Arkadaşlar laporoskopi ve histeroskopi amelıyatı olanlar yazabılırmı?

acaba spral takılmışmıdır bana? öyle bırsey soylemedı doktorlar ama. taksalar soylerlerdı sanırım. ama mrak ettım sımdı...ayrıca ne kadr korunmam gerektıgınjıde soyylemedı. nekdar zaman sonra ilişkiye gırme olayınıda soylemedıler. suan adetlıyım zaten. duzenı bozuk malum amelıyattan ötürü . bıraz fazla oldu dün...

anladım cnm . inşallah kolay gecer. bana spiral takıldımı acaba hıc bılmıyrum bıse de demedıler.

anladım cnm . inşallah kolay gecer. bana spiral takıldımı acaba hıc bılmıyrum bıse de demedıler.

canım keşke dr.unla görüşsen en azından kafanda soru işareti olmaz. işlemden sonra neler yapılacağına dair bişey söylemedimi sana?

canım keşke dr.unla görüşsen en azından kafanda soru işareti olmaz. işlemden sonra neler yapılacağına dair bişey söylemedimi sana?

sadece bakıcak ultrasonda . zaten taksalar soylerlerdı sanırıım ama ne bılıyım:S misal bana sonda da takılmadı,lavmanda yapılmadı ngece 12 den sonra actım sadece... taksalar soylerlerdı herrhalde ama ne bılım :S:::S:S

evet arkadaşım haklısın herkese aynı işlem yapılmıyor duruma ve hastahaneye göre değişir. bziler herşeyde kafamıza taktığımız için acaba diyoruzişte inşlh hayırlı haberide alırsın sonrada sırayla bizler.Benimde kesinleşti lap. tarihi birdahaki adette olucak nasipse

geçmiş olsun canım inş bebeğinede hemen kavuşursun.bende 1,5 yıl evvel geçirdiğim sağlıksız gebelik nedeniyle kürtaj oldum.ardından korunmadık ve hala bebeğimiz yok.üstelik ilki korunurken olmuştu.derken geçen ay dr gittim ve sağ tüpümüm kapalı olduğunu sol tarafın ise çok dar olduğunu öğrendim.dr a teşekkür etmeliyim sanırım kürtaj sonrası oldu. bu ay bi prof a gideceğim randevumu aldım ama adetim erken geldi.şunu sorcam size, adetin en geç kaçıncı gününe dek bu ameliyatlar yapılıyor ? eğer gecikirsem 1 ay daha ertelemek istemiyroum laparoskopi yapılabilir demişti dr um çünkü.ama başarılı olamayız % 90 dedi, uzmandı o.işin ehline gidip kendimi teslim etmem gerekiyor sonuçta açılanlarda olmuş.her defasında tüp deneyemeyiz ki ...

hastalığın biter bitmez yapılıyo fazla beklemiyorsun hemen oluyo yani

canım oncelıkle tesekkur ederım. çok sağol Allah sanada kolaylıklar versın ınsaşlah. şunu sormak ıstıyorum korundugunuz halde nasıl hamıle kaldın hangı yontemle korunuyordunuz? ben zannedersem soruna pek cavap veremıycem neden? cunku benım durumum daha farklıyıdı senınkı daha farklı ben perdeden dolayı amelıyat oldum ,amelıyattan 4 gun sonra adetım geldı yanı adet olmama yakın amelıyat oldum . doktorum bana herhangı bısey dememişti adetın bıter bıtmez gel yada adet olmadan gel dıye bısey demedıler cunku tüplerde bı problem yoktu. yanı sen doktoruna sor bu konuyu? ne zaman derse ozaman ol. cunku senın amelıyatında onemlı bişey adet olayı. ben dırek gıtmıştım amelıyat tarıhınıde ben belırlemiştim hatta suan adetlıyım. ıkıncı adetım bıter bıtmez kontrole gıtcem sadece. sen üni.hastanesınde mı amelıyat olcaksın? oranın doktorları hep uzman profesor yanı guvenılır. ama sen doktoruna danış canım. bu hususta bılgım yok. uzun yazdım kusura bakma :)

evet canım herkesın durumu aynı degıl , dogru soyluyorsun. ınsallah seneye felan dusunuyorum cocuk. sımdılık korunucam ama gebelıge engel bıse kalmadıgını soyledı doktorum. perdem tamamıyle alınmış. buyukmuşde perde. ama şükğr kurtulduk.. ınsallah sende Allahın ıznıyle atlatırsın canım :))

çok geçmiş olsun arkadaşım, benim tüplerde sorun olduğu için dr.um bana adet olunca geliceksin dedi ve benim dr.umda prof. ünive. hast.çalışıyodu şuan özelde görevli bende birdahaki adetimle gidicem amaeliyatımı acıbademde olucam nasipse dr.um orda anlaşmalı.. Rabbim hepimize yardım etsinn

forumda dolanirken aklima geldin merak ettim ameliyat olup olmadigini, gecmis olsun canim atlattin Allahin izniyle :)
Insallah bebisin tez zamanda gelir.. Allah hepimizin yardimcimiz olsun.. AMIN

forumda dolanirken aklima geldin merak ettim ameliyat olup olmadigini, gecmis olsun canim atlattin Allahin izniyle :)
Insallah bebisin tez zamanda gelir.. Allah hepimizin yardimcimiz olsun.. AMIN

Allah razı olsun canım ,amin :))

Arkadaşlar benim bildiğim doktorumunda söylediği perde ameliyatı adetin son günleri yapılıyor histereskopiyle yani vajinal yoldan yapıldığı için adetliyken rahim genişlemiş oluyormuş rahim ağzıda aynı şekilde onun için adetin 3veya 4 günü yapılıyor ameliyatın rahat geçmesi açısından ayrıca bana ameliyattan 1 gün önce rahim genişletici haplar vermişti ve ameliyatım çok rahat geçmişti gerçekten

çok teşekkürler canım.farklı konular demekki, benimde çok bilgim yok..geri çekilme yöntemi.. korunma değil dr lara göre ama bu şekilde hamile kaldım.başkent üniv hast olcam canım, devlette prof bulmam mümkün değil gibi.çokta iyi bir dr olduğunu demişler ama bakalım.sanada çok geçmiş olsun inş tez vakitte bebeğinede kavuşursun.

hastalığın biter bitmez yapılıyo fazla beklemiyorsun hemen oluyo yani
bende öyle biliyorum adetimin 10. günü bulamabildim ancak randevuyuda inş sıkıntı olmaz hemen olurum diğer aya ertelenmededn.
çok teşekkürler caım sanada çok geçmiş olsun.bende sekreteriyle görüştüm hayır temizlenince geleceksin dedi, ilkkez gitcem inş sekreterin hatasıyla 1 ay daha ertelenmek zorunda kalmaz.sizde inş en yakın zmanda sağlığınıza ve bebeğinize kavuşursunuz ...

inş öyle değildir ya, ypoksa 1 ay boşuna geçirmiş olcam.bende 3 gününe randevu alayım özel durum dedim vermmediler hayır adetin bitecek dediler.geçmiş olsun sizede..allah hepimizin gönlüne göre versin inş.. bilgiler için teşekkürler ...

sprel taksalar hemen söylerlerdi canım benim doktorum doç. yardımcı geldi amaliyatdan sonra herseyi anlattı bana
ertesi günde doktor geldi anlattı hapları nasıl içecem ne kadar sonra gelicem ne kadar korunmm gerek söylemiştii
benim kanamm çok olmustu ama doktoru aradım sordum siprelden normal demiştii
allahım saglık versin tekrardann

tesekkur ederım cnm benım doktorlarda anlattılar hapları nasıl ıcecegımı amelıyatın nasıl gecıtgını vs. demekkı spiral takmamışlarkı soylemedıler. benım kanamam da normal oldu cok sukur. amelıyattan 4 gun sonrada adet oldum sımdı adetımde bıtıyo ben bantları cıkardım hava alıp cabuk kuruyup ıyıleşsinler dıye :))

anladım cnm evet gerı cekılme kontrol yontemı degıl aslında. cunku en ufak bı damlası gıtse hamıle kalınabılıyor.. çok sağol cnm. evet unıde olmak en ıyısı. doktorlar süper gercekten. profesorler odana gelıp bakıyolar hep konuşuyorlar anlatıyolrlar. guzel yanı sanada cok geçmiş olsun cnm.inşalla cnm

evet taksalar söylerdi doktorun çabuk toparlanmıssın ama dikat et sakın zorma insanın göbgi 2 ay bile acıyo canım gelmiş geçmiş olsunn

ilimonn geçmiş olsun öncelikle,atlattın sonunda :) anladığım kadarıyla herşey yolunda şu an.doktorun seni bi daha ne zaman çağırdı yani adetinin kaçıncı günü gel dedi tekrar bakılcak ya yapışıklık varmı diye..bende gitcem de, bi gün söylemedi doktorum 3 ay sonra gel dedi sadece..sana bi sorayım dedim...

evet taksalar söylerdi doktorun çabuk toparlanmıssın ama dikat et sakın zorma insanın göbgi 2 ay bile acıyo canım gelmiş geçmiş olsunn

toparlandım sukur ama dun kendımı zorladım ya yemek yaptım felan belım sırtım koptu bugun ıyıyım gene mecbur zorluyorum annemde bıyere kdar kaldı sonrası bana kaldı işlerın. tekrar sagol cnm. bantları cıkardım ya yıkancam ama korkuyorum dıkısler acılıverı dıye. 9 gun oldu amelıyat olalı. napsam acaba 2,3 gun daha beklesemmı? kaşınıyo tatlı tatlı ya dıkıs yerlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…