Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

biz de oda yapacaktık dırımkızı,sonra dedik bir müddet böyle devam etsin,sonra daha güzelini ypacaz.Sen neden pişman oldun?

biz de oda yapacaktık dırımkızı,sonra dedik bir müddet böyle devam etsin,sonra daha güzelini ypacaz.Sen neden pişman oldun?

cnm bana gelen mobilya çok kötü çıktı ve adam ellikere tlf açtım gelecem dedi öle dedi böle dedi gelmedi eşimde diyor ben gidersem kavga ederim gittiği yere kadar kulan diyo
bittiği yerde yenisini alacaz dedi

ben evde olsaydım eğer içeri gelir gelmez yollardım geri ama yoktum işte kısmet buymuş

canlar biz oda yapmayalım dedik önce. yatak odama iki beşik alacaktık gittiği yere kadar sonra oda yaparız dedik. benim çocuk odası misafir odası gibi hazırlandı yani çift kişilik yatak gardrop komidin bide bilgisayar masası falan var. bunun sebebi eşimin ailesi şehir dışında geldiklerinde rahat etsinler diyeydi. o odadaki yatağı çıkarıp iki bebek karyolası alıcam mobilyalı olandan ortalarında bi şifonyer. gardrop ve ve 5 çekmeceli komidininde dışına süsleme yapıcam onları kullanıcam. yatak odama da küçük i,ki beşik alıcam. sonuçta ha 6 ay sonra yapmışım ha şimdi değilmi ama.

Son düzenleme:
O yüzden ben millete burdan basbas bağırıyorum valla,gidin-görün öyle alın,internetten alışveriş olmaz diye..
Ben öyle bir internet alışverişi yapsaydım,da böyle bir sorun çıksaydı;eşimle boşanma sebebimiz olurdu Allah korusunkaydirigubbakcemile3
Yazık günah,adi insanlar valla..
Sağlık olsun canım yaaa..

Hıııı wavycim sonunda buna karar verdiniz demek,hayırlısı olsun,tabi herkesin ev ve aile durumu farklı,seninkini de anladım..
Ben iki beşikle 3-4 yıl kadar götürmeyi düşünüyorum kısmetse,sonra daha geniş bir eve çıkarsak,şöyle geniş büyük bir odayı çocuk odasından farklı anasınıfı stilinde masalı,renkli dolaplı,karalama tahtalı falan bir oda yaparız diye düşündük.Şimdi istediğimiz bu odayı yapamayız,bu yüzden önemli olan işlevli olması dedik,buna karar kıldık.
Ve sen de bu fikrinde kara kıldıysan alacakların ve işin çok demektir canım,bence bi yerden başla yavaş yavaş..

evet başlamak lazım canımcım. ayy senin kızların odası gözümde canlandı valla süper olacak:))

canlar kociş sıkılmış çıkalım biraz diyor.. ne zaman dönerim nbilmiyorum gelince bakarım yine burdamısınız diye . öpüyorum hepinizi..

hymarry canım . yarın yoklama çekelim herkes burdayken. göbiş tokuşturma buluşması için:)))

Canım yarın okul pikniğimiz var,nette takılamam,ancak 5 gibi evde olurum,sen bir yoklama yapsana ben yokken..Duruma göre bayaa tarih marih orta bir yer de belirleyelim canım.
Hava serinlemişken çıkın çıkın,güzel zaman,,yorma kendini,hadi çok öptüma.s...

cnm ben netten almadım bir arkadas oradan aldı banada tavsiye etti netten baktımbeğendim sonra mağzaya gittik orada beğendik ama yapılması için sipariş verdik hazır yoktu .....20 gün süre istediler .....biz 15 sonra istedik acil olunca onlarda böle dandik yollamış işte

ah ah ahhh,yani türk işi işte.Aslında kavga gürültü alıp kafalarına atmak lazım,ondan anlar bu cinslerklava:

ah ah ahhh,yani türk işi işte.Aslında kavga gürültü alıp kafalarına atmak lazım,ondan anlar bu cinslerklava:

ben gidemiyorum cnm gitsem neler yapacam ne kavgalar yapacamm tlfda yaptım gelecem dedi aslında bi araba bulsammm beşikleri alacam kapısna koyacam
ada esnafa rezil olsun ama eşim ben onla konuşrsam kötü olur diyor iştee

Birde kızlar benim dr 26. haftadan önce bişey almayın dedi ama siz şimdiden birçok şeyi almışsınız...26.haftadan önce doğsada yaşama şansları olmayacağı için ben hastalarıma öncesinde almamalarını söylüyorum dedi...

nevra canım henüz bizde hiç bişey almadık 21. haftadaki ayrıntılıdan sonra düşünüyoruz.ama 26. hafta çok geç. çünkü biz tekil gbeler gibi değiliz. 6. ayımız onların 9. ayı gibi oluyor.gezip dolaşamayız diye düşünüyorum..

günaydın arkadaşlar
uzun süredir yoktum önceki sayfalarıda okuyamadım. neler yaptınız ben yokken bakalım.?
umarım herşey yolundadır.

umudumsun nasılsın canım ..........doktora gıttın dımı................hadı buyutuyoruz ınş canım.................

yarın ense kalınlıklarına bakılcak.hep beklemedeyim yani.ama korkuyorum nedense bazen netten okumayayım diyorum kalbi duranları felan okuyunca çok kötü oluyorum.yarın bebeklerimi görsemde rahatlasam.kuruntu işte ama napim

günaydınlarrrrr

umudumsun cnm aynı korkuları bizde yasadık merak etme herşey güzel olurr kötü düşünme lütfen

umudumsun ınş sıkıntı olmaz canım..........ınş............
dırımcım nasılsın bebişler nasıl............uyutuyolarmı.........annelerını..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…