- 21 Haziran 2016
- 208
- 214
- Konu Sahibi Hayatboseglencos
Sen kaynana savas acacana git bosanma davasi ac simdi begenmiyorsa dogum dan sonra yüzüne bakmaz hazir cocukta yok bence bosan Adam sana insan gibi davranmiyo sende ne katlaniyonki benim kocam böle yapacak yagsiz kaziga oturdurum sende insansin ya ne demek disari cikmaVe arkadslar ayrıca benı kaybetmekten korkmuyor cok bıkmıs gıbıı davranıyor aılemden de hıc korkmuyor vs vs ama ınanın bıktım ne yapsam duzelır acaba daha aklıma gelmeyen bırsuru sey var bazen benı arıyor hatun napıyosun falan iste dıyorum anlatıyorum neyse tamam yzatma dıyor ve ben bıyere gıtmeden bısey gapmadan ara dıyor aryıp danısıyorum soruyorum bu sefer de cok arama yeter diyor yada erkenden yuzume kapatıyor saygı denen bisey kalmıyor ınanın ve ailemde mıllet ne der dusunenlerınden yanı az gerı kafalı ve uzaktalar kımse benım yanımda degıl ınanın ben ne yaoacagımı bılemedım bazen sınırlenıp nneme diyorum kı bosanıp ayrı evde oturucam gelmıcem oraya dyorum annemde bızde oyle bıse yok vururuz senı bizi rezil mi edcen o.ospu mu olcan dıyorlar ya ınanın bıldıgınız gıbı degıl kenarda kosede bı guvencemde kalmadı kocam sayesınde borclandı bozduk ıhtıyaclardan mecbur ama ınanın cok kafam karısık bıde bu durum ıcınde bana dıyorkı cocuk ıstyorum ben ıstemıyorudum kısın dıye soz vermıstım sımdı aralıgı beklıyor ama guvenemıyorum ona onceden de bu yaz dıye soz vermıstım ama erteledım kıs gelince de inanın ertelemye korkuyorum bana dıyo yeter kac yasına geldım bu da can cocuk ıstyorum evlenırken ıllakı olcagını bılıyodun baba olmak ıstyorum begenmezsen yapmazsan gıdersn babanın evıne dıyor ve bu lafı genel aramızdakı konusmlarda falan en az 100 kez duymusumdur bi kez sınırlendım gıttım sonra pesimden annesı evıme geldı oglunun yanına yerlestı resmen benı kıskandıryor cay ıcıyoruz falan telefonda mal ya oda kotu olmamızı ıstyor bende onun ınadına savasmak ıstyorum anlafınız mı kocama bazı konularda haklı oluyor gercekten hatrlamıyorum suan ama yanı geneli boyle ıste en kotu halımız ve ben dayanamadım eve geldım kahnanam oyle gttı benım evımde herseyı karıstryo ıstedgı gıbı kullanıyo tabı oglu bekarken maası ona veryodu tatlı gelıyodu ınanın oglunu evlendırdıgını hala ıdrak ermıs degıl benı komsularına kotuluyor annem ben dusmanıyıx resmen onjn gabı ben duyuyorum bu lafları neyse bende ınadına sevmesemde yalandan ıyı konusuyoum agzına laf vermek ıstemıyorum yardım edın lutfen arkadaslar bu konularla ılgılı ben hayatımı duzene sokabılmek ıcın her yonden ne gobı bir yol ızlemelıyım yardım edın (((