- Konu Sahibi MuhendisHanim
-
Kaşlarım yamuk gittiğim kuaförlere anlatıyorum derdimi almayın surayı diyorum kafalarına göre iş yapıyolar. İnsan bakar bi nasıl şekil verebilirim diye.
Düzgün bi yer var mı bildiğiniz? Gerçekten bunalıma gircem
Bende çok muzdaribim her seferinde farklı bir yere gidiyorum hepsindede şekili ayrı bir bozuluyor
Mehmet tatli da hande hanimdan memnun kalirsiniz deneyin derim
Fiyat biraz pahali 20 tl ama memnun kalirsiniz
Bana mesaj gelmedi tabi beni kastettiyseniz :)Boyle konuya direk yazinca uye olup payliyor :) ozel mesajla gondereyim
Sanat sokagindaki k. orhanda bir bayan varmis hic giden oldumu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana mesaj gelmedi tabi beni kastettiyseniz :)
Yolladim carsida gittigim dort yer var zaten digerleri cevremde carrefourdakine gitmek istiyorum ama orasida ters kaldi gitsemde surekli gidemem carsida gittigin yerler oldumu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben carrefourdakine gidicem gelecek ay gozlemimi yazarim size, benim carsida gittigim yerler olmadi yenikentte gitmistim bir kac yere onlar da cok kotuydu, bir yildir igneli epilasyona gidiyodum da istanbulda ayni kadin kaslarimi da aliyodu ondan memnundum ama simdi her ay gidemem istanbula o yuzden izmitte ariyorum bende
iğneli epilasyona gölcükte gitmiyomuydun nedense öyle hatırladım belki ben senden önce gitmiş olurum önce giden yazsa güzel olur çünkü 20 tl az değil en azından birimiz suya atmamış oluruz
akademi kuafor.. merkezdeki akademi hastanesının arkasında. sevda hanım var cok cok memnunum tam anlattıgım gibi alıyor.. ama hamileydi en son izne ayrıldı mı bilgim yok.. ama dediğim gibi 1 ,5 yıldır gidiyorum cook memnunumKaşlarım yamuk gittiğim kuaförlere anlatıyorum derdimi almayın surayı diyorum kafalarına göre iş yapıyolar. İnsan bakar bi nasıl şekil verebilirim diye.
Düzgün bi yer var mı bildiğiniz? Gerçekten bunalıma gircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?