Şuan ailemn yanndaym dava accaz bosancam maddi manavi tazminat altinlarimi hepsini talep etcem inanın hiç bisey istemicektim ama sırf beni kandirdiklari için bedelini ödemelerini istiyorumSenin bi ailen vardır elbet demi. Büyüklerin seni bu yaşa getirenler. Kocan olacak düzenbaz ve ailesi seni yalnız tek sahipsiz mi buldular! Herşeyi aile büyüklerine anlat şunlara bi gününü göstersinler. Gerekirse boşa bu adamı defet ailesini. Hale bak ya, çok sinirlendim.
Ailem arkamda çok şükür avukatla görüştük iskemlere başlıyoruzTek çaren boşanmak alalen seni kandırmışlar böyle bir hastalık gizlenir mi? Senin can güvenliğinin garantisini kim verecek? Kandırıldığını ve şiddet gördüğünü söyleyip darp raporun yok sanırım dava aç nafaka bağlansın sende o arada çalışmıyorsan işe gir ailen kabul etmiyorsa minik bir ev tut ayaklarının üstünde dur ama bu adamın yanında durma.
Çocuğum fln yok hala inkar ediyorlar b8de hacca gitmiş namaznda olan insanlar dusunebiliyomusinuzAh canım ya ne vicdansız insanlar varAman hemen git o evden, bıçak mıçak ben bile korktum burda. Böyle bir hastalik saklamak boşanma sebebi diye biliyorum. Zaten şiddet var darp raporu al. Evliligi bitir diye kimseye diyemem ama bu çok farklı. Hele kandırılman ayrı rezillik. Yaşadıkların için manevi tazminat davası da açabilirsin. Ama bebek filan olursa dikkatli ol lütfen. Bebeciğe de genetik olarak aktarılabilir çok tehlikeli Of çok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun
Kandırılmak hele eşin zannettigin insanda senden gizliyosa bunu ..sirf 5 ay için evlendmmadam şizofren hastası gelinden herkes gizlemiş onu bile gördü bu gözler. evlilik hastalıkta sağlıkta birlikte olmaktır ama bu şekilde değil
Çok uzun zaman önce benzer şeyler yaşayan bir üye vardı.
Onun eşi epilepsiydi diye hatırlıyorum.
Araç kullanırken aniden atak geçirmiş, kadıncağız şok olmuş.
Öyle öğrenmişti eşinin hastalığını.
Görücü usulü mü evlendiniz?
Annesinin haberi vardır muhakkak.
Üstünü örtme çabaları bu yüzden.
Nasıl böyle bir vebale girmişler
Nasıl senden gizlemişler
Çok üzüldüm.
Allah yardımcın
Görücü usulü sayılır ailesi zaten suclu olan hepsi beni ogullari için harcadı yazıklar olsun allaha havale ediyorum hepsini rabbim en guzelini bilir...
Alicaz ama ailesi onu hiç birakmiyo dahada gitmem oraya zaten o pislik annesinde hepsini allah bildiği gibi yapsin insalhhUzaklastirma da alin bence bicak falan diyosunuz annen yuvamizi dagitti diye annenize saldirmasin neler okuyoruz. Demek ki boyle insanlara yazik oluyor.
Namussuzların burnundan fitil fitil getirin.Şuan ailemn yanndaym dava accaz bosancam maddi manavi tazminat altinlarimi hepsini talep etcem inanın hiç bisey istemicektim ama sırf beni kandirdiklari için bedelini ödemelerini istiyorum
Namussuzların burnundan fitil fitil getirin.
Açıcaz avukatla görüştük yattigi hastahane kayitlarini talep etcez tedavi görmüş çünkü evliligmzin icindede gidiyomus bemden gizli kendimi çok kötü hissediyorumCanim hamile kalmamaya bak ve boşan yol yakınken. Sana şiddet uygulamaya bile başlamış baksana. Birde dava aç bunlara hastalığını gizleyip beni kandirdilar diye. Sonuçta hayatinizi birlestiriyorsunuz ve bilmeniz gerekir
Hayir canim kendini niye salak hissediyorsun o onlarin acizligi ve terbiyesizliği. Sen hakkini ara ve salagin kim olduğunu görsünler. Sende şükret gec olmadan kurtuldum diye.Açıcaz avukatla görüştük yattigi hastahane kayitlarini talep etcez tedavi görmüş çünkü evliligmzin icindede gidiyomus bemden gizli kendimi çok kötü hissediyorumresmen kandırilmisim salak yerine konmuşum
Evet surekli sınır krizi geciriyodu evde ki herseyi kirip döküyodu halada inkar ediyolar umarim mahkemede hepsi ortaya çıkar..Muhtemelen duygu durum düzenleyici kullanıyor. İçeriği lityum ya da valproik asit olabilir. Eğer Lityumsa bipolar olma olasılığı çok yüksek. O ilaçlar aynı zamanda epilepsi, erişkin dikkat eksikliği ve hiperaktive bozukluğunda, dürtü kontrol bozukluğunda, çeşitli depresyon döngülerinde vs kullanılıyor. Tam olarak ne gibi bir tanı almış bilmiyorum ama o ilaçlar kişinin öfke patlamalarını, ani iniş çıkışlarını, dürtüselliğini vs kontrol altına almak için kullanılıyor. Evlenmeden önce sizinle bunu paylaşmalıydı, yaptıkları şey hiç ahlaki değil.
Insalhhh allah büyüktürHayir canim kendini niye salak hissediyorsun o onlarin acizligi ve terbiyesizliği. Sen hakkini ara ve salagin kim olduğunu görsünler. Sende şükret gec olmadan kurtuldum diye.
Inanin bana dürüst olarak gelseydi benm bole bole durumum var ozamn hep onun yannda olurdum sevdim onu ama yalanla dolanla evlilik dedigmz şey malasef yürümuyo..evlilik güven ister sadakat isterHasta olduğu için değil de yalancı ve düzenbaz olduğu için boşanın derim.