Arkadaşlar lütfenn bana yardim edinnn belki aramizda bunları yasayan birileri vardir:(

Kader_11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
111
36
Arkadaşlar evleneli 5 ay olcak ama okadar zor şeyler yasiyorumki esimin tuaf hareketleri ilk baştan anlatiyim öncelikle nisanlilk donemmz guzeldi bana karşı cok iyydi neyse evlendik ettik evllgmzin 1 hafta sonrasi resmen başka bi adam geldi surekli kufur eden eşi degilde hizmetcisi gibi davranan ve surekli sınır krizleri geciriyo evdeki herşeyi yikip kiriyo bir gün iyiyse bir gün kötü bana zarar vermeye basladi yuzume samar atmalar sinirlennce ne yaptgini bilmiyo bende annesiyle konustum bana bole bole davraniyo diye ama kadin surekli uzerini kapatiyo herseyin acaba niye olee yapti elnden gelse beni suclycak ve ilaç iciyo hergün bunu ne diye içtiğini sordugumda uyumak için ddi ama ben arastirdim epilepsi ve bipolar hastalarınn kullndgi yaziyodu daha sonra kardesinin konuşmalarını duydum bipolar hastasiymis hastanede tedavi görmüş ve hala devam ediyomus basimdan assa kaynar sular indi benden gizlediklerinemi yanayim bu yaşadığım seylere bi anlam verememkmive hala benden gizliyolar bazı şeyler kafamda yeni oturdu surekli beraber oturmaya zorluyolar haftann 3 günü onlarda kalıyoruz bktm artık kendimi zavallı gibi hissediyorum resmen kandirildimmçok zor şeyler yasiyorum arkadaşlar ailesi hiç pesmzi birakmiyo bosanmayi bile düşünüyorum o derece

Son düzenleme:
Böyle bir şeyi söylemedikleri için boşanın zaten direkt. Ailenize bahsedin ve çıkın gidin aynı evde hayatınız tehlikede belkide farkında mısınız?
Ole yapcam bir gün sinir krizi gecirdi mutvaktan bıçak alip kendimi dograrim diyo nem susuyorum artık hiç bisey soleyemiyorum

Onlar etsin ya da etmesin siz bu adamla aynı evde caninizi riske atamazsınız. Kendinize dikkat edin yalnız kalmayın. Umarım kolay bir süreç olur, Allah yardımcınız olsun
Çok sağolun 2 günden beri ailemle beraberim annen yuvamizi dağıttı deyip duruyo hala kendi hatalarını gormuyo

Çok sağolun 2 günden beri ailemle beraberim annen yuvamizi dağıttı deyip duruyo hala kendi hatalarını gormuyo
annen cahil aşşağılamak için söylemiyorum çoğumuzun annesi babası cahil annene kulak asma adam hasta o evde can güvenliğin yok geri dönme sen elin hasta herifinden dayağını yemek için dünyaya gelmedin gerekirse paşa paşa annenden babandan dayak ye dönme

Bipolar bozukluk; tedavisi çok zor olan, sürekli tekrarlayan ve zaman gerektiren bir rahatsızlık.. Kesinlikle söylemeleri gerekiyordu. Ne değişik insanlar ya. Bir de kabul etmiyorlar ya en çokta buna kızıyorum.
Neyse ki erkenden farketmişsiniz, çoluk çocuk olmadan.

Senin bi ailen vardır elbet demi. Büyüklerin seni bu yaşa getirenler. Kocan olacak düzenbaz ve ailesi seni yalnız tek sahipsiz mi buldular! Herşeyi aile büyüklerine anlat şunlara bi gününü göstersinler. Gerekirse boşa bu adamı defet ailesini. Hale bak ya, çok sinirlendim.

O adam seni gerçekten sevseydi hastalığını söylerdi. Ama saklıyo hepsi. Seni resmen kurban seçmişler. Kaç kurtul boşan. Hala o evde ne diye duruyosunki

Çok uzun zaman önce benzer şeyler yaşayan bir üye vardı.
Onun eşi epilepsiydi diye hatırlıyorum.
Araç kullanırken aniden atak geçirmiş, kadıncağız şok olmuş.
Öyle öğrenmişti eşinin hastalığını.

Görücü usulü mü evlendiniz?
Annesinin haberi vardır muhakkak.
Üstünü örtme çabaları bu yüzden.
Nasıl böyle bir vebale girmişler
Nasıl senden gizlemişler
Çok üzüldüm.

Allah yardımcın olsun.

adam şizofren hastası gelinden herkes gizlemiş onu bile gördü bu gözler. evlilik hastalıkta sağlıkta birlikte olmaktır ama bu şekilde değil

Ah canım ya ne vicdansız insanlar var Aman hemen git o evden, bıçak mıçak ben bile korktum burda. Böyle bir hastalik saklamak boşanma sebebi diye biliyorum. Zaten şiddet var darp raporu al. Evliligi bitir diye kimseye diyemem ama bu çok farklı. Hele kandırılman ayrı rezillik. Yaşadıkların için manevi tazminat davası da açabilirsin. Ama bebek filan olursa dikkatli ol lütfen. Bebeciğe de genetik olarak aktarılabilir çok tehlikeli Of çok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun

Tek çaren boşanmak alalen seni kandırmışlar böyle bir hastalık gizlenir mi? Senin can güvenliğinin garantisini kim verecek? Kandırıldığını ve şiddet gördüğünü söyleyip darp raporun yok sanırım dava aç nafaka bağlansın sende o arada çalışmıyorsan işe gir ailen kabul etmiyorsa minik bir ev tut ayaklarının üstünde dur ama bu adamın yanında durma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…