Arkadaşlar lütfenn bana yardim edinnn belki aramizda bunları yasayan birileri vardir:(

Şuan ailemin yanndayim dayanamadgm için artık yoksa bana bisey olcakti :KK43: bu satten sonra iş mahkemede bitcek
cnm öyle de bence en azından bir uzmandan yardım al. demedi deme. boşanırken sana ve ailene saldırmasın. evi basmasın. haberleri dinlemiyor musun hiç?

Çok üzüldüm halinize ama yanına bırakmayın mutlaka maddi manevi tazminat talebinde bulunun ayrıca altınları da isteyin
Bunun adı düpedüz dolandırıcılık hiç acımayın şükür ailenizde yanınızda
Bundan sonrası inşallah güzel olsun sizin için

Ya bunlar nasıl insanlar nasıl anne babalar! onların da kızı vardır belki göz göre göre birinin evladına nasıl sebep olmayı göze alıyorlar şerefsizler. Sana bişe olsaydı kime neyin hesabını vereceklerdi? Allah bilir dindardırlar da! Pislikler.

Ya bunlar nasıl insanlar nasıl anne babalar! onların da kızı vardır belki göz göre göre birinin evladına nasıl sebep olmayı göze alıyorlar şerefsizler. Sana bişe olsaydı kime neyin hesabını vereceklerdi? Allah bilir dindardırlar da! Pislikler.
Var kizlarida var altinlarda onlarda anneleri vermiyo nereye saklardılarsa bilmiyorum.kesin aldı evi terk etti diyecekler vermicekler onlarda gitti

Onlara göre normal geliyo ogullarinin davranışlari alişmislar resmen ben kendimi zor attim ailemin yanina

Çok üzüldüm halinize ama yanına bırakmayın mutlaka maddi manevi tazminat talebinde bulunun ayrıca altınları da isteyin
Bunun adı düpedüz dolandırıcılık hiç acımayın şükür ailenizde yanınızda
Bundan sonrası inşallah güzel olsun sizin için
Accaz talepte etcemm ne hakkım varsa allahh sorsunn

annen cahil aşşağılamak için söylemiyorum çoğumuzun annesi babası cahil annene kulak asma adam hasta o evde can güvenliğin yok geri dönme sen elin hasta herifinden dayağını yemek için dünyaya gelmedin gerekirse paşa paşa annenden babandan dayak ye dönme
Dommicem artik davamizi accaz allahn izniyle

Sizin adınıza önce üzüldüm sonrada sevindim aileniz size destek oldugu icin.. yalniz degilsin canım bende aynı seyleri yaşadım adam hem kendine hem bana zarar veriyodu. Davan tez zamanda senin lehine sonuclanacak bu kotu gunleri hatirlamayacaksin bile Allahin izniyle canim

Ailesi sizi muhtemelen eşinin kendine veya size zarar vermesini engellemek için yalnız bırakmıyor.gözlerinin önünde olsun istiyorlar durumunu bildikleri için.
Ama bu durumu senden saklamaları çok adice.
Ya sana zarar verse kriz anında ,hesabını kim vercek.
Lütfen uzaklaş.

Çok uzuldum durumunuza. Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda da atlatirsiniz boşanma işlerini de.
Evlenmeden önce herşey söylenmeli bence de. Çocuk oyuncağı değil sonuçta.
Benim eşim de astım hastası. Şükür öyle büyük bir rahatsızlık değil. Onu da çok etkilemiyor. Ama bunu bile evlenmeden söyledi bana. Hatta onun söyleyip söylemedigini bilmeyen gorumcelerim bile evlendikten sonra lafı açıldığında sen biliyordun değil mi dediler. Yani söylenmesi gerektiğini ifade ettiler.
İnsanlar dürüst olsa belki sorunlar daha rahat asılır.
Siz de kimseye beddua etmeyin. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz.
Çok geçmiş olsun tekrar.

Ailesi sizi muhtemelen eşinin kendine veya size zarar vermesini engellemek için yalnız bırakmıyor.gözlerinin önünde olsun istiyorlar durumunu bildikleri için.
Ama bu durumu senden saklamaları çok adice.
Ya sana zarar verse kriz anında ,hesabını kim vercek.
Lütfen uzaklaş.
Zaten birlikte oturma planlari yapiyolarms yok çok masraf oluyomuş ,işte zaten düzgün esya bile almadilar..evimde ne bi yemek masasi ne bi düzgün eşya sonra alırız diye gecistirdiler hep Bnde inandm:KK43: kendi evlerinde de oldu ama ailesi surekli kapatiyo konuyu özellıkle annesi beni çok etkiliyodu sürekli biseyler bahane edip konuyu dagitiyodu resmen hipnoza ugrams gibiydm:KK43: Şuan ailemn yanndaym çok sukur

Çok uzuldum durumunuza. Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda da atlatirsiniz boşanma işlerini de.
Evlenmeden önce herşey söylenmeli bence de. Çocuk oyuncağı değil sonuçta.
Benim eşim de astım hastası. Şükür öyle büyük bir rahatsızlık değil. Onu da çok etkilemiyor. Ama bunu bile evlenmeden söyledi bana. Hatta onun söyleyip söylemedigini bilmeyen gorumcelerim bile evlendikten sonra lafı açıldığında sen biliyordun değil mi dediler. Yani söylenmesi gerektiğini ifade ettiler.
İnsanlar dürüst olsa belki sorunlar daha rahat asılır.
Siz de kimseye beddua etmeyin. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz.
Çok geçmiş olsun tekrar.
Tabi çok doğru en ufak biseyi bile eşiniz Sizle paylasms ne kadar güzel bişey:KK43:Şimdi daha mi iyi oldu hayatım uçtu gitti onlar saklamayi tercih ettiler malasef

Zaten birlikte oturma planlari yapiyolarms yok çok masraf oluyomuş ,işte zaten düzgün esya bile almadilar..evimde ne bi yemek masasi ne bi düzgün eşya sonra alırız diye gecistirdiler hep Bnde inandm:KK43: kendi evlerinde de oldu ama ailesi surekli kapatiyo konuyu özellıkle annesi beni çok etkiliyodu sürekli biseyler bahane edip konuyu dagitiyodu resmen hipnoza ugrams gibiydm:KK43: Şuan ailemn yanndaym çok sukur
Valla ucuz kurtulmuşsun.
Ben olsam koruma falanda tutardım.
Sonuçta kafa gidik adamın , sana bişey yapmaya kalkmasın.tedbirli ol.boşan ve yoluna bak.

Sizin adınıza önce üzüldüm sonrada sevindim aileniz size destek oldugu icin.. yalniz degilsin canım bende aynı seyleri yaşadım adam hem kendine hem bana zarar veriyodu. Davan tez zamanda senin lehine sonuclanacak bu kotu gunleri hatirlamayacaksin bile Allahin izniyle canim
Insallhh tek dilegimm oo rabbime hergün dua ediyorum mahkeme gününde yalanları ortaya cksn diye

Tabi çok doğru en ufak biseyi bile eşiniz Sizle paylasms ne kadar güzel bişey:KK43:Şimdi daha mi iyi oldu hayatım uçtu gitti onlar saklamayi tercih ettiler malasef

Yaşanılan herşey bir tecrübe kazandırır. Hayatınız uçup gitmedi. Evet zor bir dönem ama gececek ve belki çok daha mutlu olacaksiniz.
Bir tanıdığım eşinin annesi sayesinde eşiyle tanışmış. Annesi oğlum iki üni mezunu işi çok iyi falan filan diye atmış. Neyse bu yalan üstüne evlenilmis. Adam lise terk birinin soforu çıkmış. Çok zor bir dönem yaşamışlar ayrılmamış arkadaş ama hiç birşey de yolunda değil. Siz ins.yoluna koyarsiniz çünkü sizin durumda caniniz tehlike de.sukredip gelecek planları yapın derim

X