• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var eşimin sperm sayısı çok düşükmüş ne yapmamız gerekiyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar, hepimize geçmiş olsun, bizde 3 yıllık evliyiz 2 yıldır korunmuyoruz eşimde sol tarafta 1-2 derecede varikosel çıktı sperm testi yaptırdı mail geldi şimdi doktora gidemedi daha, ümitlerimiz azalıyor ilk defa morfoloji görüyoruz resimi ekledim bakıp yorumlar yapabilirmisiniz?
Çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• sp.jpg
    sp.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba arkadaşlar, hepimize geçmiş olsun, bizde 3 yıllık evliyiz 2 yıldır korunmuyoruz eşimde sol tarafta 1-2 derecede varikosel çıktı sperm testi yaptırdı mail geldi şimdi doktora gidemedi daha, ümitlerimiz azalıyor ilk defa morfoloji görüyoruz resimi ekledim bakıp yorumlar yapabilirmisiniz?
Çok teşekkür ederim.
N’aptınız merak ettim. Sayı iyi ama hareketlilik yavaş bunun için bitkisel bi jel var ilişkiden 15 dk önce sürülen bi jel spermin hızlı ve direk yumurtalığa ulaşmasını sağlıyor.Ben aldım o jeli ama biz de sayı düşük olduğu için henüz kullanmadım sayı artsın öyle kullanıcam inş

Çok teşekkür ederim.
Tabi doktorlar daha iyi bilir ben kendi test sonucumuza göre yorumladım seninkini

Back