• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar onu sevdim kürtaj olmamı istedi

Kizlar sizi inandirmak zorunda değilim konuyuda dalga konusu yapmanız için acmadim ben bilmiyordum esnek olduğunu kürtaj yapan bayan doktor soyledi teyit etmek için birdaha sordum zarın esnekmis bozulmdi Vakumla yaptım dedi pco lu olduğum konusuna gelince kürtajdan 3 ay sonra adetlerimde değişim oldu doktora gittim 3 farklı doktora biri pco dedi biri boş bir kese var dedi diğeri ise iki overdede mmlik kist var dedi adetimin 5.gunuydu ve tamamen bir birleşme olmadı vajinama yakındı ve ben kalkıp hemen lavaboya gittim doktora soyledigimde sasirmadi böyle şeylerin olduğunu söyledi

konu sahıbı kac kısı :D
bırbırınden bukadar farklı seyler aynı andaysa kutsa benı :KK57:
esnek zar pco kurtaj bebek ılıskıye gırememe ve tum bunların yanında regl
buna ragmen o bebek olduysa kesın dunyayı kurtarmak ıcın bedenıne gonderılmıs yaratıktı naptın sen !

Kizlar sizi inandirmak zorunda değilim konuyuda dalga konusu yapmanız için acmadim ben bilmiyordum esnek olduğunu kürtaj yapan bayan doktor soyledi teyit etmek için birdaha sordum zarın esnekmis bozulmdi Vakumla yaptım dedi pco lu olduğum konusuna gelince kürtajdan 3 ay sonra adetlerimde değişim oldu doktora gittim 3 farklı doktora biri pco dedi biri boş bir kese var dedi diğeri ise iki overdede mmlik kist var dedi adetimin 5.gunuydu ve tamamen bir birleşme olmadı vajinama yakındı ve ben kalkıp hemen lavaboya gittim doktora soyledigimde sasirmadi böyle şeylerin olduğunu söyledi
zarınız esnekmiş tam birleşme olmuş fark etmemişsiniz bence. eski konulara vaktım 25 konu var ve hepsi kürtajla ilgili. kısaca şunu söyleyeceğim. sevmiyorsanız ayrılın. hani beni böyle beni kim ne yapsın diyorsunuzya sadece zara önem verenler için hala bakiresiniz. esnekmiş ilk senle oldu dersiniz. madem "sadece zarınız için "isteyecekler bence kandırmış olmuyorsunuz hala bütünlüğünü koruyan bir zar var.

peki canım sen öyle diyorsan öyledir. bak aklıma geldi anlatayım geçen gün yine hamileyim, dedim bu ne zaman oldu. sonra düşündüm düşündüm evreka!! hatırladım. meyerse iki ay önce sevgilimin serçe parmağı dirseğime değmişti. bunu hatırlayınca çok mutlu oldum hemen sevgilimi arayıp sen ne kadar hamile bırakıcı bir erkeksin dedim. O da sevindi, sen de ne anne olucu bir kızsın dedi:anneadayı::p

Ne kadar çok dalga gectiniz ben burda derdimi anlatmaya çalıştım ama dalga geçmeyen kimse kalmadi
gercekten mucıze oldugunuzun farkındamısınız
cıddıysenız konunuzda mucıze yasamıssınız ve bunu yok etmıssınız
ınanılır gıbı degıl
:KK57:

Ne kadar çok dalga gectiniz ben burda derdimi anlatmaya çalıştım ama dalga geçmeyen kimse kalmadi

Olay doğru ise bebek öldü yapacak birsey yok, zarda madem hala sağlammış seni "alan" olur, yok bu adamla devam edicem diyorsan da iyi korun, söylenecek başka ne var

gercekten mucıze oldugunuzun farkındamısınız
cıddıysenız konunuzda mucıze yasamıssınız ve bunu yok etmıssınız
ınanılır gıbı degıl
:KK57:
Hayır bir günah zaten işledim yalan söyleme gereği neden duyuyum adetimin 5.günüydü ve gebelik haftasini hesapladik o güne denk geldi ve o günden başka o kadar samimi olmadik adetim gecikince ıhtimal bile vermedik ama sonuç olarak gebe kaldım biliyorum aldirmamam gerekti ama o an çok caresizdim

Bu nasıl oluyor? Kimseye sahte yaftası yapıştırmam ama bunun gerçek olma ihtimali yok.
Ne anlıyorsunuz, nasıl bir tatmin sağlıyor size böyle senaryolar anlamak güç.
Benim gebeligimin nasıl olduğu kimseyi ilgilendirmez ve kimseye kanitlamak zorundada değilim çok senaryo okudunuz galiba ama ben bu konuyu fikriniz almak için açtım siz hem cinslerim böyle saçma sapan yorum yaparsanız başkası ne demez ki bilmem senaryoymus bilmem bir mucizesi n acacagin konuları merak ediyorum Hayır yani dalga gececekseniz yorum yapmayın insanın başına hersey geliyo bende gelen bir şeyi fikir vermeniz için paylaştım dalga gecmeniz için değil ayrıca bana sahte yaftasi yapistiracak niteliktemisiniz

O olaydan sonra ayrilcaktin ne diye yasadiklarina ragmen devam ettin kendini ne kadar kucuk duruma disurmussun kendine deger vermeyen onemsemeyeni karsisindaki hic onemsemez adamdan bi yol olmayacagi acik net deilmi kendinizi sevin elbet sizi siz oldugunuz icin seven biri cikar

O olaydan sonra ayrilcaktin ne diye yasadiklarina ragmen devam ettin kendini ne kadar kucuk duruma disurmussun kendine deger vermeyen onemsemeyeni karsisindaki hic onemsemez adamdan bi yol olmayacagi acik net deilmi kendinizi sevin elbet sizi siz oldugunuz icin seven biri cikar
Bekledim belki olurda pişman olur değişir diye baskasinda gunahin a girmeyim diye bekledim ama beklediğim e degmedi bunalimdayim

Adam resmen tecavuz etmis yanlis anlamadiysam sen istememissin birlikteligi..
Bebegi aldirman iyi olmus boylelikle bu adamdan kurtulman daha kolay olur bence ayrilmalisin kendini boyle bencil bi adam icin yipratma..

bana büyük bir kötülük yaptı 1buçuk yıl oldu yakinlastik ilişkiye girmedim ama kendini tutamadi ve hamile kaldım bende ilişkiye girme korkusu olduğu için defalarca belirttim ama biraz ileriye doğru gidince kendini tutamadı dediğim gibi
Pardon ama burda resmen iliskiye girdiginizi yazmissin daha sonra yok girmedik ama hamile kaldim demissin.. O nasil oluyor?
üstteki alintidan anladigim kadariyla sürtünmye izin vermissin adam kendini tutamamis birliktelik olmus..

Ayrica o nasil esnek bi zarmis? hem bunu yasamissiniz hem kurtaj olmus..
Vakumla olsa bile icinden bi cenin cikti. Cikarken nasil zarar vermemis olabilir?
Ya bizi iyice cahil yerine koyuyorsun ya da ben bakireyim diye kendini avutuyorsun..

Iliskiye girip, hamile kalip ustune bir de kurtaj olup sonra nasil kizlik zarim etkilenmedi denilebilir aklim almiyor..

Ne sar varmış arkadaş kırılmaz parçalanmaz hadi esnekti yırtılmadı ee kürtaj yapılınca da mı bozulmadı demir bakire dedikleri sen misin yoksa ?

Diyelim konun gerçek kims kimsye zorla bişey yapamaz hadi sevişelim iye yatağa girdiysen baştan belirtecektin ben anal yapıyorum diyorum haa o durum bile kurtarmaz erkeğin bir hareketine bakar sonra ağlaman sızlaman boşuna. Sndde zevki sefan yüzünden bebek katilisin benim gözümde tabi bazıları cenin der vs ben o kısıma bakmam ya rahat duracaksın ya da gönlünce yaşarken korunacaksın bu kadar basit.

Back