Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halı bende daha seçmedimde shaggy kullanışlı olurmu mutfakta acaba bilmiyorum ki:26:
Benim hayalimdeki mutfaktı mor ve beyaz, yapılması için sipariş vermiştik, sonradan dolapçı aradı mor renkten bu malzemede çok şikayet var, çizilmeden dolayı vs, o yüzden fabrika artık üretmiyormuş dedi..
600 tl farkla farklı bir malzemeden yine mor olmasını ister misiniz diye sordu, nişanlım yaptıralım mı diye sordu, ben de biraz oturup evi satacağımız için boşver ileride alacağımız evimize yaptırırız dedim ama içimde kaldı açıkçası
mor renk mutfak halım bile hazır şuan, ama kısmet işte.. bak yine geldi aklıma
Dert yanmaktan yorum yapmayı unutmuşumöncelikle eviniz hayırlı olsun, mor ile beyaz çoooook güzel olur (beyazı sedefli seçersen daha güzel görünür), sıkılacağını da düşünmem, umarım öyle yaptırırsın
![]()
Bence nasil istiyorsaniz oyle yaptirin. Modasi gecsin, siz mutfaginizi sevdikten sonra modanin ne onemi var. Icinizde kalir. Ben de hep bembeyaz mutfak istiyorum, toz pembe aksesuarlarla, annem cok kirlenir diyor, iki oglun var yaramaz diyor ama yaptiracagim onumuzdeki aylarda :))
shaggy halıyı mutfakta asla tavsiye etmiyorum.ömrünüzün yarısı halı tüyleri arasından ekmek kırıntısı temizlemekle geçer.![]()
çok güzel bir seçim olmuş.bence bundan vazgeçmeyin.bir de bence de beyaz kısım hafif simli olmalı ama simler gümüş rengi olursa süper olur.![]()
ahhh canım benimmmmmm sen çok dertliymişsim yaaaakız üzülme okadar nasip işte nasılsa o evi satacakmışsınız sonraki evine yaptırısın canım benim
çizildiğini banada söylediler,bizde bi sürü malzeme baktık ama hepsinde oluyor o sorun havlu bezle silinrse sorun olmuyormuş...benide caydırmaya çalışıyorlar modası geçer pişman olursun diye ama yaptırmassamda senin gibi içimde kalacak yaaa..dediğin sedefli malzemeyide gördüm ama nasıl olur bilmiyorum mutfağa:26:yatak odamı ondan yaptıryorum siyah beyazından
![]()
Arrrr bitince resim ekle mutlaka canım olur mu
Çok şirin duruyo kesinlikle isteginiz neyse onu yaptırın severek yaptırdıgınız biseyin zaten modası gecmez sizin icinnn tadını cıkarınsahsen bende pembe beyaz istiyorum
![]()
merhaba hayırlı olsun eviniz öncelikle güzell güzell yemekler yaparsınız umarım mutfağınızda:) Bu moru seviyorum çok güzel bir renk ama çok göz yormaz mı ben aynı şeyi kırmızı da düşünüyorum yani bir sürü aksesuar koyuyoruz zaten mutfağa,hepsinin birbiriyle uyumlu olması için çok uğraş vermek gerekiyor bence beyaz yaptırın hem temizliği kolay oluyor,moru da aksesuarlarda katın daha güzel olacağına eminim .Ayrıca mor ile yeşil çok yakışıyor birbirine illa mor yaptıracağım diyorsanız yeşili de aralarda patlatmanızı öneririm..
modası geçmeyen ne var ki
bence harıka
düşünmeden yaptırırdımboşver modayı :)
demi yaa..bende artık sizlerinde desteğiyle kesin karar verdim yaptım olacakkk![]()
hepinize merhaba ev aldık mutfak dolapları mor olsun istiyorum,daha doğrusu üstü beyaz altı mor..ama modası geçer diye kararsız kaldım bi fikir verin banaEki Görüntüle 690023