Arkadaşlar lütfen cevap yazın

tebrik ederim arkadaşım etrafımda var bikaç kişi bebeğini emziremiyeceğini biliyorum sütünün zehirleme ihtimalinden dolayı birde doğumundan kısa bi süre geçtiği için yeni bebişinin gelişimine çok dikkat etmen gerektiğini ve tabi kendine çünkü vücudun toparlanmak için yeterli zamanı bulamamış oluyo umarım sağlıklı bi bebeiş alırsın kucağına

merhaba canım benim oğlum 5 aylıktı ben ikinciye gebe olduğumu öğrendim sezeryanla doğum yaptığım için koşarak doktoruma gittim bana 2 sene bekle demiştiniz nolacak zararı olurmu dedim oda korkma hiçbirşey olmaz biz sık doğum yapmasınlar diye öyle diyoruz dedi ve sağlıklı bir kızım oldu ikiside beraber ikiz gibi büyüdüler bu sene okula başlıyacaklar kıskançlık nedir bilmediler şimdi çok rahatım merak etme en iyisi olmuş bunu sonra daha iyi anlıyacaksın.

canm kuzenm de 5aylıkken hamile kaldı2.ye şuan doğum yaptı 1 aylık bebeği öbürüde 1.5 yasında .hiç bişe olmadı.gayet sağlıklı oda sezaryandı.hiç korkma 2 si birlikte büyür.bide senin gibi olan 2 arkadasımın 2 sinnde ilki kız 2. ler erkek oldu inş seninde değişik olur ama önemli olan sağlıklı olmaları...

keşke bu siteye daha önce üye olsaydım diyorum.aynı problemi bende yaşadım çünkü.umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım!
ben de bebeğim 6 aylıkken hamile kaldım üstelik korunduğumuz halde.neyse heemen farkettim ve dr a koştum bana sorun olabilir de olmayabilirde dedi.ilk hamileliğim çok sorunlu geçmişti ve dikişlerimde sorunluydu hala acıyordu ve kıpkırmızıydı.neyse dr dan olabilecekleri sordum büyük ihtimalle bebek dikişlere tutunacak ve eğer dikişlerin (İÇ) tamamen iyileşmemişse düşük yada erken doğum riski yüksek dedi ve beni dahada korkuttu çevreminde etkisiyle aldırmak zorunda kaldım ama çok pişmanım sonuçta Allahın dediği olurdu.neyse son pişmanlık çare olmuyor.umarım hersey yolunda gider sevgiler

dediğin gibi yıldancım Allahın dediği oluyor.çevrendeki insanlarda seni etkileyince böyle yapmak zorunda kalmışsın.hakkımda hayırlısı buymuş de canım üzülme çünkü çevren ve doktorun öyle diyince korkmuşsun hakkınca.sağolsun burdaki aynı deneyimi yaşamış arkadaşlar bana biraz olsun korkumu atmamı sağladılar.çünkü deneyim herşeyden önemli.tabi her bünye farklı olur ama ben Allahın bizlere yardımcı olacağını biliyorum.çevreden duyduklarım işte benim yakınımda aynı böyleydi şimdi ikisini bir arada büyütüyor hamileliğinde de bi problem olmadı filan anlatınca ben biraz rahatlıyorum.Allah hepsinden razı olsun.a.s.

Bende bilgisini aktaran ve aktaracak arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.bu konuyu bende takip ediyorum çünkü aynı dertten muzdaribim.başka arkadaşlarda varsa buraya bekliyoruz

arkadaşlar konu arkalara gitmiş.başka bu konuda deneyim yaşamış arkadaşlar yokmu.yardımınızı bekliyorum.benim korkularıma yardımcı olun arkadaşlara.s.

gülesin sana arkadaşımdan duyduğum bişeyi aktarayım.hani yedizlere hamile bi bayan vardı erken doğumla kaybetmişti bebeklerini.sezeryanla alınmış bebekleri.üç ay sonrada hamile kalmış.yakın zamanda da bebeğini kucağına almış.o da başlarda tedirgin olmuş ama daha sık doktora gitmiş hamileliği boyunca.doktor kontrolü şart.hamile kalmadan ilk önce doktora danışın.gerisini Allaha havale edin. Allah acısıyla bırakmamış ne mutlu.daha öncekilere tedaviyle hamile kalmış üç ay sonra olan doğal yoldan.Allahım ne büyüksün.

hiç birşey olmazz canım benim kardeşimle durumum aynı 14 ay var aramızda. ben büyüğüm senin gibi annm ben 5 aylıkken kardelşime hamle kalmış. ne onda ne bende sorun var turp gibiyiz boyumuz posumuz yerinde annemde iyi. sen şimdi yemene dikkat etcen okadar korkma yani birlikte büyürler ikiz gibi:))

çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım benim.içimi rahatlatıyorsunuz bunları duymak çok güzel.şimdilik herşey yolunda gidiyor hiçbir problem yok.desteklerinizle daha da rahatım artık.a.s.

X