umudumsun ınş sıkıntı olmaz canım..........ınş............
dırımcım nasılsın bebişler nasıl............uyutuyolarmı.........annelerını..............
günaydınlarrrrr
umudumsun cnm aynı korkuları bizde yasadık merak etme herşey güzel olurr kötü düşünme lütfen
eee tabi cnm eskisi gibi uynmuyor ama ilk zamanlardaki gibi değiller çok şükür yaa
eskiden iki saatte bir kalkıyordum ölüyordum şimdi ise uyuyolar 4-5 saat büyüdükce dahada düzene girecez..........
zaten o kadar tatlılar ki devamlı onlarla oynamak geliyor içimden ama ev işleride var neyse şimdi uyudular ben hemen gidip bir iki işimi halledeceğim öpüyorum seniopuyorumnanaktan
bende burada bi arkadasımın yazısını okudum da aynı tedırgınlık bende de var yaa .bu zamana kadar göbegıme dısarıdan baktıgımda yukarı inip çıkıyodu yanı kalp atısıs gibi bişey oluyodu karnınmda yanı gözüküyodu bırkaç gündür böyle bisey görmüyorum karnımda durup durup göbeğime bakıyorum kafayı yiycem valla. randevumda 8 temmuzda 1 hafta nasıl beklıycem bilmiyorum birde ben çok kötü nezle olmustum burnum tıkanmıstı nefes alıp vermede zorluk cekıyodum ağzımdan alıp verıyodum cocuga bi zararı olmamıstır dimi ne olur bişeyler yazın allaha emanetler bılıyorum ama napayım tedırgın oluyorum yınede acaba yakın bi doktora mı gitsem
umarım canım.bende miğde bulantıs felanda hiç olmadı ne bileyim ister istemez insan bazen düşünüyor ama inş..yarın güzel olacak herşey
bende burada bi arkadasımın yazısını okudum da aynı tedırgınlık bende de var yaa .bu zamana kadar göbegıme dısarıdan baktıgımda yukarı inip çıkıyodu yanı kalp atısıs gibi bişey oluyodu karnınmda yanı gözüküyodu bırkaç gündür böyle bisey görmüyorum karnımda durup durup göbeğime bakıyorum kafayı yiycem valla. randevumda 8 temmuzda 1 hafta nasıl beklıycem bilmiyorum birde ben çok kötü nezle olmustum burnum tıkanmıstı nefes alıp vermede zorluk cekıyodum ağzımdan alıp verıyodum cocuga bi zararı olmamıstır dimi ne olur bişeyler yazın allaha emanetler bılıyorum ama napayım tedırgın oluyorum yınede acaba yakın bi doktora mı gitsem
ya ense kalınlığına karından bakılıyor demi.artık alttan baktırmak istemiyorumda.bide doktor ikili testte yaparız dedi onada kanda mı bakılıyor?
ense kalınlığı ve ikilitest aynı cnm seni detaylı ultrasona sokacak karnından bakacak ve kan vereceksin bir hafta sonrada sonucu alacaksın
ya ense kalınlığına karından bakılıyor demi.artık alttan baktırmak istemiyorumda.bide doktor ikili testte yaparız dedi onada kanda mı bakılıyor?
canım yaa hazıranın 15ınde gitmiştim yakındakı bi polıkliniğe şimdi yıne gitmeye utanıyom valla .ozaman hem ilaç yazdırmış hem kontrol ettırmıstım kendımı iyiydiler sonrada nezle olddum zaten bilmiyorum yaa acaba kuruntu mu yapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?