- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
Ne güzel keske bende atabilseydimmBi tanıdığım bu durumu nişanlıyken farketti. İlan attı kurtuldu. Evlenince, hele ki çocuk olunca daha da kötü olur. Kucağımda çocukla mı döneyim yani diye kimsenin az sabret lafına kanmadı ve nişan attı. Sevdiğiyle evlendi. Çocuğu oldu. Çok şükür mutlu
Dönmicem zaten hiç orali olmuyo aileside onlarin umrunda değil ne yasadiğım geri gitcegimi düşündüler boşanmayi göze alamaz sandilar ama icimdede bitti hersey..Nasıl saklanır böyle bişey..
Allah kolaylık versin çok zor ..
Asla dönme .
Kendisi tamamliyo benden gizli zaten bana ihtiyaci yokBoşanmayacaksan tedavisini tamamlattır..
ya kusura bakmayın ama ne demek 10-15 dk ya geçer ya o arada birşey yaparsa kızcağıza. Üstelik baştan yalanlarla başlayan bir evlilik ve eşi de aileside kabul etmiyor. Benimde evlatlarım var siz bile bile evladınızı o evde bırakır mısınız?Eğer yandaş bir hastalığı yoksa ki bipolar bu kadar saldırgan değildir, eğer saldırgansa da 10 15 dkya geçer yazanın eşinde daha farklı hastalıklar olduğunu düşünüyorum. İlk önce teşhisin doğru konulması lazım. Bipolar okb bunlar kontrol altına alınabilecek hastalıklar. Ama tabi yandaş hastalıklar varsa onu zamanla karar verir. Ama acele etmesin geçici bir süre ailesinde kalsın korkuyorsa dışarda toplu bir alanda konuşsun gerekirse eşi hastanede yatsın kimse boşanmak için evlenmiyor bir kalemde silmek kolay değil bu devirdr boşanmak kolay değil.
Bakın siz hep kendi ailenizden örnekler veriyorsunuz sizi suçlamıyorum kesinlikle. Ancak benim eniştemde şizofrendi ve biz öldükten sonra öğrendik ablama söylemiş ve ablamda bize söyleyememiş her gece kızını alıp kapısını kilitleyip öyle yatıyormuş korkudan ki eniştemin öldüğü gece kapılarını çok zorlamış sizi de kendimi de öldüreceğim diye. Ben birebir yaşadığım için bu hastalıkların hafife alınmayacağını düşünüyorum tabiki herkes aynı olacak değil ama eğer konu sahibinin başına birşey gelirse de o vebal bambaşka.Benim abim şizofreniydi sanrılar görüyordu, gerçek olmayan şeyleri gerçek sanıyordu. Ama doğru ilacı buldu doktorlar vee şimdi 3 yıldır memur hiçbir şikayeti yok ve normal insanlardan da iyi. Eskiden onu kabul etmeyen insanlar şimdi etrafında pervane psikiyatriste bile gitmeye gerek görmüyor doktor sık gelmene gerek yok diyor. İnsanın ne olacağı belli olmaz. Eşi şimdi hasta olmayıp bundan 5 yıl sonra olabilirdi. O zamanda mı bırakacaktı. Bu yalanı söyledi evet hata yaptı ama yalan söylemesi gerektiğini hissetti ya da ailesi tarafından zorlandı seni böyle kimse kabul etmez dendi. Benim ablamda bipolar ve annem babam yüzünden eşine söyleyemedi ama şimdi 12 yıldır evli 2 çocuğu var ve çok mutlu. Bende bipolarım ve çok ilerleme kaydettim. Ama tabi ben evleneceğim kişiye söylerim ailem söyleme der ama ben erkek arkadaşıma söyledm ve çok destek oluyor inşallah böyle devam eder bu hastalıklarda en önemli şey sabır.
Ben aynı evde tek kalsın demedin zaten. İyileşene kadar ailesinde kalsın. İyileşmezse boşanır. Benim uzaktan akrabamda buna benzer bir olay yaşadı 1 aya boşandı. Şimdi evden dışarı zor adımını atıyor bağnaz bir çevredeyse buna katlanacak. Ama özgür bir ortamdaysa daha kolay olur.ya kusura bakmayın ama ne demek 10-15 dk ya geçer ya o arada birşey yaparsa kızcağıza. Üstelik baştan yalanlarla başlayan bir evlilik ve eşi de aileside kabul etmiyor. Benimde evlatlarım var siz bile bile evladınızı o evde bırakır mısınız?
İyileşme için karşı tarafın adım atması lazım ama durumu kabullenmeyip bir de suçluyorlarmış.Ben aynı evde tek kalsın demedin zaten. İyileşene kadar ailesinde kalsın. İyileşmezse boşanır. Benim uzaktan akrabamda buna benzer bir olay yaşadı 1 aya boşandı. Şimdi evden dışarı zor adımını atıyor bağnaz bir çevredeyse buna katlanacak. Ama özgür bir ortamdaysa daha kolay olur.
Malesef öle oldu tanidik sandik yanilmisizTanimadan cok hizli evlilik karari aldiginiz sanirim. Yanlissam düzeltin lütfen. Bir insani evlenmeden önce tabiki 100% taniyamazsiniz ama en azindan huyunu suyunu bilip evlenmek gerekiyor gercekten. Umarim siz de dogru karar verip kendinize bir yol cizersiniz. bol sans!
Bnde çocuk yok çok şükür ailemn yanndayim suanda yapamiyorum daha fazla 5 ayda çöktüm yaslandimçok yeni herşey
hemen uzaklaşın
bir tanıdığımızın da başına geldi sevgililik ve nişanlılıkta birşey söyelemediler
meğer raporu varmış
ilaç kullanmazsa deli gibi davranırmış
raporun içeriğini bilmiyorum kişiyle hiç yüzyüze gelmedim ama kız nişanlılıkta melek gibi sonra ilaç saatleri falan bile sarksa karışsa sıkıntı sonradan öğreniyorlar ki meğer raporu varmış delirebilir diye
boşandılar
çocukta ortada kaldı
siz çok yenisiniz çocuk falanda yok
çocuk yüzünden hala elini diğer aileden çekmedi, çocuğa iyi baksın yeter ki diye (çocuk annede kaldı) mahkeme vermediği halde toplu para verdiler mahkeme haricimde de ödeme yapıyorlar ama uzaktan bile kadın aileyi karıştırıyor çocuğu kullanarak
siz siz olun uzak durun, ben kadının raporunun hastalığını falan bilmiyorum ama ilaçlarını düzenli kullanmazsa saldırgan, sürekli karşı tarafı suçlayan bağırıp çağıran şeyleri varmış
Eğer hastanede yatmissa çıkar herhalde tedavi görmüş diyodu hani me için gördüğü fln mahkeme yani bu adamlar nasıl saklayabiliyolar anlamış değilim haka onlar ediyolarmis!yanii mahkemelik olmussun hala inkar ediyolar diyo bence bu adamlar hastane kayitlarini fln da sildirmis olabilirlermi? AnladmmmBu evlenmeden önce istenen sağlık raporları ne ise yariyo acaba adam bipolar hastası ise mutlaka raporları vardır hadi ailesi ve kendisi kötü niyetleri ile söylememisler evlenme evrakları hazırlsnırken niye uyarilmadıniz merak ettim
Yok canım okadarda değil hastanedeki kayıtlarını sildiremez bundan 15 20 yıl once olsa belki ama simdi direk sisteme giriyor bütün kayıtlarEğer hastanede yatmissa çıkar herhalde tedavi görmüş diyodu hani me için gördüğü fln mahkeme yani bu adamlar nasıl saklayabiliyolar anlamış değilim haka onlar ediyolarmis!yanii mahkemelik olmussun hala inkar ediyolar diyo bence bu adamlar hastane kayitlarini fln da sildirmis olabilirlermi? Anladmmm
Hayir hiçle bisey olmadi sağlık raporlarini aile hekimnden aldik sağlk ocagndan inanın o telaşta hiç onu düşünmüyo insanBu evlenmeden önce istenen sağlık raporları ne ise yariyo acaba adam bipolar hastası ise mutlaka raporları vardır hadi ailesi ve kendisi kötü niyetleri ile söylememisler evlenme evrakları hazırlsnırken niye uyarilmadıniz merak ettim
Adamlarin eli kolu çok uzun bide maddi olarakta çok çok iyiler ama o kadarını yapabileceklerini zannetmiyorum bilemiyorummYok canım okadarda değil hastanedeki kayıtlarını sildiremez bundan 15 20 yıl once olsa belki ama simdi direk sisteme giriyor bütün kayıtlar
Okadarini yapabilirlermi bilmiyorum hastane o riske girmez diye dusunuyorum ama bile bile inkar etmeleri çok garibime gidiyo anlamiyorumm birtürlüEğer hastanede yatmissa çıkar herhalde tedavi görmüş diyodu hani me için gördüğü fln mahkeme yani bu adamlar nasıl saklayabiliyolar anlamış değilim haka onlar ediyolarmis!yanii mahkemelik olmussun hala inkar ediyolar diyo bence bu adamlar hastane kayitlarini fln da sildirmis olabilirlermi? Anladmmm