- 11 Ekim 2013
- 784
- 73
:):) oooo bende bilgisayar öğretmenliği
<%
response.write(cansın can)
%>
console.writeline("seni çok sevdim");
console.readline();
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:):) oooo bende bilgisayar öğretmenliği
<%
response.write(cansın can)
%>
console.writeline("seni çok sevdim");
console.readline();
bende canım tam denk geldik
2. Sınıf demi
Güzel canım senin iş daha zor ya ben cook bilmiyorum programlama en iyi anladım c# dersi idi o da 2.sınıfti :)evet canım
Güzel canım senin iş daha zor ya ben cook bilmiyorum programlama en iyi anladım c# dersi idi o da 2.sınıfti :)
Masallah canım ya bende lise de öğrendim temelini üniversite de üstüne birşey koyamadım aslncanım öğrenmeye bak iş programlamada öğretmenlik yaparken program yapıp satarsın :):) html kodlarını öğren. en zoruda asp ve asp.net onu halledersen tamamdır. ben lisede okurken öğretmenlerime asp dersleri verirdim kendini geliştirsen bilişimde herseyi yaparsın. ama senin mesleğinde kutsal bir meslek. öğrencilerin çok şanslı olacak :):)
Masallah canım ya bende lise de öğrendim temelini üniversite de üstüne birşey koyamadım asln
Asp bu dönem göreceğiz kendim pek ugrasmayi sevmiyorum ya anlamiyorum ama geliştirmekte sıkıntı var sevgilim de programlama mezunu iki yıllık ama benim hocalara taş çıkartir o da çok iyi biliyor :):) anlamadığımi o öğretiyor :):)
maalesef bi iş yok canım ya kirsehir de ona göre bir iş yok mesleği ile ilgiliooh ne güzel canım :) onun iş imkanı nasıl :)
maalesef bi iş yok canım ya kirsehir de ona göre bir iş yok mesleği ile ilgili
şimdilik kpss ye hazırlanıyor
Soylerim canım kendimden cook onun iş sahibi olmasını istiyorum ya :)anladım canım bilgisayar işletmenliği ve microsoft sertifikası alsın cok işine yarar
Soylerim canım kendimden cook onun iş sahibi olmasını istiyorum ya :)
Geçen dönem ücretli öğretmenlik yaptı mesleği çok sevdi keşke ben değil de o öğretmenlik okusa idi hakkı ile yapardi hiç şüphem yok bundan
Nasıl alacak kurs felan ile miüzülme kuzum sertifika alırsa kpssde cok işine yarayck
Nasıl alacak kurs felan ile mi
hepsi çok güzel canım mutlulukla kullan.pudra gibi pike takımın çok hoş nerden kaça aldın.buna benzer gördüm ve çok beğendim.pahalı gelmişti içimde kaldı
:2:
Ben onu bi deyim ya :)evet canım suan senin sevgilin tekniker sertifikayı halk eğitimden alabilir
olsun canım ya :):)Ben onu bi deyim ya :)
Senin çeyiz topiqi de muhabbet topiqi oldu resmen :)
Ben çok sevdim seni yaolsun canım ya :):)
Ben çok sevdim seni ya
Dusunceler fikirler hep aynı benim arkadaşlarim bikti resmen cook ayrıntılı dusunuyorsun dur acelen ne felan diyorlardi dengim varmış
aynen benimkilerde oyle canım :) yasımız küçük ama çeyiz alıyoruz diye hemen evlencek değiliz insanlardaki bu zihniyet yanlış işte ama bunları o insanlara anlatamıyorsun. hemen kocaya gidiceksin gözüyle bakıyolar hayat senin olduğu halde. ama bosver sen elinden geldiğince al koy evine kimseyede aldırma. ama emin ol arkadaşların hayatının insanını bulamadıkları için sana öyle diyorlar. Rabbim bizleri mutlu etsin ayırmasın kuzucum :) bende seni çok seviyorum