• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar mor renk mutfak istiyorum ama modası geçermi karasızım..bi bakın

merhaba öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla mutlu günlerde oturmayı nasip etsin inş.
Dolapların sabit kapakların değiştirilebildiği seçeneklerde var,mor renk ayrıca güzel seçim olmuş,yaptıracağınız yerle konuşun bence,sıkıldığınızda sadece kapakların rengini değiştirin..

güzel dileklerinz için teşkkr ederimmm:1:zaten kasa beyaz oluyor sadece kapaklar mor olacak. bende öyle düşündüm ilerde hiç olmadı üstler zaten beyaz alt kapaklarıa beyz yaparız diye:1::1:

mor değilde mürdüm beyaz dolaplarım
3-4 ay oldu yenı evımıze tasınalı
ne halı bulabılıyorum murdum rengınde nede masamın uzerıne runner kumas bulamıyorumb unları dusunmemıstım yaptırırken pısmanda degılımde ıste :)
buarada sırf mor sıkar ustu mutlaka beyaz olmalı dıye dusunuyorum

canım benimkide çok koyu mor yani mürdüm de diyebilirz:1:senin evinde hayırlı olsun:1:nasıl halı bulamadın ki canım ben çok görüyorum morlu beyazlı mürdümlü:31:benim üstü beyaz altı mor zaten canım ha bide sana bişey sorayım sen tezgahla dolap arasındaki duvara mozaik fayans mı yaptırdın?ne renk kullandın??biz bulamadık istediğimz gibi daha doğrusu çok güzelini bulduk beyaz mor gümüş renkte çok harika ama çok pahalı oluyorrr:14:sen mümkünse resim koyabilimisn:26:

canım benimkide çok koyu mor yani mürdüm de diyebilirz:1:senin evinde hayırlı olsun:1:nasıl halı bulamadın ki canım ben çok görüyorum morlu beyazlı mürdümlü:31:benim üstü beyaz altı mor zaten canım ha bide sana bişey sorayım sen tezgahla dolap arasındaki duvara mozaik fayans mı yaptırdın?ne renk kullandın??biz bulamadık istediğimz gibi daha doğrusu çok güzelini bulduk beyaz mor gümüş renkte çok harika ama çok pahalı oluyorrr:14:sen mümkünse resim koyabilimisn:26:

valla koyu mor dıyorsun eger murdum ıse
halı ıcın mor ıle murdum arasında dunyalar kadar fark oldugunu goreceksın dolabı yaptırınca canım
cunku lıla ıle vısne curugunu bır araya getırmek gıbı yada koyu mor ıle vısne curugunu dusun
ben hala halı uyduramadım aralık 28 tasındım
artık bakmadıgım yer kalmadı yanı dıyebılırım ha beyazın ıcınde hafıf mrudumler buldum ama halı halbukı benım mutfagım uzun ve L yolluk olması lazım ama yok yok

ben tezgah arasına ozel tas yaptırdık kucuk kucuk renklerı bızde bulamıyorduz gumus ıle murdum ve sıyahlı genelde uc renk oluyordu ben sut beyaz ıcıne murdum serptırdım canım guzel oldu fıyatı hatırlamayadım resım bakayım koyayım

mutfagın halıne bakma o zaman :) bu resmı bulabıldım gecmısten
1zq7e68.jpg

2pocrop.jpg

ıstedıgın renk bumu tabı bılmıyorumda cnaım

teşkkr ederim inş.yemeklerim bol bereketli olur:1::1:üstü beyaz altı mor olacak aksesuarıda sadece beyaz ve metalik renkte kullancam o yüzden hoş olur diye düşünüyorum:1:bi kez bu renge takınca sade beyazda çok çok sade olur gibi geliyor azcık renk olsun istiyorum evimde..zaten banyo lavabo siyah beyaz....yeşili aksesuardamı yoksa dolaptamı tavsiye ediyosunuz anlamadım:26:

canım ben bir arkadaşımın evinde gördüm mesela banyo lavabosu yeşildi,banyo dolabı mordu :) Çok hoşuma gitmişti açıkçası,ben yeşil derken mesela masa örtüsünde yeşil detaylar ,perdede,halıda, ya da hiç biri olmazsa yeşil kavanozlarla falan o rengi katabilirsin diye söylemiştim. Tabi cesur olmak gerekli canım bir de sonuçta herşeyini değiştiremiyor insan ha deyince.Sil baştan mutfak kuranlar için olabilir benim dediğim şey.Bereketli olurr yemeğini yaparken ettehiyatüyü oku canm valla ben ne zaman okusam bereketli oluyor çok:))) Bir de sevgini kat ohh miss:)

mutfagın halıne bakma o zaman :) bu resmı bulabıldım gecmısten
1zq7e68.jpg

2pocrop.jpg

ıstedıgın renk bumu tabı bılmıyorumda cnaım

canım teşekkr ederim zahmet verdim sana ama banada fikir oldu:1:seninki daha koyu canım bizim seçtiğimiz renk bu kadar koyu değil daha mor gibi oluyor,senin lavaboda camın öünde sanırım bende illaki öyle istedim bize özel öyle yapıldı:1:ankastren ne marka?biz silverlayn aldık seninkine benziyo model olarak ,sen memnunmusun ? senin muftağında çok hoş olmuş gerçekten güle güle kullan:16:bakmadan da yapamadım ohhhhh pastalar börekler sarmalar ahhhh olsada yesek yani:1:benim seçtiğim fayans daha farklı mor beyaz gümüş irili ufaklı kareler çok beğendim...yapılsın da resmini koyarım inş. bide ben şimdilik halı almıycam benim koridordaki yolluklarım morlu mürdümlü kremli şimdilik onları kullanacam:31:sende umarım bulursun yaa mutfağına yakışanı

canım ben bir arkadaşımın evinde gördüm mesela banyo lavabosu yeşildi,banyo dolabı mordu :) Çok hoşuma gitmişti açıkçası,ben yeşil derken mesela masa örtüsünde yeşil detaylar ,perdede,halıda, ya da hiç biri olmazsa yeşil kavanozlarla falan o rengi katabilirsin diye söylemiştim. Tabi cesur olmak gerekli canım bir de sonuçta herşeyini değiştiremiyor insan ha deyince.Sil baştan mutfak kuranlar için olabilir benim dediğim şey.Bereketli olurr yemeğini yaparken ettehiyatüyü oku canm valla ben ne zaman okusam bereketli oluyor çok:))) Bir de sevgini kat ohh miss:)

sağol canım benim:1:ben tahiyyat duası yanında bide kureyş suresi okuyorum oda lezzetli olmasını sağlıyo:16::16::16:yaşik lavaboda yani hiç aklıma gelmezdi kızzzz hiç bi yerdede görmedim :1::1:

mor değilde mürdüm beyaz dolaplarım
3-4 ay oldu yenı evımıze tasınalı
ne halı bulabılıyorum murdum rengınde nede masamın uzerıne runner kumas bulamıyorumb unları dusunmemıstım yaptırırken pısmanda degılımde ıste :)
buarada sırf mor sıkar ustu mutlaka beyaz olmalı dıye dusunuyorum

merhaba ben de mürdüm beyaz yaptırmak istiyorum mutfagımı ama kararsızım. mutfagınızın resmini gönderebilirmisiniz sakıncasıyoksa?

yukarda resimler varya arkadaş koydu bakabilirsin ordan

canım öncelikle yeni evin hayırlı olsun.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.. modası geçer mi diye düşünme çünkü moda dediğimiz şey o kadr çabuk değişiyor ki hiç bişeyin modası geçmiyo..

benim mutfağım da altı mürdüm üstü beyaz.. muhtemelen dolap malzemen highglos olacak.. ben mutfağımı çok seviyorum ama alt koyu renk olduğu için kiri lekeyi çok çabuk belli ediyo.. ama silmesi çok kolay..eğer silmekten kaçmam sorun değil dersen altları koyu üstleri beyaz yaptırabilirin ama silmek zoruma gider dersen bence mor rengi aralara detay olarak kullan.. mesela boy kileri üstlerden bir iki dolabı mor yaptırabilirin..

resimlerim olsaydı koyacaktım ama maalesef bulamadım.. kolay gelsin sana..

canım öncelikle yeni evin hayırlı olsun.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.. modası geçer mi diye düşünme çünkü moda dediğimiz şey o kadr çabuk değişiyor ki hiç bişeyin modası geçmiyo..

benim mutfağım da altı mürdüm üstü beyaz.. muhtemelen dolap malzemen highglos olacak.. ben mutfağımı çok seviyorum ama alt koyu renk olduğu için kiri lekeyi çok çabuk belli ediyo.. ama silmesi çok kolay..eğer silmekten kaçmam sorun değil dersen altları koyu üstleri beyaz yaptırabilirin ama silmek zoruma gider dersen bence mor rengi aralara detay olarak kullan.. mesela boy kileri üstlerden bir iki dolabı mor yaptırabilirin..

Halını fılan nasıl uydurdun ben hala uyduramadımda
buarada benım 3 yasınd aoglum var dolabımın bır yerınde sanırım bıseyle vurdu veya caprtı cızıkler olustu ama takmama calısıyıorum
benım dolabım mebran hıggloss onermedıler yanı herkez bırıbırını kotuluyor neyle sılıyorsunuz sız ben prille sılıyorum ozel bezle

bence mor sakın almayın, ara renkler toprak tonları her zaman daha iyidir. uyum sorunu yaşamazsınız. hep aynı renkten bir yerde kesin canınız sıkılır, odayı daha karanlık gösterebilir, artı mor agresif bir renktir, evimde nerdeyse hiç yok galiba :44:

canım çok çok teşekkür ederim senin evin ve dolaplarında hayırlı olsun :1:yok bizim mebran olacak dolaplar:1:keşke resim koyabilseydin fikir olurdu bana mesela araya fayans ne kullandınız tezgah taşını ne renk yaptırdın görürdüm:31:malesef bou dolabım olmayacak canım yaa sığmıyor buzdolabının yanına:31:şuan için küçük çocuğum yok çok leke olmaz olnucada silerim yaa yeterki yeni evle birlikte bide yeni bebişim olsun:16::16::16::10::10::10:

bence mor sakın almayın, ara renkler toprak tonları her zaman daha iyidir. uyum sorunu yaşamazsınız. hep aynı renkten bir yerde kesin canınız sıkılır, odayı daha karanlık gösterebilir, artı mor agresif bir renktir, evimde nerdeyse hiç yok galiba :44:

agresif renk nasıl oluyor canım yaa inan renklerin özellikleri hakkında hiç fikrim yok...toprak tonlarınıda ben sevmiyorum canım yaa azcık renk olsun istiyorum zaten banyo wc siyah beyaz oldu.....

bence mutfakta mutluluğu ve iştah açılığı sağlayacak turuncu,sarı,beyaz kombinasyonu güzel olur diye düşünüyorum.mor renk salon ve yatak odası için tavsiye ediliyor.Bunda da dozu iyi ayarlamak lazım.Yoksa insanı çok melankolik yapıyormuş :34:

Son düzenleme:
film izleme imkanın varsa Kadın İsterse-Potiche diye bir film var.Filmdeki salon,mutfak,yatak odası dekorasyonları o kadar hoşuma gittiki.filmi sırf dekorasyon fikirleri için izledim :9: sarı bir mutfak vardı.acayip hoşuma gitti.salondaki turkuaz koltuklar huzur doluydu.bence izlemenizi tavsiye ederim :9:

canım mor çok güzel bir renk gerçekten çok severim bende :)
hatta bir dönem mutfağımın bir duvarını komple mor yapmıştım çok severek kullandım ve tabiki sonra çok koyu geldiği için sıkıldım ve kırık beyaza dönüştürdüm :) ama bu duvardı ve değiştirmesi kolay oldu :)
ancak mutfak dolapları için açık renk seçim yapsan bence daha iyi olur ama yine de çok istiyorsan yaptır içinde kalmasın :)

canım mor çok güzel bir renk gerçekten çok severim bende :)
hatta bir dönem mutfağımın bir duvarını komple mor yapmıştım çok severek kullandım ve tabiki sonra çok koyu geldiği için sıkıldım ve kırık beyaza dönüştürdüm :) ama bu duvardı ve değiştirmesi kolay oldu :)
ancak mutfak dolapları için açık renk seçim yapsan bence daha iyi olur ama yine de çok istiyorsan yaptır içinde kalmasın :)

canım gerçekten çok seviyorum yaptırmassamda içimde kalacak diye düşünüyorum zaten üst dolaplar beyaz olacak kasada beyaz bende senin gibi sıkılırsam alt dolapların kapaklarını değiştiririm diye düşünüyorum:1::1:ölümden başka her şeye çare var sonuçta demi:13::13:

Back
X