Arkadaşlar lütfenn bana yardim edinnn belki aramizda bunları yasayan birileri vardir:(

Şuan ailemn yanndaym dava accaz bosancam maddi manavi tazminat altinlarimi hepsini talep etcem inanın hiç bisey istemicektim ama sırf beni kandirdiklari için bedelini ödemelerini istiyorum

Ailem arkamda çok şükür avukatla görüştük iskemlere başlıyoruz

Çocuğum fln yok hala inkar ediyorlar b8de hacca gitmiş namaznda olan insanlar dusunebiliyomusinuz
adam şizofren hastası gelinden herkes gizlemiş onu bile gördü bu gözler. evlilik hastalıkta sağlıkta birlikte olmaktır ama bu şekilde değil
Kandırılmak hele eşin zannettigin insanda senden gizliyosa bunu ..sirf 5 ay için evlendmm

Uzaklastirma da alin bence bicak falan diyosunuz annen yuvamizi dagitti diye annenize saldirmasin neler okuyoruz. Demek ki boyle insanlara yazik oluyor.
Alicaz ama ailesi onu hiç birakmiyo dahada gitmem oraya zaten o pislik annesinde hepsini allah bildiği gibi yapsin insalhh

Şuan ailemn yanndaym dava accaz bosancam maddi manavi tazminat altinlarimi hepsini talep etcem inanın hiç bisey istemicektim ama sırf beni kandirdiklari için bedelini ödemelerini istiyorum
Namussuzların burnundan fitil fitil getirin.

Canim hamile kalmamaya bak ve boşan yol yakınken. Sana şiddet uygulamaya bile başlamış baksana. Birde dava aç bunlara hastalığını gizleyip beni kandirdilar diye. Sonuçta hayatinizi birlestiriyorsunuz ve bilmeniz gerekir

Açıcaz avukatla görüştük yattigi hastahane kayitlarini talep etcez tedavi görmüş çünkü evliligmzin icindede gidiyomus bemden gizli kendimi çok kötü hissediyorumresmen kandırilmisim salak yerine konmuşum

Hayir canim kendini niye salak hissediyorsun o onlarin acizligi ve terbiyesizliği. Sen hakkini ara ve salagin kim olduğunu görsünler. Sende şükret gec olmadan kurtuldum diye.

Muhtemelen duygu durum düzenleyici kullanıyor. İçeriği lityum ya da valproik asit olabilir. Eğer Lityumsa bipolar olma olasılığı çok yüksek. O ilaçlar aynı zamanda epilepsi, erişkin dikkat eksikliği ve hiperaktive bozukluğunda, dürtü kontrol bozukluğunda, çeşitli depresyon döngülerinde vs kullanılıyor. Tam olarak ne gibi bir tanı almış bilmiyorum ama o ilaçlar kişinin öfke patlamalarını, ani iniş çıkışlarını, dürtüselliğini vs kontrol altına almak için kullanılıyor. Evlenmeden önce sizinle bunu paylaşmalıydı, yaptıkları şey hiç ahlaki değil.

Evet surekli sınır krizi geciriyodu evde ki herseyi kirip döküyodu halada inkar ediyolar umarim mahkemede hepsi ortaya çıkar..

Kuzenimin eşi Sedef hastası ve bunu evlenirken söylememiş hamile kaldığında öğrendiler ama çok sorun etmedi kuzenim ama sizin ki çok ciddi rahatsızlık işin içinde şiddet falan var en mantıklısı boşanmak ailende yanındaysa bu süreç senin için daha kolay olacaktır allah yardımcınız olsun en azından ne yapacağınızı biliyorsunuz

Maddi manevi tazminat davası açarak boşanın derim. Bu çok büyük bir vebal.

Hasta olduğu için değil de yalancı ve düzenbaz olduğu için boşanın derim.
Inanin bana dürüst olarak gelseydi benm bole bole durumum var ozamn hep onun yannda olurdum sevdim onu ama yalanla dolanla evlilik dedigmz şey malasef yürümuyo..evlilik güven ister sadakat ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…