• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım

jkolp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
9
10
1
29
Bir sorum olacakti ben beğendiğim bir çocuğa intagramdan mesaj attım ama baya saçmaladım çok utandım hesabımı sildim ilk kez böyle bir şey yaptım yüzüme gözüme bulastirdim Instagram'da hesbaim gizli küçük profil resmim tek görünüyordu aceba eski saç rengim kahveydi uzun zamandır boyatmak istiyordum saçımı boyatip imaj değiştirsem ve o. Yeni hesaptan sadece bir arkadaşlık isteği atsam sizce tanır mı beni daha önce gormedi bu kişi. Yoksa hiç bulaşmadan mi Fikrinizi ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Şimdiden. Teşekkürler

ahahahahaahahah ya nasıl yani saçmaladım derken naptın, lütfen anlat :KK53:

Bide söyle düşün
Senin mesaja olumlu cevap verebilirdi oda seni uzaktan takip eden biriyse yada senin resmini görünce hoşlanmış olabilirdi sana mesaj atabilirdi olumlu olumsuz

Hem mesaj atıp hem Instagram silip şimdi saçı boyatayım tanır mi demek bence attigin mesajdan daha saçma saçmalık

Boyayınca saçı ne olucak yine sen onu takip edip bakıp durucaksin

En azından saçmada olsa cesaret edip mesaj atmışın bekleseydin ya birazcık

Bide söyle düşün
Senin mesaja olumlu cevap verebilirdi oda seni uzaktan takip eden biriyse yada senin resmini görünce hoşlanmış olabilirdi sana mesaj atabilirdi olumlu olumsuz

Hem mesaj atıp hem Instagram silip şimdi saçı boyatayım tanır mi demek bence attigin mesajdan daha saçma saçmalık

Bekledim sacma cevaplar verdigi için bozuldum

Bekledim sacma cevaplar verdigi için bozuldum
Eee o zaman engelleseydin neden dildin hesabını
Sana saçma cevap veren biri için bu telaşın nedir
Saçını boyayıp tanınmamak için neden uğraşıyorsun
Bırak gitsin demekki kafaya yapıcağım biri değil
Yaşın kaç bu arada??

Daha önce görmediği birini küçücük profil fotoğrafından nasıl tanısın?
Eğer çok beğeniyorsanız bir şansınızı de

Bide söyle düşün

Genel

Yeni hesaptan istek felan yollama bence unut gitsin.
Öyle mi yapayım diyorsunuz

Tam olarak ne yazdığını ve onun sana ne cevap verdiğini, senin tabirinle nasıl saçmaladığını bilmeden sana ne cevap verebiliriz ki?

Bide söyle düşün

Bekledim kırıcı laflar söyledi bende cevap vermedim

Eee o zaman engelleseydin neden dildin hesabını
Sana saçma cevap veren biri için bu telaşın nedir
Saçını boyayıp tanınmamak için neden uğraşıyorsun
Bırak gitsin demekki kafaya yapıcağım biri değil
Yaşın kaç bu arada??
Bekledim kırıcı laflar söyledi bende cevap vermedim
Bak yukarda senin yorumuna cevap vermişim zaten neden aynı şeyleri yazıyorsun ki

Bu arada neden yaşını yazmıyorsun
Herkes soruyor 27 değil diyene kadar yaz gitsin

27 değil 17 mi ?

Back