- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin kendine saygın yok ki, karsındakının sana olsun.Burda komik olan bir durum yok allah kimseye vermesin böyle birşey fikrinizi almak istemiştim sadece
Evet çok ağır hemde biliyorum çocuk isteyen birsürü insan var ve ben ona kiymamaliydim ama gerçekten çok caresizdim
Ne durumda olduğumu bilemezsin karşı taraf ben gibi yanıp kahrolmuyor ilişkiye girmedik o kendini tutamadi oraya yakın Sperm deyince bende gebe kaldım üstelik ilişkiye girme korkusu var bende onu aldrirken ben bakireydim ben istermiydim böyle olsunYa pardon da masum falan degilsiniz o kadar insan cocuk sahibi olamazken tik diye hamile kaliyorsunuz ne kadar gunah oldugunu biliyorsunuz her dinde gunahtir sadece Islamda degil ve bu bir insanlik sucudur.Sonrada canim cok yaniyor.Yapmayin Allah askina.
Evet yeminki o an durduramadı ve boşaldi ve ben adetliydim bilemedim yeminki böyle gebe kalinabileceginisenin kendine saygın yok ki, karsındakının sana olsun.
kendınden bir eşya gibi bahsedıyorsun.
yok mal herif kendını tutamamıs hamıle kalmıssın falan filan.
Bana mı diyorsun ben birsey demedimki kendimi açıklamaya çalışıyorumkonuyu dine getirmeyin lütfen.
bu yasaktır
yani bu söyledıgın binde bir insana olurEvet yeminki o an durduramadı ve boşaldi ve ben adetliydim bilemedim yeminki böyle gebe kalinabilecegini
Kendimi sana inandirmak zorunda değilim ne varsa onu anlatıyorum gebeyken hesaplayinca o güne denk geliyor ve o günden başka önce yada sonra o kadar samimi olmadikyani bu söyledıgın binde bir insana olur
o da sana denk geldı yani?
hamile kalmak için değmesi yeterli değil diye biliyorum yanlış anlama yargılamıyorum anlayamadım sadece. baya ters bir şansmış yani insanlar çok uğraşıyor hamile kalmak için. olan olmuş madem ayrıl o adamdan mutluluk falan bekleme. şuankinden daha zehir eder hayatı. tabi tüm bunlar gerçekten olduysa..Ne durumda olduğumu bilemezsin karşı taraf ben gibi yanıp kahrolmuyor ilişkiye girmedik o kendini tutamadi oraya yakın Sperm deyince bende gebe kaldım üstelik ilişkiye girme korkusu var bende onu aldrirken ben bakireydim ben istermiydim böyle olsun
Evet tam anlamıyla böyle oldu bende çok sasirmistim ben çektim o da çeksin istiyorumhamile kalmak için değmesi yeterli değil diye biliyorum yanlış anlama yargılamıyorum anlayamadım sadece. baya ters bir şansmış yani insanlar çok uğraşıyor hamile kalmak için. olan olmuş madem ayrıl o adamdan mutluluk falan bekleme. şuankinden daha zehir eder hayatı. tabi tüm bunlar gerçekten olduysa..
Sogudum sogumaz olurmuyum bana o kadar sahte geliyorki artikSen bu adamdan hiç soğumadım mı?
Senin yerinde olsam ayrılırdım.
Böyle dediğin halinde bir şey yok lakin bu adam seni sevmiyor değer vermiyor.
Önce sen kendini sev kendine değer ver.
gurur diye bir şey var hayatta kendine değer ver. yine üzülen sen olacaksınEvet tam anlamıyla böyle oldu bende çok sasirmistim ben çektim o da çeksin istiyorum
Ne durumda olduğumu bilemezsin karşı taraf ben gibi yanıp kahrolmuyor ilişkiye girmedik o kendini tutamadi oraya yakın Sperm deyince bende gebe kaldım üstelik ilişkiye girme korkusu var bende onu aldrirken ben bakireydim ben istermiydim böyle olsun
O gün panik icindeydim ama o günden beri üzülüyorum ben uykular haram oldu banaBilemem eminim uzuluyorsundur ama neden simdi.Ergin bir insansin dusunmen gerekti.Hic denemeseydiniz keske.Olan sana oldu.