yeni fxeyes siparişi verdim,kendi sitesinden,çok ingilizce bilgisine sahip olmanoza gerek yok buşekilde alırsanız uygun fiyat olur almak isteyenler için,diğer türlü aracılarla 500-600tl daha fazla ücret ödüyorsunuz emin olabilirsiniz tecrübe ettim ve birçok kişide aynı şekilde cesaret edemediği için 600tl daha fazla ödeyerek aracı vasıtası ile sipariş veriyor,benim fikrim hiç gerek yok abartılacak bir detayda yok,fxeyes.com sitesine üye olup beğendiğiniz lensin pupili dia ve bc değerini yazıp altına rengi kaç ton koyultmak istediğinizi yazıp gönderiyorsunuz paypal aracılığı ile ödeme olduğu için zaten güvenli,bundan sonraki süreçte maille haberleşip istediğinizi sorup cevap alıyorsunuz,okadar ilgililer ki sizi memnun etmek için aşırı bir çaba sarfediyor zaten,ingilizce anlamam diyede endişe etmeyin google translate ile çeviri yapıp mailleşebilirsiniz,kısacası gözünüzde büyüttüğünüz şey aslında çok basit:) ben ikinci siparişimi verdim buşekilde,çokta güzel anlaştık mailleştik karşı tarafla,zaten çok profesyoneller,ilk önce bende aracı ile almayı düşündüm baktım 600tl fazladan param gidicek yani normalde 1000tl alıcak olduğum lensi 1600 gibi birşeye gelicek kendi siparişimi kendim verdim, iletişimdede hiç bir sorunla veya siparişimle ilgili hiçbir hata ile karşılaşmadım,buarada siparişten sonra 5 hafta değil 63- yada 72 günde yani 2 aya yakın bir zamanda geliyor lensler,içerisine fatura konulmamasını notunuzda rica ederseniz gümrükte sorun yaşamazdınız aksi takdirde gümrük cezası keserler mebla yüksek olduğu için,sipariş vermek isteyipte tereddüt eden varsa yardımcı olurum herzaman,nereye ne yazılacak bc dia pupil vs gibi sipariş sayfasında.