• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar onu sevdim kürtaj olmamı istedi

Amin inşallah... Kanaman ya haptan olmuştur ya da yerleşme kanamasıdır. Başka çocuğun var mıydı?
Hayir ben cocuk istemiyorum icimde annelik icgudusu yok. Demek cok cocuk seven biri olsam ya da bir konu vardi nisanlisi korunmasini istemiyordu oyle bir esim olsa ve ben ona uysam biri kucagimdayken baskasina hamile kalirdim. Annemde boyle spiral taktirmis sonunda yine hamile kalmis, ilacla hamile kalmis. En sonunda babamla yataklari ayirmislar genc yasta kadin bunalima girmis, bir de erken dogum yapiyormus 7 aylik abimi boyle kaybetmis. Bu konuda dertliyim cidden.

Hayir ben cocuk istemiyorum icimde annelik icgudusu yok. Demek cok cocuk seven biri olsam ya da bir konu vardi nisanlisi korunmasini istemiyordu oyle bir esim olsa ve ben ona uysam biri kucagimdayken baskasina hamile kalirdim. Annemde boyle spiral taktirmis sonunda yine hamile kalmis, ilacla hamile kalmis. En sonunda babamla yataklari ayirmislar genc yasta kadin bunalima girmis, bir de erken dogum yapiyormus 7 aylik abimi boyle kaybetmis. Bu konuda dertliyim cidden.
Çok doğurgansınız ailecek desene :) eee bebek noldu peki?

Çok doğurgansınız ailecek desene :) eee bebek noldu peki?
Aldirdim. Surekli takip ettigim icin hemen ogrendim adet gecikmesini beklemeden. Doktor bakti pek gorunmuyor ama test pozitif hamilesindir dedi bu da saka gibi. Bazen diyorum acaba degilmiydim diye. Ultrasonda belli olmayip hamilesindir diye soylenince ne bileyim..

Aldirdim. Surekli takip ettigim icin hemen ogrendim adet gecikmesini beklemeden. Doktor bakti pek gorunmuyor ama test pozitif hamilesindir dedi bu da saka gibi. Bazen diyorum acaba degilmiydim diye. Ultrasonda belli olmayip hamilesindir diye soylenince ne bileyim..
Belli değilse neyi aldıki doktorlar?

Belli değilse neyi aldıki doktorlar?
Inan ben o panikle bunu sormayi akil edemedim. Surda sanirim felan dedi. Cok erken bir gebelik tam gorunmez zaten dedi.Kistte varmis bu arada bunlar hamilelikten dolayi olusur dedi. Bu konuda hic deneyimim yok, kistleri gorunce zaten onlar ne bee oldum. Belki kist degildir iste rahmi hamilelige hazirliyormus oyle bir seyler soyledi. %50 kandirilmis olma ihtimalim var diye dusunuyorum. Cok erken de olsa gorulur test pozitif vardir diye soylenir mi bilmiyorum. Ozel klinikti apar topar aldilar yarim saat icinde oldu bitti her sey. Sorgulamadim sonrasini sonra her korunma yontemini ayni anda uyguluyorum artik tirstim.

Inan ben o panikle bunu sormayi akil edemedim. Surda sanirim felan dedi. Cok erken bir gebelik tam gorunmez zaten dedi.Kistte varmis bu arada bunlar hamilelikten dolayi olusur dedi. Bu konuda hic deneyimim yok, kistleri gorunce zaten onlar ne bee oldum. Belki kist degildir iste rahmi hamilelige hazirliyormus oyle bir seyler soyledi. %50 kandirilmis olma ihtimalim var diye dusunuyorum. Cok erken de olsa gorulur test pozitif vardir diye soylenir mi bilmiyorum. Ozel klinikti apar topar aldilar yarim saat icinde oldu bitti her sey. Sorgulamadim sonrasini sonra her korunma yontemini ayni anda uyguluyorum artik tirstim.
Eğer kan testinde pozitif çıktıysa hamilesindir kesin. Anladığım kadarıyla adetten önce haberin olmuş o zaman 3 ya da 3,5 haftalık falandır. Bebek zaten 5. Haftadan önce görünmez ultrasonda... Büyük ihtimalle hamileydin yani. Neyse allah istediğin zamanda verir bir dahakine inşallah

İşte orasını Allah bilir yaşadımı yaşamadı mı ne oldu da bu hale geldi kimse bilemez. Tıpta hamileleilkte dahi yırtılmayan zarı biliyorum evet doğru ama çocuk aldıracan ki gelişimine göre dediğim gibi parçalanarak alınıyor hala bozulmuyosa benim için kutsal bakiredir yani seçilmiş kişidir. Genellemek hata ama çok var böyle hamile kalıp ay naptım diyen korunun o zaman bu kadar basit sanki kaza geçirmiş gibi ya da zorla olmuş gibi anlatıyorlar olan bebişlere oluyor
Ne yazık ki bdv Kadınları böle. Tek dertleri yerden yere vurup ahkam kesmek. Ağzı olan konuşmuş resmen.
Ben içimi rahatlatmak için soru sormustum ama daha da sistim gerçekten yasamayan bilemezki

ALLAH yardncin olsun. byle biri oldgnu hic tahmn edemdnmi cnm en basta ayrlacktn ama olmusla olmuse care yok derler ALLAH yardmcn olsun
Başta inanki bilemedim bilsem sevmezdim onu hayat gerçekten zor yeterince birde böyle dahada zor oldu inan uykularim yok bebegimi ruyamda 1 kere bile görebilseydim keşke allah kimseye byle bir durumu yasatmasin

Herkesin düşüncesi kendine. Ben aldırmaya karşıyken, bi başkası icin normaldir eyvallah, sonsuz saygı duyarım. Ama burda kuranı kerimi karıştırarak neden fetva veriyorsunuz yalan yanlıs? 1. Fetva verdiğiniz konuyu arastırdınızmı, biliyormusunuz? Sanmıyorum cünkü yanlıs biliyorsunuz, yorumunuzdan anladım. 2. Zaten konuyu dine getirmek yasak. Madem getirdiniz ne dinimize nede vicdanımıza sığmaz çocuk aldırmak, bunuda dipnot olarak ekleyeyim dedim

sizin en düşündüğünüz beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor, ben burada konu sahibiyle muhattabım sizinle değil ve evet araştırarak konuştum ben araştırmadan böyle bi konuda yorum yapmam hatta bizzat kendim okudum kuran ı kerimden araştırırken, şurda adam gibi kendi düşüncemizi paylaşıyoruz özgür bir ortam, parazit yapmayıp kendi işinize bakarsanız hoş olur.

sizin en düşündüğünüz beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor, ben burada konu sahibiyle muhattabım sizinle değil ve evet araştırarak konuştum ben araştırmadan böyle bi konuda yorum yapmam hatta bizzat kendim okudum kuran ı kerimden araştırırken, şurda adam gibi kendi düşüncemizi paylaşıyoruz özgür bir ortam, parazit yapmayıp kendi işinize bakarsanız hoş olur.
Yanlış bilgilendirdiğiniz icin uyarmak benim vazifem her vatandaş gibi. Parazit olarak görebilirsiniz o zaman Alıntı yapmazsınız olur biter! "Sizin ni disindiginiz bini ilgilindirmiyir" demenize gerek yok inanın sizinkide beni ilgilendirmiyor. Yanlış bilgilerinizi burda millete anlatmayın, okuyun, tekrar okuyun, tekrar tekrar okuyun... Kuranı kerimi 3 dilde okudum, sizin okuduğunuz gibi bişey yazmıyor emin olun! Yazıyorsa özelden bana hangi ayet hangi sure yazarsınız! Cünkü burda dini yorumlar yassaahh

Yanlış bilgilendirdiğiniz icin uyarmak benim vazifem her vatandaş gibi. Parazit olarak görebilirsiniz o zaman Alıntı yapmazsınız olur biter! "Sizin ni disindiginiz bini ilgilindirmiyir" demenize gerek yok inanın sizinkide beni ilgilendirmiyor. Yanlış bilgilerinizi burda millete anlatmayın, okuyun, tekrar okuyun, tekrar tekrar okuyun... Kuranı kerimi 3 dilde okudum, sizin okuduğunuz gibi bişey yazmıyor emin olun! Yazıyorsa özelden bana hangi ayet hangi sure yazarsınız! Cünkü burda dini yorumlar yassaahh

hade gülüm hade beni uğraştırma çok merak ediyorsan git araştır bye bye

Back
X