Hayrlisi allahtan Rabbm iyi insanlarla karsilastrsn bu saatten sonra ne diym artık...Yaşanılan herşey bir tecrübe kazandırır. Hayatınız uçup gitmedi. Evet zor bir dönem ama gececek ve belki çok daha mutlu olacaksiniz.
Bir tanıdığım eşinin annesi sayesinde eşiyle tanışmış. Annesi oğlum iki üni mezunu işi çok iyi falan filan diye atmış. Neyse bu yalan üstüne evlenilmis. Adam lise terk birinin soforu çıkmış. Çok zor bir dönem yaşamışlar ayrılmamış arkadaş ama hiç birşey de yolunda değil. Siz ins.yoluna koyarsiniz çünkü sizin durumda caniniz tehlike de.sukredip gelecek planları yapın derim
Zaten hep kizi veya ailesini/arkadaşlarını suclarlar..Çok sağolun 2 günden beri ailemle beraberim annen yuvamizi dağıttı deyip duruyo hala kendi hatalarını gormuyo
Aynen oleZaten hep kizi veya ailesini/arkadaşlarını suclarlar..
Kendini asla suclu hissetme.. Suclu hissedersen geri adim atarsin, tepene binerler bu tipler.. Yuz de verme taviz de.. Hem yalanci hem utanmaz hem de suç bastiricilar.. Bas edemezsin..Aynen ole
Evet çok haklisin bi yola cktm sonunu getrcem insalh gidersem yine aynı seyleri yasycam bliyorum cunkiKendini asla suclu hissetme.. Suclu hissedersen geri adim atarsin, tepene binerler bu tipler.. Yuz de verme taviz de.. Hem yalanci hem utanmaz hem de suç bastiricilar.. Bas edemezsin..
Gidersen daha kötü olur Allah korusun.. Lutfen kararli olEvet çok haklisin bi yola cktm sonunu getrcem insalh gidersem yine aynı seyleri yasycam bliyorum cunkiçok teşekkürler yorumlarnz icinn❤
cnm yolun açık olsun .ALLAH yar ve yardımcın olsun. lütfen tetikte ol. sakın ayrı evdeyim diye rahatlama. seni takip edebilir. aslında evinizi de değiştirin bence.Evet çok haklisin bi yola cktm sonunu getrcem insalh gidersem yine aynı seyleri yasycam bliyorum cunkiçok teşekkürler yorumlarnz icinn❤
Özelden yazdimBoşanırsan büyük hata yaparsın, isteyerek yapmıyor bunu stabil olduğunda normale dönecek bipolar korkulacak bir hastalık değil.
Niçin hata olsun? Hasta olduğunu saklamış konu sahibinden hastalık tabiki allahtan ama bunu kabul etmezdi belki de bilseydi. Siz bence olaya duygusal yaklaşıyosunuz kafasını karıştırmayın kimsenin.Boşanırsan büyük hata yaparsın, isteyerek yapmıyor bunu stabil olduğunda normale dönecek bipolar korkulacak bir hastalık değil.
Hâlâ inkar ediyolar zaten yannda olmami isteseydi saklamazdi bunu bendenNiçin hata olsun? Hasta olduğunu saklamış konu sahibinden hastalık tabiki allahtan ama bunu kabul etmezdi belki de bilseydi. Siz bence olaya duygusal yaklaşıyosunuz kafasını karıştırmayın kimsenin.
Eğer yandaş bir hastalığı yoksa ki bipolar bu kadar saldırgan değildir, eğer saldırgansa da 10 15 dkya geçer yazanın eşinde daha farklı hastalıklar olduğunu düşünüyorum. İlk önce teşhisin doğru konulması lazım. Bipolar okb bunlar kontrol altına alınabilecek hastalıklar. Ama tabi yandaş hastalıklar varsa onu zamanla karar verir. Ama acele etmesin geçici bir süre ailesinde kalsın korkuyorsa dışarda toplu bir alanda konuşsun gerekirse eşi hastanede yatsın kimse boşanmak için evlenmiyor bir kalemde silmek kolay değil bu devirdr boşanmak kolay değil.Niçin hata olsun? Hasta olduğunu saklamış konu sahibinden hastalık tabiki allahtan ama bunu kabul etmezdi belki de bilseydi. Siz bence olaya duygusal yaklaşıyosunuz kafasını karıştırmayın kimsenin.
Eğer yandaş bir hastalığı yoksa ki bipolar bu kadar saldırgan değildir, eğer saldırgansa da 10 15 dkya geçer yazanın eşinde daha farklı hastalıklar olduğunu düşünüyorum. İlk önce teşhisin doğru konulması lazım. Bipolar okb bunlar kontrol altına alınabilecek hastalıklar. Ama tabi yandaş hastalıklar varsa onu zamanla karar verir. Ama acele etmesin geçici bir süre ailesinde kalsın korkuyorsa dışarda toplu bir alanda konuşsun gerekirse eşi hastanede yatsın kimse boşanmak için evlenmiyor bir kalemde silmek kolay değil bu devirdr boşanmak kolay değil.Niçin hata olsun? Hasta olduğunu saklamış konu sahibinden hastalık tabiki allahtan ama bunu kabul etmezdi belki de bilseydi. Siz bence olaya duygusal yaklaşıyosunuz kafasını karıştırmayın kimsenin.
Ya seni de dogramaya kalkarsa????! eşin hasta .bunu senden saklamislar... derhal ailene anlat destek al ..asla hamile kalma ve bosan...onunla ömür gecmezOle yapcam bir gün sinir krizi gecirdi mutvaktan bıçak alip kendimi dograrim diyo nem susuyorum artık hiç bisey soleyemiyorum
Nerden biliyorsunuz yaşadınız mı ben bipolarım ve birsürü bipolar tanıdım.Bipolar çok ciddi bir psikolojik hastalik. 1 günu 1 gününe uymazı geç, hastanın saati saatine uymaz. Kardeş hastaliklar da zincirleme olarak bipolara eşlik ediyorsa durum tehlikeli.Senden saklanmaması gereken birseydi bu. Yapman gerekeni biliyorsun.
Evet tanidiklarim var. Siz de etkileri daha mı farkli bilemiyorum.Bazilari daha ağır bazilari hafif olabilir tabi ki. Ruh halleri sürekli degisiyor.Konudaki kişi saldirganlik boyutunda oldugu icin buna ek hastaliklari olabilecegini düşündüm .Acil şifalar size de.Nerden biliyorsunuz yaşadınız mı ben bipolarım ve birsürü bipolar tanıdım.
Ortada bi yalan var ve halen kabullenen de yok ortada. Yalan üzerine de yuva kurulmaz yol yakınken dönmek en makulu. Yarın öbür gün çocuk olsa siz mi alacaksınız sorumluluğunu? Olayı kişisel alıyosunuz bence burada bipolar herkesi kötülemiyoruz.Eğer yandaş bir hastalığı yoksa ki bipolar bu kadar saldırgan değildir, eğer saldırgansa da 10 15 dkya geçer yazanın eşinde daha farklı hastalıklar olduğunu düşünüyorum. İlk önce teşhisin doğru konulması lazım. Bipolar okb bunlar kontrol altına alınabilecek hastalıklar. Ama tabi yandaş hastalıklar varsa onu zamanla karar verir. Ama acele etmesin geçici bir süre ailesinde kalsın korkuyorsa dışarda toplu bir alanda konuşsun gerekirse eşi hastanede yatsın kimse boşanmak için evlenmiyor bir kalemde silmek kolay değil bu devirdr boşanmak kolay değil.