• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen bir akıl verin

kimka

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
1
0
16
Ankara
sevgili arkadaşlar kimseye sorup söyleyip içinden çıkamadığım bir konum war yardımınıza ihtiyacım war biz can ciğer 3 arkadaşız 3ü müzde ewliyiz bnm 3 diğer arkadaşlarımın 2şer tane çocukları war öncede aynı binada oturuyorduk 3 ,4 yıl her günümüz beraber geçti şimdi hepimiz ayrı ayrı yerlerdeyiz yaş olarak en küçükleri bnm ewliliktede en sorunlu bendim eşim sürekli sorun çıkaran beni üzen biridir we bu arkadaşlarım hep bna destek çıktılar hiç bırakmadılar şimdi hepimiz farklı semtlerdeyiz ama kopmadık hala görüşüyoruz ama arkadaşımın biri eşiyle tartıp ewini terkedip annesinin ewine gitti onun eşide ayrı bi cins zaten ama benden rahattı önce üçümüz toplanıp sohbet muhabbet ettik konuştuk dertleştik aradan bi kaç gün geçti bu beni aradı benimle konuşmak istediğini söyledi ewime dawet ettim geldi we anlatmaya başladı bunun hayatında 1yıldır bi başkası warmış eşini artık istemediğini ewine dönmeyeceğini söyledi adamı çok sewiomuş tabi adamda bunu önce bişey demedim yani diyemedim ne diyebilirdimki yanlış olduğunu önce boşanmasını ewini işini ayarlasını söyledim ünüwerstte okuyan bi kızı lisede oğlu war çocuklarını düşünmesini istedim bu akıllı arkadaşım çok iyi 2tane arkadaşım war diye bizden bahsetmiş adam tanışmak istemiş diğer arkadaşım çok ön yargılı we tek sözlüdür abdestini namazını bırakmaz we böyle konuların açılmasına bile tahammülü olmayan biridir adama bundan bahsetmiş aradan bir kaç gün geçince adam bunu arayıp bu arkadaşımızla görüşüp konuşmasını yasaklamış demişki bunun kocası yan sitede bi bayanla arkadaşını aldatıo arkdşnın kocası sağlam papuç deil sakın görüşme bu salakta tamam demiş neyse bigün geldiler beni alıp tanışma amaçlı yemeğe gittik adam arkadaşımda bayağı yaşlıca hırbo herifin teki hiç sewmedim we yakıştıramadım tanıştık bnm tepkimi anladı neyse yedik içtik ewime geldim o akşama arkadaşım beni arar nasıl die sorar dedim gözüm tlfnda ama aramadı aradan 3,4gün geçti ama bunda hala tık yok ben aradım neden aramadığını beklediğimi söyledim meğer adam benide yasaklamış neymiş ben sağa sola çok bakıomuşum hareketlerim hoşuna gitmemiş tabi bunu şaka olarak anlatmaya çalıştı ama ben anladım anlayacağımı tamam sen bilirsin bi adama 2 dostunuda satacaksan sana diyecek bişeyim yok dedim we tlfnu kadım arkadaşım çok iyi temiz saf ona ne olduğunu anlyamadım ama şunu çok iyi anladımki onu artık kaybediyoruz adamdan öyle bi korkuyoki walla kocasından öyle korkmuodu adam ne derse sözünden çıkmıyo ben bu olanları diğer arkaşımla paylaşmak we bi çare bulmak istiyorum kendi başıma bişeyler yapamıyorum ama onunda ters konuşmasından bu salağı silmesindee korkuyorum ama o benden daha akıllı konuşmaları mantıklı belki bişeyler yapar beraber olursak geri kazanırız diyorum eşinden ayrılcaksa ayrılsın ona bişey demiyorum olabilir insanlık hali artık bi çok şeyi kaldıramaya bilir ama bu adam bunu mutlu edemez aksine dahada beter olur baksanıza daha dakka bir gol bir arkadaşlarında koparmaya çalıştı ki nitekinde başardı bunun sonunu iyi görmüyorum hadi arkadaşlar napıym ben bunu diğer arkadaşıma anlatayımmı ne yapmam gerekiyor lütfen cwp yazın

yapabileceğiniz birşey yok ki arkadaşınızın gözü kör olmuş resmen siz yardım etmeye çalıştıkça kötü oalcaksınız bırakın bence o ad amın gerçek yüzünü görüp ,hatasını anlıyacaktır,

ayrıca anladığım kadarıyla olgun yaşlarda bayanlarsınız bu adam ne böyle o ona baktı bu bunu yaptı görüşme etme ergen hareketler

hem keşke o adamla görüşmeye gitmeseydiniz hiç sanki arkadaşınızın yaptığını onaylar gibi olmuş diğer arkadaşınız bunu duyduğunda onunla da aranız açılabilir

Aynen katiliyorum.
Arkadasiniz hatasini tecrübe edip de anlayabilir ancak. Bir müddet arayip sormayin bence. Öteki arkadasiniza söylemenizde bir sakinca yok gibi.. Sonucta hepiniz cok iyi anlasiyormussunuz. Bunlari anlamistir hem mutlaka.
O adami görmeye gitmeniz iyi olmamis gercekten.

sende diğer arkadaşın gibi tepkini gösterip gitmeseymişsin daha iyi olurmuş tabii.
bu nasıl olsa gizli kalmaz arkadaşının kocası mutlaka duyar....
sonra "kimka da bizimleydi o da tanıyo fln fln..." diye bi anda sende içine girersin bu çirkin ilişkinin...
madem senden uzaklaştı arkadaşın fazla kurcalama uzak dur...
eşin böyle bi durumda ne tepki gösterir bilemem ama arkadaşının eşi tarafından işbirlikçi damgasını yersin durup dururken....
bu felaket senaryosu uzatılabilir ama şimdilik bu kadar yeter sanırım...
bırak ne halleri varsa görsünler...

Çok yanlış ve hakikaten ergenvari hareketler bunlar.

Evli arkadaşının sevgilisiyle tanışmak bana çok ters.
Diğer arkadaşınız bence tanışmamakla doğru davranmış.
Aslında daha o zaman,adamın tutumunu tasvip etmediğini söyleyebilirdin.
Görüşmelerini yasaklamak yerine,kararına saygı göstermesi gerekirdi.

Bu adam gibi insanlar,iş kendilerine gelince inan asla bu kadar anlayışlı ve modern olmazlar.

Şimdiden sonra yapabileceğiniz tek şey,arkadaşınıza yanlış insanla yanlış yolda olduğunu anlatmak.
Size küserse küssün.Siz görevinizi yapıp,gözünü açmaya çalışın.
Baktınız olmuyor,o zaman bırakacaksınız,kendi yaşayıp görecek.

Son düzenleme:
Uzak durun,bu ahlaksızlığın ortağı olursunuz,suçlu olursunuz..

Şu anda ne deseniz karşı çıkar,kör bakıyor ama çok kısa bir süre sonra suratına inen tokatla gözü açılır (bence o adam onu fena döver).. Kendi etmiş kendi bulacak.. Umarım iş işten geçmeden kendine gelir arkadaşınız ama sizin yapabileceğiniz bir şey yok..

Siz kendi ailenize ve diğer arkadaşınıza bakın,boş verin.. :ssz: Eşini aldatan kişi kadın olsun erkek olsun acıyamıyorum valla...

yanlış okumadıysam siz evli olan arkadaşınızın sevgilisiyle tanışmayamı gittiniz ..eşiniz neder peki bu duruma ..gerçekten bize göre çok ters ilişkiler yorum yapmim en iyisi

bu kadın üniversiteye giden birde kızı varmış ne kadar ters daha birinden kurtulmadan birini bulmuş azmış mıyız neyiz. Madem memnun degilsin eşinden ayrıl biraz bir otur acelen ne. En iyisi eşine diyeceksin boşanmasında aklı başına gelsin. Kronun nesine vururdu merak ettim

keşke görüşmeye gitmeseydiniz,
neresinden bakarsanız yanlış bir ilişki sizde bu olay örgüsüne dahil olmuşsunuz,
eşiniz duyarsa sizin içinde iyi olmaz. arkdaşınız hatanın daniskasını yapıyor gözleri açılır ama herşey için geç olur
sizi anlamayacaktır ama siz uyarmak, onun gözünü açmak zorundasınız gerekirse diğer arkadaşınızla birlikte konuşun onu bu adamdan koparmaya çalışın size ne derse desin isterse konuşmasın ama siz üstünüze düşeni yapmalısınız
arkadaşınız o adamdan korkuyor da olabilr bir anda dostlardan herşeyden vazgeçemez insan.

Üniversiteye giden kizindan liseye giden oglundan utanmayan cekinmeyen kadin sizi asla dinlemez. Erkek yapinca yerden yere vuruyoruz. Simdi bu kadinin kizi ahlaksiz islere iliskilere bulasirsa annenin kizmaya hakki var mi? Sen önce kendine bak demez mi? Ya bu askindan ölmek bitmek neyin nesi? Genclerin, ergenlerin bekar insanlarin isi bu. Cocuklari olan evli insanlarin baskasiyla asik yasamaya hakki yok. Esiyle konusur anlasir ayrilir, cocuklarini hazirlar, bilgilendirir sonra da kosar askini yasar. Zaten adam gibi adamsa kocasini aldatmasina göz yummaz. Önce bosan sonra gel der. Hadi esi koca adam atlatir yoluna gider. Peki cocuk? Dünya yikilsa öncelik cocugun mutlulugu, psikolojisi sagligidir.

Sizin arkadasiniz gibi insanlari Allah islah etsin. Siz niye üzülüyorsunuz ki? Evli barkli cocuklu koca kadin bir erkegin kapatmasi dostu olmus. Uyarinizi dinlemedigi gibi bir de sizinle görüsmeyi kesiyor. Hem de sevgilisi istiyor diye. Valla ne telefonlarina cikarim ne de yolda görsem konusur sohbet ederim. Tanisma yemegine gitmeniz cok hem de cok sacma olmus. Ne mecburiyetiniz vardi? Bunlarin masasinda bile oturmak cok asagilayici bir durum. Ne güzel sizinle görüsmek de istemiyormus. Birakin ne hali varsa görsün. Hatta ben ileride isler kötüye gittigi, ortada kaldigi zaman gelip aglamasina bile müsade etmezdim. Genc kiz olur, serseri biriyle gezer, tozar sonra hatasini anlar gelir ben ettim siz etmeyin der, yarasini sararsiniz. Ama bu durum kesinlikle igrenclik, asagilik ötesi. Kullandirmayin kendinizi uzak durun ve esiniz ileride belki duyabilir diye önleminizi alin.

çok komik olan bişey var adam evli bi bayanla birlikte belki oda evli ama arkadaşının eşi başkasıyla görüşüomuş bu suç:)
bi çok arkadaş aynı şeyi yazmış bide ben tekrar edeyim. aldatmayı onaylamışsın. her ne kadar anlaşamasada bin kötü bileolsa aldatmayı hiç bir şey onaylamaz. aynı şeyi onun eşi yapsa hoşuna gitmezdi sanırım. aynı şeyi eşi arkadaşına yapsa eminim sende onaylamazdın. bi taraftan bir kişinin hayatı diye düşünsemde diğer taraftan kendi başınıderde sokma derim ben. çocuk değil karşındaki sonuçta. senin gidip o adamla tanıştığını eşin öğrense eminimki hoş şeyler olmaz aranızda.kendi huzurunmu arkadaşının sizi silerek verdiği kararlarmı sen düşün. sadece tavsiye hiç kimse için huzurunu bozmaya değmez. hayatının bir noktasında arkadaş çıkar hayatındanmutlaka ama eşin kalır. yuvana sahip çık ve bu tarz olaylara karışma derim ben...

Back
X