Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar onu sevdim kürtaj olmamı istedi
- Konu Sahibi tcetveli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
hem cinsellige hakim degilsin hem regl iken bir seyler yasiyorsun , ne yasadin onu da anlamadim , nasil oluyorBen kadın erkek iliskilerine çok hakim değildim başkası anlatsa bende inanmazdim olabiliyomus
- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 158
- 40
tam ilişki olmadan hamile kalmış olamazsınız. ya siz ilişkinin ne olduğunu bilmiyorsunuz yada bu işte bir terslik var. az içeri giricek ve hamile kalacaksınız. spermler o kadar yol gidecek o günde sizin yumurtlama gününüze denk gelecek ve hamile kalacaksınız. aşılamayla hamile kalamayan sağlıklı insanlar var. aylarca deneyen sağlıklı insanlar var. siz ilkinde üstelikte ilişkiye girmeden başarmışsınız.. tam ilişki olmazsa zarınızda yırtılmaz nasıl kürtaj oldunuz?
- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
- 31 Temmuz 2014
- 39
- 41
- 288
bence arkadaşın hayal gücü geniş. yok eğer değilse tıpta yeni bir çağ başladı doktorlara seslenmek gerek bu duruma bi el atsınlarevet ya nasil oluyor biri bana anlatsın devreler yandi benim
Esnek diye ben demedim kürtaj yapan bayan doktor soyledievet ya nasil oluyor biri bana anlatsın devreler yandi benim
- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- 31 Temmuz 2014
- 39
- 41
- 288
doktora ilişkiye girmediğini belirtmişmiydin, belirttiysen ne tepki verdidiğer konunda kürtajdan sonra hala kızlık zarının mevcut olduğunu iddia etmişsin sayın sanık peki bu konudaki savunman neEsnek diye ben demedim kürtaj yapan bayan doktor soyledi
- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
Arkadaş konuları mixlemiş alın buyrun yakın ülen devreleri aman sabahlar olmasın diyorBen hala anlamadim. Hem reglsin. Hem iliski nedir onu bilmiyorsun. Hem pkosun. Hem zarin esnek. Zıt zıt errorrr......
- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
ileride acacagi konulari tahmin edebiliyorumArkadaş konuları mixlemiş alın buyrun yakın ülen devreleri aman sabahlar olmasın diyor
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Ne durumda olduğumu bilemezsin karşı taraf ben gibi yanıp kahrolmuyor ilişkiye girmedik o kendini tutamadi oraya yakın Sperm deyince bende gebe kaldım üstelik ilişkiye girme korkusu var bende onu aldrirken ben bakireydim ben istermiydim böyle olsun
Evet yeminki o an durduramadı ve boşaldi ve ben adetliydim bilemedim yeminki böyle gebe kalinabilecegini
İlişkiye girme korkun var tam birlikte olmadınız yani bakire idin, arada zar varken hem de adetli iken spermler nasıl içeri girdi de döllendi acaba, zaten yumurta atılıyo yahu nere döllendi zaten temel soru bu
Adetli iken nasıl o islere giriyorsunuz o da ayrı öğhhh
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
hem pko'lusun hem regl dönemindeydin hem de birlikte olmadınız ama hamile kaldın. birliktelik yaşamadın ama kızlık zarının esnek olduğu kanısına vardın. Sence de bunlar tamamen çelişkili değil mi
Ağzın bal yesin Hz. Meryem mübarek
Yanlışınız var. Ana rahmine düşen her döllenmiş embriyo canlıdır. Ve bunu hangi aşamada olursa olsun öldürülmesi çok büyük günahtır. O bebeğin annesinin vücuduna bağımlı olması demek yaşamadığı anlamına gelmez. Bebeğim 8 haftalıktı ultrasonda kalp atışlarını gördüğümüzde, hayata tutunmak için öyle güçlü atıyordu ki bunu gören hiç bir insan ona ruh üflenmediği için cansızdır diyemezdi.
Ben oğlumun kalbini 6.haftada duydum adına ne dersen de kalbi var atıyo yahu
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
doktora ilişkiye girmediğini belirtmişmiydin, belirttiysen ne tepki verdidiğer konunda kürtajdan sonra hala kızlık zarının mevcut olduğunu iddia etmişsin sayın sanık peki bu konudaki savunman ne
Zarın kıyısından dolandı ise demek
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Arkadaşlar 2 yıllık bir ilişkim var başlarda gerçekten çok seviyordum taki bana büyük bir kötülük yaptı 1buçuk yıl oldu yakinlastik ilişkiye girmedim ama kendini tutamadi ve hamile kaldım bende ilişkiye girme korkusu olduğu için defalarca belirttim ama biraz ileriye doğru gidince kendini tutamadı dediğim gibi sonra zorla bebeği aldirmami istedi 1 yıl oldu bebegimi hala unutamadim onunla konuşunca bebegime ihanet ediyo gibi hissediyorum ona karşı sevgim bitti bekledim beni böyle kimse almaz evlenemem diye sizce ne yapmalıyım
Bu nasıl oluyor? Kimseye sahte yaftası yapıştırmam ama bunun gerçek olma ihtimali yok.
Ne anlıyorsunuz, nasıl bir tatmin sağlıyor size böyle senaryolar anlamak güç.
- 31 Temmuz 2014
- 39
- 41
- 288
büyük ihtimalle bayağı akıllı bir spermmiş kerata, bir de doğsaymış dünyayı sallarmış bu mucizelerleZarın kıyısından dolandı ise demek
- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
Burda bi konu vardı..doğal yollardan altiz mi bekliyordu ne eşi iç mimardi diğer eşinden Oğulları vardı...
Sayfalar tebriklerle ay canimmmm larla şu gibi akıp gitmişti deeee
Bu hafiyecanlar foyasini ortaya çıkarana kadar meğerse tıbbın bilmem kaç milyonda bi kere olabiliyomus bi kadınin başına gelmiş yerli yabancı tüm basinda haber olmuş....bizimki o minnak ayrıntıyı hesaplayamamis
Neden hatirladiysam şimdi
Sayfalar tebriklerle ay canimmmm larla şu gibi akıp gitmişti deeee
Bu hafiyecanlar foyasini ortaya çıkarana kadar meğerse tıbbın bilmem kaç milyonda bi kere olabiliyomus bi kadınin başına gelmiş yerli yabancı tüm basinda haber olmuş....bizimki o minnak ayrıntıyı hesaplayamamis
Neden hatirladiysam şimdi