Arkadaşlar lütfen cevap yazın

gxuxlesin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
16
1
Arkadaşlar ben altı ay önce sezeryanla doğum yaptım.aklıma gelmeyen başıma geldi.test yaptırdım ve dört haftalık hamile olduğumu öğrendim.bu durum da olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olun yada yakınlarınızda varsa. bir sene dolmadan hamile kaldığım için bana ve bebeğe bi zararı olmaz demi arkadaşlar.cevaplarınızı bekliyorum:enbuyukkk:

VAy canına..

Hamilesin haa..Ne olacak arkadaşım.?.Peşpeşe 2 bebeğin olacak başka birşey olmaz.Korkma..

sana da ne desem şimdi gözün aydın diyim bari :) zararı olacağını sanmıyorum benim arkadaşım kırkı çıktıktan sonra hamile kalmıştı sadece bebeğini emziremezsin yinede dr kontrolünde ol istersen en iyi cevabı dr un verecektir..

valla bu durumda ne denir bilmem ki. hakkinda hayirlisi olsun canim.Allah'in isi iste biz kac yildir istiyoruz olmuyor,sen ikinciye hamile kalmissin.insallah zorluk çekmeden dunyaya getirirsin bebegini.senin için ilk zamanlar zor olur ama büyüdükten sonra rahatlarsin ikiz gibi olurlar.

arkadaşım allah kolaylık versin ama olsun ikisi bir arada büyür gider sanada zararı olmaz sadece birken iki oluyorlar kısmetlisin bu sana rabbimin bir hediyesi vardır bir hikmeti böyle olmasının bizler bebk sahibi olamazken sen arka arkaya evlat sahibi oluyorsun muhakka vardır hikmeti ne diyelim rabbim kucağınada almayı nasip etsin allah ikisininde ömrünü versin amiiin

meraklanma canım hiç bişey olmaz çok duydum senin gibi hatta 40 çıkmadan tekrar hamile kalanları darısı başımıza allaha emanet ol

Allah kolaylık versin....İstemeyene verir Allah isteyene vermez...ne ilginç bir durumdur..Çocuk çocuk diye yalvaranların olmaz istemeyenlerinde hemen olur...

Tebrik Ederim Canim .a.s..vitaminlerini Güzelce Kullan .sağliğina Da Dikkat Edersen Hiç Birşey Olmaz .

Son düzenleme:
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.biraz rahatlattınız beni.sezeryan olduğum için korkmuştum erkenmi oldu diye.yine bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa buraya sevinirim.a.s.

birsey olmazda daha sezeryan yerlerin iyilesmeden ikinci hamilelik acaba nasil olacak

bebegini emziriyorsan emzirmeyide birak

slm arkadaşım korkma oluyor böyle bildiyim çok kişi var senin gibi hayırlı olsun benimde bir oglum var başka olmadı allah olmayanlara versin

Arkadaşım bende senin durumundayım.formu gezerken rastladım mesajına.bende sezeryan üstüne tekrar hamile kaldım.bence en doğrusu ilk önce doktorunla görüş.tabii bizim için deneyimli anneler de çok önemli.bu forumdada muhakkak bu durumu yaşamış olan insanlar vardır. konu tekrar öne çekildi bu mesajla.hadi arkadaşlar bizlere yardımcı olun mesajlarınızla.a.s.

arkadasım nıye uzulursunkı,bak bıze burda mılyonlarca ınsan bebek dıye tutusuyo,demekkı hayırlısı buymus gule gule buyut 2bebegını allah sanada onlarada saglık versın.

canim allahin dedigi olur uzme tatli canini.ins diger bebisinde hayirlisi ikle dogar.darisi basimiza.

canım benım bende 9 aylık kızım varken ıkıncıye hamıle kaldım doktoruma sordum bır zararı varmı dıye yok dedı ama kalmasam daha ıyıydı tabıkı canım ıkıncı amelıyatım çok kotuydu çok agrım oldu karın kaslarım çok serttı acamamıslar amelıyatta onlarıda kesmısler çok kotuydum anlıycan ALLAH yardımcın olsun canım inş sende benımkı gıbı sorunlar olmaz canım kib

bu arada korkutmayım senı kendıne çok dıkkat et agır iş yapmamaya calıs

güneşim çok iyi olmuş bu konunun tekrar başa gelmesi bizim gibi çok arkadaş vardır bu durumda olupta merakta olan dikişime bişey olurmu diye korkan.bu forumdaki arkadaşlar bizi bilgilendirecek inşallah.hepsine şimdiden çok teşekkürler.Allah isteyen her kuluna bütün dileklerini versin inşallah .a.s.

içini rahat tut bence.sonuçta olmuş birşey.herşeyin güzel yanı vardırbbak yıllarca uğraşıp çocuğu olmayanlar da var.bence bebiş galince herşeyi unutturur sana.sen kandine dikkat et yeter.

vay be ne güzel .. hiç bişi olmaz allahın izniyle merak etme .. sütten kesmen gerekiyormu bebeğini onu so istersen bir bilene ben tam emin deilim ama sanki aklımda öyle kalmış.. 3 aylık hamileyken yeni bebeğe kalan bir arkadaşın hikayesini okumuştum ben ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…