Çocuk kızdan hoşlanmıs ama yalancıymış..kıza demiş beni seviyor musun,kız da demiş seviyorum ama sende yalanı seviyorsun..
Çocuk demiş ben seni daha çok seviyorum..
Kız etkilenmiş birlikte sonsuza dek bayılarak ölmüşler..
Hayir yuzukle alakasi yok..sanirim kararın yüzüğün sahte olup olmamasına endeksli ?
Kız Demiş ne kadar da imitasyoncu bi erkek :)Çocuk kızdan hoşlanmıs ama yalancıymış..kıza demiş beni seviyor musun,kız da demiş seviyorum ama sende yalanı seviyorsun..
Çocuk demiş ben seni daha çok seviyorum..
Kız etkilenmiş birlikte sonsuza dek bayılarak ölmüşler..
Bir tane kiz arkadasi vardi... Onla konusmuyorum dedi fakat konusuyordu bu yalanini yakalamistim ama affettim yalanlamisyi ama sonradan kabul etmisti simdide onun kiz kardediyle konusmalarini gordum oda nasilsin falan diye.. Sorduğumda kucucuk kiz bilmediğin seyler var dediYüzük o kadar önemli değil de önemli olan diğer yalanları nelerdi, örnek verebilir misiniz?
Ya hahahaa yapmayin böyleKız Demiş ne kadar da imitasyoncu bi erkek :)
Bir tane kiz arkadasi vardi... Onla konusmuyorum dedi fakat konusuyordu bu yalanini yakalamistim ama affettim yalanlamisyi ama sonradan kabul etmisti simdide onun kiz kardediyle konusmalarini gordum oda nasilsin falan diye.. Sorduğumda kucucuk kiz bilmediğin seyler var dedi
Her ne kadar istesemde olmayacak... :'(Yüzüğün gerçek olup olmadığını kuyumcudan öğrenebilirsiniz bu da dertmi.Neyse konunuza gelecek olursak, insanlar değişmez.Yalanlarına devam edicek.Barışıcaksanızda bunu bile bile barışın.Sonra vay bana yine neden yalan söyledin diye kızmayın üzülmeyin.Kendi düşen ağlamaz misali....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?