Arkadaşlar laporoskopi ve histeroskopi amelıyatı olanlar yazabılırmı?

nasılsınız? bayadır yazamadım buraya.. bende nasipse yarın gidicem hastaneye ve lap.ve histerskopi olucam. inşlhh hayırlsıyla atlatırım.benim içinde dua edin

nasılsınız? bayadır yazamadım buraya.. bende nasipse yarın gidicem hastaneye ve lap.ve histerskopi olucam. inşlhh hayırlsıyla atlatırım.benim içinde dua edin

canım dualarım senınle inşallah hayırlısıyla atlatırsın... geçmiş olsun sımdıden tatlım. mutlaka yaz buraya bızımle paylaş... Allah kolaylık versin canımm,allah yardımcın olsun

canım dualarım senınle inşallah hayırlısıyla atlatırsın... geçmiş olsun sımdıden tatlım. mutlaka yaz buraya bızımle paylaş... Allah kolaylık versin canımm,allah yardımcın olsun

canım Allah razı olsun..çok şükür oldum ameliyatımı oldum canım Rabbim şükür çok güzel geçti. inşlhh hayırlısıyla da hamile kalırım..

canım Allah razı olsun..çok şükür oldum ameliyatımı oldum canım Rabbim şükür çok güzel geçti. inşlhh hayırlısıyla da hamile kalırım..

cnm geçmiş olsun,çok sevındım ıyı olmana. hayırlısıyla ınsallah hamilelik haberını alırız tatlım:)) kendıne dıkkat et

canım nasılsın? uzun zamandır yazamıyoruz. bende ameliyat üzerinden 55 gün oldu ve ikinci reglimi oldum gerçi 3 gün gecikmeli olarak oldum dedim hamişim herhalde de ama malesef( arkadaşlar nasılsınız ameliyat sonrası, alt çizelgeden bakıldığında bazı arkadaşlar hemen hamiş kalmış ne güzel... Umut, ilksen, alya arkadaşlar ekstara bişeler yaptınızmı evde?

ıyıyım cnm . bende 2 aydır korunmuyorum bakalım hala hamıle kalamadım bıkaç gune kadar adet olmassam kalmışım demekdır
ınsallah hamıleyımdır ama adet olcakmışım gıbı agrılar oluşuyor kasıklarımda. sen ıyısındır ınsallah canım.

bnede iyim canım, bende gebelik olmadı malesef( buay adetimi bekliyorum inşlh olmam ama olursam tedaviye başlammayı düşünüyorum.. inşlh sende sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın canım..

bnede iyim canım, bende gebelik olmadı malesef( buay adetimi bekliyorum inşlh olmam ama olursam tedaviye başlammayı düşünüyorum.. inşlh sende sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın canım..

benıde dusunduruyo bazı seyler dıyorumkı neden olmuyor? hanı okadarda denedık vs bakalım yarın adet olcak gıbıyım agrılarım var eger olmassam bakalım hamıleyımdır ınsallah ama zannetmıyorum ya belkı dıger aylarda olcaktır anlamadımkı. eger 4,,5 ay olmassa esımıde bı goturmek ıstıyorum doktora. bakalım hayırlısı canım ya

4 gun once bende laparoskopi amelyati oldum ilk iki gun biraz zorlandim hala sirtimda omuzlarda ve karnimda agri var benim sorum ilk 4 gun kanamam olmadi bugun kanamam asiri oluyor normalmi acaba bilen varmi pazartesi kontrolum var ama yinede kanama tehlikelidir diye korkuyorum cevap yazarsaniz sevinirim.

cnm cevabını cok gec gordum nasıl oldun sen sadece laporoskopimı oldun ? kanaman adet kanamasımı? ben aynı zamanda hısteroskopide oldugum ıcın alttan kananamam oldu 3 gun ardındanda adet ılmuştum zaten. bu kanama ne kanaması once onu bı belırt. gecmış olsun

arkadaşlar operasyon sonrası hamıle kalanlarınız varmı varsa lutfen paylaşınız

Merhaba İlimonn, öncelikle çok geçmiş olsun, sanırım bebek sahibi de olmuşsun tebrik ederim :). Benim de kistim var, egede laparoskopi ameliyatı olmak istiyorum. Senin doktorun Ali Akdemir miydi?

Merhaba İlimonn, öncelikle çok geçmiş olsun, sanırım bebek sahibi de olmuşsun tebrik ederim :). Benim de kistim var, egede laparoskopi ameliyatı olmak istiyorum. Senin doktorun Ali Akdemir miydi?
Seneler sonra merhaba ben ilimonn hesabima giremedigim icin yeni uyelik actim wvet ali akdemirdi

6 yıl hastanede kadın doğumda çalışmış biri olarak çok basit bir ameliyat sanırdım. Doktorlar kesi olmadığı için kolay anlatırlardı. Benimde başıma geldi Laparoskopi ameliyatı oldum bende geçen ay. Ameliyattan sonra ki acı çok fazla oluyor. Ben yataktan kalkmadım tuvalete zor yürüdüm. Yaklasık 3 gün iki büklüm gezdim. 4. Veya 5.günde dik durabiliyordum. Göbekteki dikişin acısı tarifsiz. Sezaryen olsaydım bu kadar acı çekmezdm gerçekten. Aynı sezaryen gibi ödemli bir göbek oldu. 1 ayda anca indi. Belki kişiden kişiye değişiyordur

Bende oldum bende ayni fikirdeyim kalkamadim kalktigimda annem ve esimin beni tuttugunu hatirliyorum sonra bayilmisim sanirim acliktan ve korkudan ve acidan tabiki.herkesin bunyesi farkli ben zor gecirdim ve o karni sisirdikleri gaz omzuma ve kollarima hep agri yapti ölüyorum sandim.. Allah herkeslere acil sifalar versin 2 sene oldu ameliyat olali ama hala kucagim bos maalesef bi kere kaldim hamile yine duusk oldu hayirlisi artik

Aynen hele ben 2 hafta afedersiniz ıkınma hissini unutmustum. Gaz sancısı beni mahfetti. 2 hafta gülemiyordum. Hep sıvı beslendm kabız olmayaym diye. Hatta görümcem ve eltimler bizde sezaryen olduk bu kadar çekmedik iması verdiler inanmadılar kendileri :) abarttığımı sanıyorlardı. 1 bucuk ay geçti kabızlık gaz probleminde hemen kasıklarıma ağrı giriyor. Sağ tüpüm alındı maalesef

Seneler sonra merhaba ben ilimonn hesabima giremedigim icin yeni uyelik actim wvet ali akdemirdi
merhaba bende histereskopi olacağım bu hafta 1buçk yıllık evliyim çocuğum olmadı rahmimde perde olduğunu söyledi doktor siz amaliyattan kaç ay sonra hamile kaldınız acaba

merhaba bende histereskopi olacağım bu hafta 1buçk yıllık evliyim çocuğum olmadı rahmimde perde olduğunu söyledi doktor siz amaliyattan kaç ay sonra hamile kaldınız acaba
Histeroskopi çok kolay bi işlem benım t şekil ve perde düzeltildi 1 saat sonra hastaneden çıktım ertesi gün işe başladım

Bende perde vardı hem laporoski ve histerokopi oldum o kadr korkulck bisy yok ilk 10 gün ağır iş yapamysn ağrın oluyr 3 gün hastande kaldim

Histeroskopi çok kolay bi işlem benım t şekil ve perde düzeltildi 1 saat sonra hastaneden çıktım ertesi gün işe başladım
teşekkür ederim bilgi verdiğimiz için peki doktorunuz kaç ay sonra denemelere başlamanızı önerdi çocuk için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…