esnek olduğu kanısına vardın. Sence de bunlar tamamen çelişkili değil mi
Yanlışınız var. Ana rahmine düşen her döllenmiş embriyo canlıdır. Ve bunu hangi aşamada olursa olsun öldürülmesi çok büyük günahtır. O bebeğin annesinin vücuduna bağımlı olması demek yaşamadığı anlamına gelmez. Bebeğim 8 haftalıktı ultrasonda kalp atışlarını gördüğümüzde, hayata tutunmak için öyle güçlü atıyordu ki bunu gören hiç bir insan ona ruh üflenmediği için cansızdır diyemezdi.
doktora ilişkiye girmediğini belirtmişmiydin, belirttiysen ne tepki verdidiğer konunda kürtajdan sonra hala kızlık zarının mevcut olduğunu iddia etmişsin sayın sanık peki bu konudaki savunman ne
Arkadaşlar 2 yıllık bir ilişkim var başlarda gerçekten çok seviyordum taki bana büyük bir kötülük yaptı 1buçuk yıl oldu yakinlastik ilişkiye girmedim ama kendini tutamadi ve hamile kaldım bende ilişkiye girme korkusu olduğu için defalarca belirttim ama biraz ileriye doğru gidince kendini tutamadı dediğim gibi sonra zorla bebeği aldirmami istedi 1 yıl oldu bebegimi hala unutamadim onunla konuşunca bebegime ihanet ediyo gibi hissediyorum ona karşı sevgim bitti bekledim beni böyle kimse almaz evlenemem diye sizce ne yapmalıyım
büyük ihtimalle bayağı akıllı bir spermmiş kerata, bir de doğsaymış dünyayı sallarmış bu mucizelerleZarın kıyısından dolandı ise demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?