• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar onu sevdim kürtaj olmamı istedi

Cocuk aldırmak nekadar günah bişey ve korunmak için birsürü yöntem var madem istemiyo erkek arkadasın korunalım diyebilirdi okulum var diyo ama böyle seyler cocuk oyuncagı degil bence bununda farkına varması gerekiyo ayrıca seni etkilemek istemem ama ben böyle düşüncesiz bi insanla kesinlikle bi dk durmam

Merhaba canım bnm okuyunca gerçekten çok üzüldüm. Ama kesinlikle ve kesinlikle ayrılmasın bağını koparmalısın ondan hem suçlu hem güçlü hem sen istemeden canını yakmış hemde bebeğine kıydırmış Allah sabır versin sana kesinlikle beni kimse almaz evlenmez düşüncesine kapılma inan bana gerçekten seven erkek hiiç bir şeye bakmaz senin kalbini sever yüreğine aşık olur emin ol böyle şeylere kafanı hiç takma ve bu yaşadığını unutamazsın biliyorum ama düşünme Allaha sığın dua et bol bol tevbe et elbet hayırlı Bi insan çıkar Bi gun güzelim sen içini ferah tut yeter tamam mı canım kendini çook fazla üzmemeye çalış tatlım

canım bence tamamen o kişiyi aklından çıkar yazık günah o yavruya ona acımayan sanamı acıycak gerçekten ayrıca ne insanlar var kızlığı olmadan birbirini seven bunu bilip evlenenen sorun etmeyen sen bunu mu takıyosun kafana seni gerçekten seven bunu dert etmez inan bana

Kesinlikle bitir. Her şeyden önce kendine ihanet ediyorsun şu anda. Onunla geçirdiğin her bir güne yazık. Sen ona mecbur değilsin, bağımsız bir bireysin ve henüz çok gençsin.

Kızlar, gözünüzün yaşına bakmayan adamları gözünüzden çıkarmak bu kadar mı zor?!

Yapmayın, etmeyin. Kendi değerinizin farkına varın artık.

Hayvan demek bile az kalır bu adamcığa.
Sorumluluk almayı bile bilmiyor.
Sizi üzmek için yazmıyorum ; bu pislik sizi kullanıyor :(
Lütfen toparlanın ve terkedin onu. Kendi pisliğinde boğulsun.

Sizde bundan sonra yüz defa düşünür sonra adım atarsınız.

Yok artik.Bir anneyi bebeginden ayirmak vicdansizliktir.Sizce vicdansiz birinden baba olur mu.

Soyle bir sey var, adam en dibine kadar uzulseydi bile senin kadar uzulemeyecegi icin hep eksik gelecekti zaten o zamanki sana gosterdigi hisleri. İşin özeti, kadinlar çocuk aldirdiklari erkeklerden icten ice nefret ederler.

Gecmis gitmis uzulme. Boylesi daha iyiymiş ki boyle olmuş. Ya doğurtup yan cizseydi en azindan durustmus.

Sana bunu yapan adamdan neden ayrılmıyorsun?

Hayatın boyunca o bebeğin üzüntüsüyle yaşayacaksın. .

Çok üzüldüm minicik cana nasıl kıydınız..

Hayyyyyyda.... kusura bakma ama bebek katili bi adamla halâ evlenmeyi mi disunuyorsun. Onu birak seninle evlenecegini mi saniyorsun. Adam senle herseyi yasamis neden imza atsin ki?

Back
X