Arkadaşlar laporoskopi ve histeroskopi amelıyatı olanlar yazabılırmı?

merhaba canım. çok tesekku edıyorum, sonunda atlattım cok şükür.:))) şükür hersey yolunda. doktorum benı mayıs ayında cagırdı. nısanda adet oldum , mayıstada olup bıtınce arıycam ve gıtcem. yanı adetın bıttıkten sonra gelıceksın dedı. mayıs da gıtcem kontrole.

agrılarım oldugu için 8 gün doktora gittim yanlış hatırlamıyorsam kızdı neden çıkartmadın dedi korktum dedim kendisi çıkart bi gün bekle ayak da banyo yapabilirsin dedi insan korkuyo ama birsey olmuyo canımm ben su deymesin diye caba sarf etmişitimm ama hiç bişiy olmadı sükürr sende bu gün yapaabilirsin o zaman

yarın akşam yaparım madem cnm . eşimde evde olur hem ozaman. ınsallah bıse olmaz. ınsan korkuyo genede...

yarın akşam yaparım madem cnm . eşimde evde olur hem ozaman. ınsallah bıse olmaz. ınsan korkuyo genede...

evet anlıyorum canım ben hatta ilk sacımı yıkadım egilerek korktum göbegime su gidecek diye ama allaha sükür bişiy olmadıı koakma canımm bişiy olmaz 10 oldu isee rahat ol

arkadaşlar bende 2010 yılının kasım ayında devlet hastanesinde laparoskopi olmuştum 2 sene olacak nerdeyse. ve o zaman bana hemen banyo yapabilirsin demişlerdi. ama ben 3-5 gün sonra yapmıştım. korkmayın. dikişlere hiçbirşey olmaz. adetiniz biraz yoğun olabilir ya da günleri şaşırabilir. benim ameliyattan sonra ilk adetim 10 gün sürmüştü. ve normalde 28 günde olurdum o zamanlar 26 günde oluyordum. zamanla 28 güne döndü.

merhaba ilimonn yazdıklarını okudum ameliyatının başarılı geçmesine çok sevindim bana da perde ya da çift rahim dendi...
izmirdeyim ben de üniversite hastanesinde laparoskopi düşünüyorum ege üniversitesi de olabilir tavsiye eder misin sanırım memnun kalmışsın....
benim içimde bir korku var ancak bu şekilde de hamile kalamadığım bir gerçek....
bu operasyonlardan sonra rahmin kendini toplaması için 3 ay korunun diyor doktorlar ben bunu araştırdım sana da yazmak istedim inşallah mayıstaki kontrollerin iyi geçer....
ben mayısa erteledim rahim durumumu... randövu almak zor oluyor mu ege üniversitesinden bir de hangi doktora gitmemi tavsiye edersin? kafam çok karışık....

merhaba canım.canım ege unıversıtesı tıp fakultesı hastanesını tavsıye ederım. cunku doktorlar uzman ve profesor. ayrıca ıyı davranıyorlar ve anlatıyorlar herseyı. kafan karışmasın hıc canım.cunku orası arastırma hastanesı ve orda hersey anlaşılacaktır. perde yada cift rahım olup olmadıgı anlaşılacaktır. kadın doğum sırasını ınternetten alıyorsun canım.kendı sıtesınden. akşam saat 8 dedımı randavular baslar 8 i 10 gecene kadar bıter randavular onun ıcın pc basına pusu kurman gerekıcektır ben oyle yapmıştım cunku 10 dakıkada doluyo sıralar...

randavuyu aldıktan sonra erkenden gıdersın cnm once asıstan doktorlar bakıyo zaten ardından ultraqson,kan tahlılı, patoloji derken ultrasonda gorunur zaten durum. ardından uzman doktor gelır dogumhanede uc boyutlu makınada bakarlar ve orda anlaşılır durumun. ardından amelıyat tarıhı alırsın. yanlız eger perde varsa hısteroskopi yaparlar, laporoskopide yapabılırler. cunku bana ıkısıde yapıldı.. ali beyi tavsıye ederım. mete beyi. ve ismet beyi.

gecmıs olsun cnm perdeyı aldırman ıyı olmus benımde rahımde perde var ve ben bılmıyordum hamıle kaldıgımda ogrendım ve hamılelıgımde cok buyuk sorunlarla karsılastım allaha ccok sukur hersey gerıde aldı 37 haftalık bebegımı dunyaya getırdım zar zor suanda 6,5 aylık oglum var ınsallah bebegıne tez zamanda kavusursun cnm bende bu yaz rahımdekı perdeyı aldırmak ıstıyorum ama korkuyorumda

tesekkur ederım cnım. ınan korkulcak bısey yok. amelıyatını ol ve kurtul bu durumdan. ben nefes aldım ınankı. mayısta kontrole gıtcem ınsallah hersey normaldr sanada geçmiş olsun canım

ilimonn mrb,kontrole gittinmi sen,ben geçen gün gittim adetimin 3.günüydü adetin bitince tekrar gel dedi doktorum,kontrol amaçlı histeroskopi yapcakmış,eğer perdenin kalan kısımları varsa ya da yapışıklık falan onları alcakmış,p.tesi gitcem işte,ya çok korkuyorum acaba anestezili mi yaparki,soramadım da...öncesinde laparoskopi olduğum için rahattım yani anestezi vermişlerdi,şimdi bunda verceklermi bilmiyorum...sana ne dedi doktourn gittinmi diye bi sorayım dedim

tesekkur ederım cnım. ınan korkulcak bısey yok. amelıyatını ol ve kurtul bu durumdan. ben nefes aldım ınankı. mayısta kontrole gıtcem ınsallah hersey normaldr sanada geçmiş olsun canım

ilimonn mrb,kontrole gittinmi sen,ben geçen gün gittim adetimin 3.günüydü adetin bitince tekrar gel dedi doktorum,kontrol amaçlı histeroskopi yapcakmış,eğer perdenin kalan kısımları varsa ya da yapışıklık falan onları alcakmış,p.tesi gitcem işte,ya çok korkuyorum acaba anestezili mi yaparki,soramadım da...öncesinde laparoskopi olduğum için rahattım yani anestezi vermişlerdi,şimdi bunda verceklermi bilmiyorum...sana ne dedi doktourn gittinmi diye bi sorayım dedim

canım daha gıtmedım suan ıkıncı adetımı goruyorum amelıyattan sonrakı. adetım bıter bıtmez gıtcem arıcam doktorumu. haftaya gıdebılırım yazarımda buraya olanları. bıktım artık hastaneden ya offf . bu son olur ınsallah gıtmem bıdaha... hısteroskopiyi anestesıyle yapar inşallah cnm. ama belkıde bı acısı yoktur. keşke sorsaydın :S

p.tesi gidicem işte,ne bilim ya insan doktorun karşısına gelince aklında sormak istediği bütün herşeyi unutuveriyo..bakalım artık inş. anestezili olur yoksa dayanamam ben ya,hsg yi bile anestezili çektirmiştim...hepsinden önemlisi umarım tekrar yapışıklık ya da perde falan olmamıştır...cevabın için tşk ederim :)

ben tesekkur ederım canım. bakalım bende carsamba gunu gıdeyım dıyorum kontorle ogune gece3r herhalde adetım. cnm perde oluşması tekrarlamaz da yapışıklık olabılıyomuş işte. allah korusun bakalım ultrasonda bakarlar herhalde orda gorunur. ınsallah bıse cıkmaz canım ıkımızdede. kurtulalım artık ya.

mrb canım,ben gittim p.tesi doktora pc de sorun vardı giremedim nete...sabah aç gittim,hemen yatışımı yaptılar serum taktılar öğlen gibi oldu kontrol ameliyatım...çok şükür hiç bi sorun yokmuş,yapışıklık falan da hiç oluşmamış,anestezili yaptı doktorum zaten 10 dk falan sürdü...herşey gayet iyiymiş yani canım..umarım sende de bi sorun yoktur...

bende yarın gıdıcem canım gelişmelerden haberdar ederim. benıde yatırırmı acaba ya? ya kontorlou ultrasonla yapmıyorlarmı hısteroskopiylemı olcak kontrolde. anlamadımkı :S of yA

cnm bugun gıttım kontole baktılar gayet ıyıydı perdeyı almışlar tamamen. doktorum ıkı kutu daha adet duzenleyıcı haptan yazdı bunları ıcıp bır defa daha adet olup bıttıkten hemen sonra gel dedı yanı tekrar gıtcem bakalım.

canım bana operasyon yapmadığı için ilaç falan vermedi,sadece bi dahaki adetimin 3.günü çağırdı.çok geçmiş olsun bi sorun olmadığına sevindim

arkadşlar doktor size adet duzenleyıcı hap verdımı?. nasıl kullanıyosunuz bana 2 kutu daha verdı adetım bıttı ama eczacı bu haplar adet basladıgında ıcılcek dedı nabcagımı sasrıdım yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…