Arkadaşlar laporoskopi ve histeroskopi amelıyatı olanlar yazabılırmı?

günaydın ben bu topiğe yeni katıldım ben pco hastasıyım ve laporoskopi oldum iki ay oldu olalı 31 yaşındayım 3 sene olacak evleneli
laporoskopi sonrası hamile kalan varmı içinizde

merhaba ,hoşgeldın, bende ılk defa olucam laporoskopi oda gerekırse tabı. asıl olarak hısteroskopi olucam. bende merak edıyorum bu amelıyatları gecırıp hamıle kalanlar varmı dıye?

Selam umutlu26
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Ben de bir ay önce histeroskopi olmuştum, rahip yapışması vardı. Bugün ilk adetimi gördüm. Çok şükür.
benim de korunmakla ilgili kafam karışık. doktorun sana hangi ilacı verdi çok merak ediyorum, rahmi onarıp kayganlaştıran da aynı ilaç mı farklı bir ilaç mı ? Hangi ilaçlar olduğunu benimle paylaşabilirsen çok sevinirim.

merhaba ,hoşgeldın, bende ılk defa olucam laporoskopi oda gerekırse tabı. asıl olarak hısteroskopi olucam. bende merak edıyorum bu amelıyatları gecırıp hamıle kalanlar varmı dıye?

daha önce de yazmiştım ben bu amaliyatları oldum ve iki aydır siprelle korunuyorum yarın çıkacak bakalım sonrasın da ne bekliyo beni tek kanalım açılmıştı inşallah tekrar kapanmaz inşallah en çok bundan korkuyorum heyecanlı ve merak içindeyim ben lapo oldum ama bide rahmim deki perdeyi aldılar

Son düzenleme:
laparoskopi için mi yatıyorsun korkma korkulacak bişey yok rahat ol ben daha önce oldum

geçmiş olsun cnm. ınsallah rahat gecer cnm bende 10 nısanda yatıcam 11 ınde olucam nasıpse

teşekkürler kızlar ameliyatım bitti geçti şükür, rahat geçti
şöyle ki ;

saat 2 de ameliyathaneye aldılar zaten hazırlıktan sonra hemen anestezi verdiler uyandığımda saat 5:30 du odama yeni gelmiştim ağrım vardı, ve acaip üşüyordum :)) ağrı kesici yaptıklarını hatırlıyorum sonrada uyumuşum yine, dr iyi hiissedersem eve gidebileceğimi söyledi 11 de ayaktaydım eve gittik hatta 3 e kadar oturdum muhabbet ettik falan
hiç endişe etmeyin ameliyat sözcüğü ağır kalıyor korkulacak hiçbirşey yok, bu arada ilginç olanı benim kistim 3,74 idi bir önceki ay ultrason ölçümünde, aldıkları kist 7 cm di, ameliyata girerken 2 hafta gecikmeli reglim vardı hala olmamıştım betada bakmıştık gebelik yoktu, muhtemelen kistim tamda ameliyat olacağım ay büyüme göstermişti neyseki alındı kurtuldum inşallah tekrarlamaz

geçmiş olsun cnm. umarım ıyısındır. valla cesaretlendırıyor beı anlattıklarınız bende cok fazla korkmamaya basladım artık. Allah kolaylık verır ınsallah. ınsallah tekrarlamaz canım

geçmiş olsun cnm. umarım ıyısındır. valla cesaretlendırıyor beı anlattıklarınız bende cok fazla korkmamaya basladım artık. Allah kolaylık verır ınsallah. ınsallah tekrarlamaz canım

gerçekten korkulacak birşey yok canım hiç endişe etme kolaylıkla gelsin geçsin inşallah

canım mrb...doktorum bana yapışıklığın tekrar olmaması için cyclo-progynova diye bi ilaç verdi bu ilaç rahmi kayganlatıracakmış tekrar yapışmasın diye..bakalım canım 2. kutuyu kullanıyorum içinde 21 tane draje var kullandıktan sonra adet görüyorsun,bittikten sonra diğer kutuya başlıyosun..1 kutu daha kullancam sonra kontrole gitcem işte.umarım yapışıklık bi daha olmaz,ayrıca doktorum seni gebeliğe hazırlayalım diye folik asit ve demir hapı da verdi bunları da kullanıyorum ben..tekrar haberleşelim canım

canım çok sağol
o ilacı ben daha önce kullanmıştım ama ameliyat sonrası doktor herhangi bir ilaç vermedi. dün reglim başladı. :) nasıl korunsam diye düşünüyorum. cyclo-progynova gebelikten korumuyor bildiğim kadarı ile. bugün doktorumla konuşucam. rahim tam olarak toparlanmadan gebelik çok sağlıklı olmaz diye bir süre korunmam gerekiyor.
benim de bütün dileğim bu.. İnşallah tekrar yapışma olmaz..

çok geçmiş olsun arkadaşım anlattıkların için çok saol valla birazda olsa rahatlıyor insan inşlh bizlerinde hayırlısla güzel geçer ve sorunsuz olur.bakalım benimde 1-2 hafta içinde dr. gidicem nediycek laparaskopimi yoksa histerskopi olucam inşlh vesilemiz olurda bebişlerimiz gelr:))))

canım bide sen nerde ameliyat oldun hangi hastanede??

evet canım o ilaç korumuyor,rahmi toparlamak için verdi doktor..kendin korunuyosun :) yani eşinin korunması daha mantıklı bence,sen bi ilaç falan kullanma,aynen seninde dediğin gibi rahimin kendini toparlaması lazımmış yoksa düşük gebelik olabilirmiş,riske girmemek gerekiyor,bunun için 3 ay korun dedi bana doktor,bakalım korunuyoruz bizde :) rabbim gönlümüze göre verir inşallah

canım ben bursada üniversite hastanesinde oldum ameliyatımı

Merhaba
Ben de bursa ünv. hast. oldum. Barış bey yaptı ameliyatımı. İlk ameliyatta açıldı yapışıklıklar çok şükür ilk adetimi de gördüm.
senin nasıl ameliyat sonucun inşallah iyidir. Barış bey iyi bi doktor.

aynen benimde barış bey yaptı, 17 gün oldu bende şu anda regliyim ameliyatta başarılı geçmiş 7,8 cm çikolata kisti çıkarıldı bendende hayırlısı bakalım bundan sonrasına bakıcaz artık

hayırlısı olsun canım inşallah iyi gider merak etme

sağol canım yarından sonra amelıyatım ,Allah kolaylık versın ınsallah. üni hastanesı oldugu ıcın ucret almazlar degılmı? bu konuda bısey soylemedıler ama

Coook geçmiş olsun şimdiden.. inş en hafif sekilde atlatırsın.. ücret konusunu sorsaydın keske.. sonra süpriz falan olmasın diye.. gerçi bir bilgim yok bu konularda seni de şüphelendirmeyeyim..

Arkadaşlar ilimonn bugün ameliyat olcaktı inşallah başarılı bir ameliyat geçirir biran önce toparlanır ve nasıl olduğuyla ilgili bize bilgi verir Şimdiden geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…