sevgili arkadaşlar kimseye sorup söyleyip içinden çıkamadığım bir konum war yardımınıza ihtiyacım war biz can ciğer 3 arkadaşız 3ü müzde ewliyiz bnm 3 diğer arkadaşlarımın 2şer tane çocukları war öncede aynı binada oturuyorduk 3 ,4 yıl her günümüz beraber geçti şimdi hepimiz ayrı ayrı yerlerdeyiz yaş olarak en küçükleri bnm ewliliktede en sorunlu bendim eşim sürekli sorun çıkaran beni üzen biridir we bu arkadaşlarım hep bna destek çıktılar hiç bırakmadılar şimdi hepimiz farklı semtlerdeyiz ama kopmadık hala görüşüyoruz ama arkadaşımın biri eşiyle tartıp ewini terkedip annesinin ewine gitti onun eşide ayrı bi cins zaten ama benden rahattı önce üçümüz toplanıp sohbet muhabbet ettik konuştuk dertleştik aradan bi kaç gün geçti bu beni aradı benimle konuşmak istediğini söyledi ewime dawet ettim geldi we anlatmaya başladı bunun hayatında 1yıldır bi başkası warmış eşini artık istemediğini ewine dönmeyeceğini söyledi adamı çok sewiomuş tabi adamda bunu önce bişey demedim yani diyemedim ne diyebilirdimki yanlış olduğunu önce boşanmasını ewini işini ayarlasını söyledim ünüwerstte okuyan bi kızı lisede oğlu war çocuklarını düşünmesini istedim bu akıllı arkadaşım çok iyi 2tane arkadaşım war diye bizden bahsetmiş adam tanışmak istemiş diğer arkadaşım çok ön yargılı we tek sözlüdür abdestini namazını bırakmaz we böyle konuların açılmasına bile tahammülü olmayan biridir adama bundan bahsetmiş aradan bir kaç gün geçince adam bunu arayıp bu arkadaşımızla görüşüp konuşmasını yasaklamış demişki bunun kocası yan sitede bi bayanla arkadaşını aldatıo arkdşnın kocası sağlam papuç deil sakın görüşme bu salakta tamam demiş neyse bigün geldiler beni alıp tanışma amaçlı yemeğe gittik adam arkadaşımda bayağı yaşlıca hırbo herifin teki hiç sewmedim we yakıştıramadım tanıştık bnm tepkimi anladı neyse yedik içtik ewime geldim o akşama arkadaşım beni arar nasıl die sorar dedim gözüm tlfnda ama aramadı aradan 3,4gün geçti ama bunda hala tık yok ben aradım neden aramadığını beklediğimi söyledim meğer adam benide yasaklamış neymiş ben sağa sola çok bakıomuşum hareketlerim hoşuna gitmemiş tabi bunu şaka olarak anlatmaya çalıştı ama ben anladım anlayacağımı tamam sen bilirsin bi adama 2 dostunuda satacaksan sana diyecek bişeyim yok dedim we tlfnu kadım arkadaşım çok iyi temiz saf ona ne olduğunu anlyamadım ama şunu çok iyi anladımki onu artık kaybediyoruz adamdan öyle bi korkuyoki walla kocasından öyle korkmuodu adam ne derse sözünden çıkmıyo ben bu olanları diğer arkaşımla paylaşmak we bi çare bulmak istiyorum kendi başıma bişeyler yapamıyorum ama onunda ters konuşmasından bu salağı silmesindee korkuyorum ama o benden daha akıllı konuşmaları mantıklı belki bişeyler yapar beraber olursak geri kazanırız diyorum eşinden ayrılcaksa ayrılsın ona bişey demiyorum olabilir insanlık hali artık bi çok şeyi kaldıramaya bilir ama bu adam bunu mutlu edemez aksine dahada beter olur baksanıza daha dakka bir gol bir arkadaşlarında koparmaya çalıştı ki nitekinde başardı bunun sonunu iyi görmüyorum hadi arkadaşlar napıym ben bunu diğer arkadaşıma anlatayımmı ne yapmam gerekiyor lütfen cwp yazın