• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar onu sevdim kürtaj olmamı istedi

Ya pardon da masum falan degilsiniz o kadar insan cocuk sahibi olamazken tik diye hamile kaliyorsunuz ne kadar gunah oldugunu biliyorsunuz her dinde gunahtir sadece Islamda degil ve bu bir insanlik sucudur.Sonrada canim cok yaniyor.Yapmayin Allah askina.

Ya pardon da masum falan degilsiniz o kadar insan cocuk sahibi olamazken tik diye hamile kaliyorsunuz ne kadar gunah oldugunu biliyorsunuz her dinde gunahtir sadece Islamda degil ve bu bir insanlik sucudur.Sonrada canim cok yaniyor.Yapmayin Allah askina.
Ne durumda olduğumu bilemezsin karşı taraf ben gibi yanıp kahrolmuyor ilişkiye girmedik o kendini tutamadi oraya yakın Sperm deyince bende gebe kaldım üstelik ilişkiye girme korkusu var bende onu aldrirken ben bakireydim ben istermiydim böyle olsun

senin kendine saygın yok ki, karsındakının sana olsun.
kendınden bir eşya gibi bahsedıyorsun.

yok mal herif kendını tutamamıs hamıle kalmıssın falan filan.
Evet yeminki o an durduramadı ve boşaldi ve ben adetliydim bilemedim yeminki böyle gebe kalinabilecegini

Ne durumda olduğumu bilemezsin karşı taraf ben gibi yanıp kahrolmuyor ilişkiye girmedik o kendini tutamadi oraya yakın Sperm deyince bende gebe kaldım üstelik ilişkiye girme korkusu var bende onu aldrirken ben bakireydim ben istermiydim böyle olsun
hamile kalmak için değmesi yeterli değil diye biliyorum yanlış anlama yargılamıyorum anlayamadım sadece. baya ters bir şansmış yani insanlar çok uğraşıyor hamile kalmak için. olan olmuş madem ayrıl o adamdan mutluluk falan bekleme. şuankinden daha zehir eder hayatı. tabi tüm bunlar gerçekten olduysa..

Hem adetlisiniz hem iliskiye girneden hamile kalmis olmaniz cok zor bir ihtimal.ayrica siz adetliyken bunu yapan ve masum bi cana kiyan adam size ilerde daha kotulerini yapacajtir.zaten sogumussunuz.daha neyi bekliyirsunuz.evlenip iyice pisnan olmayimi.kusura bakmayin bu vicdansiz adam sizle evlenmezde

hamile kalmak için değmesi yeterli değil diye biliyorum yanlış anlama yargılamıyorum anlayamadım sadece. baya ters bir şansmış yani insanlar çok uğraşıyor hamile kalmak için. olan olmuş madem ayrıl o adamdan mutluluk falan bekleme. şuankinden daha zehir eder hayatı. tabi tüm bunlar gerçekten olduysa..
Evet tam anlamıyla böyle oldu bende çok sasirmistim ben çektim o da çeksin istiyorum

Bilemem eminim uzuluyorsundur ama neden simdi.Ergin bir insansin dusunmen gerekti.Hic denemeseydiniz keske.Olan sana oldu.

Back
X