• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar onu sevdim kürtaj olmamı istedi

ALMAK nedir ya hu? Biz kadınlar ne kadar çok seviyoruz psikopat gibi birilerine AİT olmaya. Kedi misiniz de sahiplensin sizi birileri? İnsansın sen insan! Şunun farkına var bir önce, alınıp verilecek bir nesne değilsin sen!
hay şu bekarete de şunu icat edene de, belasını versin yani! Şu zarı hiç biriyle birlikte olmamış diye bir yönteme çeviren zekiye ben var ya! Ne çekiyorsak şimdi şu Tanrının cezası zardan çekiyoruz öfffff! Adaletsizliğin vücudumuza işlenmiş en büyük etiketi bu zar zaten. O yoksa sen de yoksun, ölüme bile götürüyor vay be! Yaşama götüren bilet gibi, şuna bu anlamı yükleyenin psikolojisini merak ediyorum cidden.:KK62:

Ne alaka beni kimse almaz yaa.Allahım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O gün panik icindeydim ama o günden beri üzülüyorum ben uykular haram oldu bana

Bunun bedeli cok agir uzgunum vicdan en buyuk cezadir insana.O adamdan(!) ayrilin iciniz bir nebze rahatlar.Bebeginiz icin yapacak bir sey yok.Keske dogursaydiniz ona yasama sansi tanisaydiniz.Yani madem imkaniniz yoktu hic girmeyecektiniz bu ise sizin uzulmeniz bebeginizin oldugu gercegini degistirmeyecek.

Bu pislik heriften ayrılmama sebebiniz sırf kızlık zarıysa bir başka konunuzda esnek olduğunu ve yırtılmadığını yazmışsınız .. Öyleyse neden ayrılamıyorsunuz ?
Şu adi insan müsvettesi heriflerin hayatınızı karartmasına nasıl izin veriyorsunuz aklım almıyo gerçekten :KK14:

Bunun bedeli cok agir uzgunum vicdan en buyuk cezadir insana.O adamdan(!) ayrilin iciniz bir nebze rahatlar.Bebeginiz icin yapacak bir sey yok.Keske dogursaydiniz ona yasama sansi tanisaydiniz.Yani madem imkaniniz yoktu hic girmeyecektiniz bu ise sizin uzulmeniz bebeginizin oldugu gercegini degistirmeyecek.
Evet bebegimi hiçbir zaman unutamiyorum bende suan diyorum keşke dogursaydim ama keşke demek için çok gec

Isin kotu yani bir daha cocugunuz olmayabilirde.Yani mucize bir bebek ve tutumunuz ne diyeyim..
Kürtajın çok iyi ellerde yapıldığı taktirde bir daha bebek sahibi olma şansını yitirmesi gibi bir şey söz konusu değil çok insan kaç kere kürtaj olup tekrar gebe kalıyo ama şans allah bilir tabi

öyle bir bahsediliyor ki sanki dünyada kürtaj yaptıran ilk bu kızcağız, tamam istemeden yapılmış olabilir ama bence kürtajla verilebilecek en doğru kararı vermişsiniz. zaten okuyorsunuz, muhtemelen üniversitelisiniz, üniversiteyi bırakıp çocuğa çoluğa karışmak çok saçma olurdu gerçekten. daha yaşın küçük ilerde gene çocuğun olacak aceleye gerek yok. şöylede bir bilgi vereyim, 3 aydan önceki embriyolar insan şeklini almadığı için Rabbim içlerine ruh üflemezmiş yani canlı sayılmazlarmış kuranda böyle yazıyor, eğer üç aydan önce aldırdıysan dinen de bir günahın olacağını sanmıyorum. sanırım o yüzden ülkemizde de kürtaja 3 aya kadar izin veriliyor. bu da bilgi olsun.

öyle bir bahsediliyor ki sanki dünyada kürtaj yaptıran ilk bu kızcağız, tamam istemeden yapılmış olabilir ama bence kürtajla verilebilecek en doğru kararı vermişsiniz. zaten okuyorsunuz, muhtemelen üniversitelisiniz, üniversiteyi bırakıp çocuğa çoluğa karışmak çok saçma olurdu gerçekten. daha yaşın küçük ilerde gene çocuğun olacak aceleye gerek yok. şöylede bir bilgi vereyim, 3 aydan önceki embriyolar insan şeklini almadığı için Rabbim içlerine ruh üflemezmiş yani canlı sayılmazlarmış kuranda böyle yazıyor, eğer üç aydan önce aldırdıysan dinen de bir günahın olacağını sanmıyorum. sanırım o yüzden ülkemizde de kürtaja 3 aya kadar izin veriliyor. bu da bilgi olsun.
7 haftalikti valla elimde olsa dogururdum içinde bi can taşımak muhteşem bi duygu kasiginda onu hissetmek tarif edilemez bi his ama kahretsin o günü ki oldu iste

Arkadaşlar 2 yıllık bir ilişkim var başlarda gerçekten çok seviyordum taki bana büyük bir kötülük yaptı 1buçuk yıl oldu yakinlastik ilişkiye girmedim ama kendini tutamadi ve hamile kaldım bende ilişkiye girme korkusu olduğu için defalarca belirttim ama biraz ileriye doğru gidince kendini tutamadı dediğim gibi sonra zorla bebeği aldirmami istedi 1 yıl oldu bebegimi hala unutamadim onunla konuşunca bebegime ihanet ediyo gibi hissediyorum ona karşı sevgim bitti bekledim beni böyle kimse almaz evlenemem diye sizce ne yapmalıyım
Ayrıl gitsin. Bu kadar basit... Hem beni böyle kimse almaz da ne demek? Neden almayacakmış? Her şey bekaret değil canım. Hem evlilik neymiş? Doğru insanı bulmadan evlilik mi olur? Sen gelmiş beni böyle kimse almaz diyorsun. Kimse almaz düşüncesiyle hayatını mahvedecek değilsin herhalde... Kimse almaz diye bu vicdansız adamla evleneceğine ömür boyu yalnız kalman daha iyi bence.

Yanlışınız var. Ana rahmine düşen her döllenmiş embriyo canlıdır. Ve bunu hangi aşamada olursa olsun öldürülmesi çok büyük günahtır. O bebeğin annesinin vücuduna bağımlı olması demek yaşamadığı anlamına gelmez. Bebeğim 8 haftalıktı ultrasonda kalp atışlarını gördüğümüzde, hayata tutunmak için öyle güçlü atıyordu ki bunu gören hiç bir insan ona ruh üflenmediği için cansızdır diyemezdi.

Aslında hepsi mümkün
Regliyken girilen ilişkide hamile kalınabilir
Tam birleşme olmasa da yakina sperm gelmesi durumunda yine kalınabilir
Ama mucize ötesi mucize

Biz Milletçek hala nasıl tıp dünyasında çığır açmıyoruz, hayret yahu! İlişkiye girmeden hamile kalma kabiliyetimiz bilem var :KK76: sen hala bakiresin yani suan, yanlışmı Anladık? Yani zar duruyormu? E tamam o zaman ya sorun yok :stop: kimseyi yargılamam herkes ne yasarsa kendine ama burada kendinizden bir mal gibi bahsederseniz, kimseden saygı göremezsiniz kusura bakmayın. Kendinize saygımız olsun, eger var diyorsanız o adam bozuntusundan ayrılın, sizin tabirinizle kimse sizi almasa bile öyle biriyle Ömür geçireceğine yalnız yaşa daha iyi

Aslında hepsi mümkün
Regliyken girilen ilişkide hamile kalınabilir
Tam birleşme olmasa da yakina sperm gelmesi durumunda yine kalınabilir
Ama mucize ötesi mucize
Ben kadın erkek iliskilerine çok hakim değildim başkası anlatsa bende inanmazdim olabiliyomus

Back
X