Neden olmadı sen doktora göründün mü peki bi de ne kadar süre oldu ilaç kullanalı kiİlaç yükseltti ama gebelik olmadı bizde
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var eşimin sperm sayısı çok düşükmüş ne yapmamız gerekiyor
- Konu Sahibi Ebsamkai
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Pozitiflikten yana sıkınt yok :) şimdi keçi boynuzu yediriyorum sabah aksam bi de for men diye bi takviye edici bişi aldım onu kllanyr sabah akşam bi de doktorun verdiği ilacı içiyorKeçi boynuzu
Keçi boynuzu pekmezi
Çörek otu yağı
Portakal suyu
İlişkiden yarım saat önce içilen Türk kahvesi.
Bunları tüketsin tabii hepsine birden boğma adamcağzı sizde kendinizi üşütmemeye dikkat edin. Yatarken bile sıcak su torbasını doldurun iki bacak arasına koyun çok yukarıya gelmesin sıcak sıcak uyuyun ve stres yapmayın hemen olur.
Ama hepsinden daha önemlisi pozitif ve sabırlı olmak.
Bende omdan çok korkuyorum ama umudum var hiç umutsuzluğa kapılmadımİnşallah gerek KALMAZ
Çok yorucu bir süreç
- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
Pozitiflikten yana sıkınt yok :) şimdi keçi boynuzu yediriyorum sabah aks
Süper Çayın kahvenin yanına koy keçi boynuzu beraber yiyin çok farkediyor.
Özellikle yumurtlama günlerinde günaşırı ilişkiye dikkat edin. Bu şekilde daha güçlü hücre elde etmiş olursunuz.
Birde hemen kalkma yıkanmaya biraz sırtüstü yat dinlen.
Gün aşırı dediğiniz nasıl oluyor onu bi türlü çözemedim bi günde daha fazla ilişki mi demek,kalkıyorum hemen ayağı vslla ona dikkat etmem lazım. Bir de şeyi duydunuz mu jel varmış ilişkiden 15 dk önce Rahime sürülüyormuş spermin daha hızlı şekilde ilerlemesi içinmiş doğal bitkisel bi jelmişSüper Çayın kahvenin yanına koy keçi boynuzu beraber yiyin çok farkediyor.
Özellikle yumurtlama günlerinde günaşırı ilişkiye dikkat edin. Bu şekilde daha güçlü hücre elde etmiş olursunuz.
Birde hemen kalkma yıkanmaya biraz sırtüstü yat dinlen.
Belki bizde de öyle olucak yükselticek ama gebelik olmucak. Orasını bilemiyorum işte siz tüp bebek denediniz miİlaç yükseltti ama gebelik olmadı bizde
- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
Gün aşırı dediğiniz nasıl oluyor onu bi türlü çözemedim bi günde daha fazla ilişki mi demek,kalkıyorum hemen ayağı vslla ona dikkat etmem lazım. Bir de şeyi duydunuz mu jel varmış ilişkiden 15 dk önce Rahime sürülüyormuş spermin daha hızlı şekilde ilerlemesi içinmiş doğal bitkisel bi jelmiş
Günaşırı iki günde bir demek yani bir gün dinlenip bir gün denemek.
O jelleri biliyorum ama bence gereksiz. Güzel beslenip kendinizi sıcak tutarsanız kolaylıkla olur.
Hım bizde o şekilde yapıyoruz normal de de :) bir gün arayla,teşekkür ederim bu arada öğrenmiş oldum :) bende gereksiz buluyorum ama bi çekilişe katıldım kazanırsam denemekten zarar gelmez denerim bi :)Günaşırı iki günde bir demek yani bir gün dinlenip bir gün denemek.
O jelleri biliyorum ama bence gereksiz. Güzel beslenip kendinizi sıcak tutarsanız kolaylıkla olur.
- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
Hım bizde o şekilde yapıyoruz normal de de :) bir gün arayla,teşekkür ederim bu arada öğrenmiş oldum :) bende gereksiz buluyorum ama bi çekilişe katıldım kazanırsam denemekten zarar gelmez denerim bi :)
Nasip bakalım
Evet :) siz ne kadardır istiyorsunuz bebekNasip bakalım
- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
Evet :) siz ne kadardır istiyorsunuz bebek
Bir süredir aklımda fakat baba adayına karar veremedim henüz
Yaa:) ben bu konular da bilginiz olunca evlisiniz sandım nasıl bi mantıksa bendeki de :) iyi düşünüp taşınıp öyle karar verin Herseyiyle düşünün tartın bence :) herşey sıkıntı valla evlenmek uyum sağlamak hamşle kalmaya çalışmak kalınca düşük tehlikesi yasamak :)Bir süredir aklımda fakat baba adayına karar veremedim henüz
- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
Yaa:) ben bu konular da bilginiz olunca evlisiniz sandım nasıl bi mantıksa bendeki de :) iyi düşünüp taşınıp öyle karar verin Herseyiyle düşünün tartın bence :) herşey sıkıntı valla evlenmek uyum sağlamak hamşle kalmaya çalışmak kalınca düşük tehlikesi yasamak :)
Düşünmekle olaydı ne güzel olurdu Rabbim güzel yazılar yazmış olsun iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Amin inşallah :)Düşünmekle olaydı ne güzel olurdu Rabbim güzel yazılar yazmış olsun iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Belki bizde de öyle olucak yükselticek ama gebelik olmucak. Orasını bilemiyorum işte siz tüp bebek denediniz mi
3 tüp bebek 3 düşük hepsi de
- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Neden olmadı sen doktora göründün mü peki bi de ne kadar süre oldu ilaç kullanalı ki
Eskiden kullandı ilacı
Şimdi tüp bebek yapıldı
Hepsi de düşükle sonuçlandı
- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Belki bizde de öyle olucak yükselticek ama gebelik olmucak. Orasını bilemiyorum işte siz tüp bebek denediniz mi
İnşallah gerek kalmaz
Çok yorucu bir süreçç
- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
Ya canım varikosal ameliyatı oldu eşim değerl düşmüş Promen k vermiş acaba proxeed plus mi alsam uzun zamandır aklımdaydı ama Promen k ilgili pek fazla bilgide alamadimProxeed plus, l- arginine, Pharmaton kullandık. Bizde de sperm sayısı düşüktü ve ileri hızlı hareketli sperm yoktu. Bu sayede oğlum oldu. Sperm kendini iki buçuk ayda yeniliyor. Ovulasyon döneminde sık ilişki olsun
HAdi ya. Rabbim yardımcınız olsun inşallahEskiden kullandı ilacı
Şimdi tüp bebek yapıldı
Hepsi de düşükle sonuçlandı