selam
ben de dün oldum histeroskopi rahimde yapışıklık olduğu için. histeroskopi sırasında yapışıklık da açıldı. anestezi yapılmadığı için çok acı çektim. bu doktorun da işini zorlaştırıyor.
neden anestesı yapmıyorlar en aızndan lokal anestesı her ıkı tarafında ısını kolaylaştırır. ınsallah bende olur anestesı . benımde rahımde yapışıklık gıbı denmişti ama degılmış perde varmış rahmımde onu alcaklar. ama gerek duyarsa laporoskopide yapabılırlermiş
Arkadaşlar laporoskopi ve hısteroskopi amelıyatı olanlar bana yazabılırlermı? Lütfen... Bende olucam bu amelıyatları ve korkuyorum
slm cnm ben aralıkta oldum over kistinden ve batımda kan vardı o kan temzlendi . ameliyatta tamamen bayılıyosun cnm ben ameliyattan çıktığımdada ne ağrım vardı ne sızım çok rahattım sadece mide bulantısı dışında narkozdon dolayı o yüzden korkmana gerek yok bençok korkmuştum hatta ağlayarak girmiştim ameliyata cnm
Genelde anestezi ile yapılıyor zaten benimki biraz benden kaynaklı idi. anestezi ile yapacaksak başka birgüne randevu verecekti hastane, ben uludağ üniversitesi hastanesinde oldum onların da bir sürü saçma prosedürleri var, uzamasını istemedim.
tavsiyem anestezi ile olunması. acı duyacağım konusunda uyarmıştı doktor ama ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.
öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım, bende histerskopi olmam gerekmiş veya laparaskopi. uludağ üniversitesinegitmeyi düşünüyorum bende sana sorum hangi dr yaptı senin işlemini canım. prosodür nasıl işliyor bilgi verirsen çok sevinirim..
teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun
umarım geçer hepsi
Barış Ata yaptı benim histeroskopiyi. Hastanenin çok fazla ve saçma prosedürleri var,anestezi için bile ayrıca test yaptırıp onay falan alman gerekiyormuş. Barış bey bu işler biraz uzun sürer acıya dayanabilirsen hemen yapalım dedi, ben anestezisiz oldum zaman kaybetmemek için.
öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım, bende histerskopi olmam gerekmiş veya laparaskopi. uludağ üniversitesinegitmeyi düşünüyorum bende sana sorum hangi dr yaptı senin işlemini canım. prosodür nasıl işliyor bilgi verirsen çok sevinirim..
cnm hısteroskopimiydi yoksa laporoskopi mi? Ayrıca bu amelıyatları olduktan sonra bebek sahıbı oldunmu ? Umarım benımde amelıyatım kolay gecer.
geçmiş olsun canım benimde doktorum barış ata, sen memnun kaldınmı peki ameliyattan, benim haftaya ameliyatım var laporoskopi bende çikolata kisti var onlar alınacak
teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun
umarım geçer hepsi
Barış Ata yaptı benim histeroskopiyi. Hastanenin çok fazla ve saçma prosedürleri var,anestezi için bile ayrıca test yaptırıp onay falan alman gerekiyormuş. Barış bey bu işler biraz uzun sürer acıya dayanabilirsen hemen yapalım dedi, ben anestezisiz oldum zaman kaybetmemek için.
bende bu prosedürleri yaptığım için bilgi vermek istedim, önce barış beyle ameliyatı konuştuk risklerinden artılarından eksilerinden herşeyden bahsetti, sonra kan tahlili veriliyor akabinde anestezi bölümüne gidip muayane oluyorsun, sonrada barış beyin takvimine göre tarih alıyorsun benim 1 ay sonrasına gün verildi , haftaya ameliyatım var
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ben ikisinide ve artı olarak laparotomide geçirdim hepsini 4 ay içinde oldum bendede perde vardı çok şükür alındı ve kurtuldum çok korkuyordum ama inan korkulacak bişey yok zaten anesteziyle oluyosun bi uyuyorsun birde uyanıyorsun aradaki boşluk yok ben uyanıncada ağrım felan olmadı fazla gayet rahattım sakın korkma doktorda çok önemli tabiki ben çok güveniyordum doktoruma sorunsuzda oldu şimdi benim kafamı kurcalayan başka şeyler var tabi 3ay oldu hala korunuyorum hsg çekilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?